Маузер Posted April 15, 2010 Report Posted April 15, 2010 Od Emperora pre Anthems nego ostali. Po meni. Od Darkthronea- A blaze in the northern sky Od Mayhema-Deathchrush i gore navedeni Satyricon-The Shadowthrone i gore navedeni Enslaved-Frost Ulver gore navedeni Dark Funeral-Secrets of the black arts Bathory-Prva 3 Burzum zakljucno do Filosofema Za pocetak dosta. Moze i Watain-Rabids death curse Quote
morbid god Posted April 15, 2010 Report Posted April 15, 2010 Budimo realni - cradle of filth. 1 Quote
Sisus Posted April 15, 2010 Report Posted April 15, 2010 Može i četvrti. Mada, zadnji put kada sam slušao CoF, pre koju godinu, uspeo sam da odslušam 3 pesme i isključio. Quote
oʞɾoƃ Posted April 15, 2010 Report Posted April 15, 2010 (edited) Od Emperora pre Anthems nego ostali. Po meni. Od Darkthronea- A blaze in the northern sky Od Mayhema-Deathchrush i gore navedeni Satyricon-The Shadowthrone i gore navedeni Enslaved-Frost Ulver gore navedeni Dark Funeral-Secrets of the black arts Bathory-Prva 3 Burzum zakljucno do Filosofema Za pocetak dosta. Moze i Watain-Rabids death curse Najrealnija lista za sada. Edited April 15, 2010 by oʞɾoƃ Quote
morbid god Posted April 15, 2010 Report Posted April 15, 2010 Ja sam prvo cuo Anthems od Emperora, primio sam se momentalno. Dobro, slusao sam uporedo Slayer, Napalm Death i prvi album Benediction(Subconscious Terror). Onda sam nabavio COF-Cruelty i Dimmu Borgir - Godless savage garden.. dugo sam rokao te albume, onda sam kopao i bunario da u BGD nabavljam mp3-ojke i diskove, naletio na jumetal, i rasturanje. Quote
oʞɾoƃ Posted April 15, 2010 Report Posted April 15, 2010 (edited) A kad završiš sa kultovima i osnovama žanra, javi se da ti kažemo koji albumi su pravo zlo I zaboraviste Dissection - Storm Of The Light's Bane, jeb'o vas. Edited April 15, 2010 by oʞɾoƃ Quote
morbid god Posted April 15, 2010 Report Posted April 15, 2010 A kad završiš sa kultovima i osnovama žanra, javi se da ti kažemo koji albumi su pravo zlo Darkthrone! Quote
Fapril ethereal Posted April 15, 2010 Report Posted April 15, 2010 (edited) Aj` ovde da pitam. Da ne bih citao trilion postova i sam izvlacio neke zakljucke, zanima me koji su to kultni BM bendovi i koji su njihovi "must listen" albumi. Znaci ono "iskonsko zlo" me zanima, nesto sto je "pod obavezno" za cuti od BM-a. Za BM nisam cuo juce, secam se kao juce da je bilo kad sam gledao na mtv vestima kako je uhapsen Varg, gledao razne spotove itd ali nikad mi BM nije legao na uvo (ipak sam ja iz neke druge price) sve dok nisam video da je izasao novi Burzum sto me je zainteresovalo pa sam skinuo celu diskografiju i shvatio da je moje uvo tek sada spremno na BM. Suma sumarum, sta je lektira Black Metala? edit zahvaljujuci Gojku:Dissection(Somberlain,Storm of the) Cradle of Filth(prva cetiri) - Dimmu borgir(prvih pet) to je pocetak.. posle mozes: Bathory (prva tri) Immortal (gore navedene albume) Emperor (od pocetka) Ulver (Nattens) Darkthrone(Soulside,A blaze,Under a funeral moon,Transylvanian..) Satyricon (Nemesis) Dark Funeral(Diabolus,Secrets..) Edited April 15, 2010 by april ethereal Quote
Sisus Posted April 15, 2010 Report Posted April 15, 2010 I zaboraviste Dissection - Storm Of The Light's Bane, jeb'o vas. Čovek je tražio BM da mu preporučimo. Quote
morbid god Posted April 15, 2010 Report Posted April 15, 2010 Grobova konkubina. Mada na kraju dodje isto ko glamer. Mr. Garrison. Quote
Grobodan Posted April 15, 2010 Report Posted April 15, 2010 Svrbi te vagina pa me tražiš? Aj` ovde da pitam. Da ne bih citao trilion postova i sam izvlacio neke zakljucke, zanima me koji su to kultni BM bendovi i koji su njihovi "must listen" albumi. Znaci ono "iskonsko zlo" me zanima, nesto sto je "pod obavezno" za cuti od BM-a. Za BM nisam cuo juce, secam se kao juce da je bilo kad sam gledao na mtv vestima kako je uhapsen Varg, gledao razne spotove itd ali nikad mi BM nije legao na uvo (ipak sam ja iz neke druge price) sve dok nisam video da je izasao novi Burzum sto me je zainteresovalo pa sam skinuo celu diskografiju i shvatio da je moje uvo tek sada spremno na BM. Suma sumarum, sta je lektira Black Metala? Šta god radio ovuda, ne slušaj Gojka jer je on BM izrod, samo je za Dissection u pravu. Quote
oʞɾoƃ Posted April 16, 2010 Report Posted April 16, 2010 Jebi se Vidiš da sam se složio sa Urošem za listu, nisam mu odmah preporučivao DSO, Katharsis, Ondskapt, Malign, Watain, Ofermod... Mada ti bendovi isijavaju mnogo veće "iskonsko zlo" nego kultovi s početka devedesetih. Quote
Brynhildr Posted April 16, 2010 Report Posted April 16, 2010 Jebi se Vidiš da sam se složio sa Urošem za listu, nisam mu odmah preporučivao DSO, Katharsis, Ondskapt, Malign, Watain, Ofermod... Mada ti bendovi isijavaju mnogo veće "iskonsko zlo" nego kultovi s početka devedesetih. Ovo treba zapisati. Quote
morbid god Posted April 16, 2010 Report Posted April 16, 2010 Šta god radio ovuda, ne slušaj Gojka jer je on BM izrod Vidis da cesto upotrebljava rijec 'kultno', a da pri tom nije u kontekstu zajebancije. Quote
Talvi Posted April 16, 2010 Report Posted April 16, 2010 Gde vam je Rotting Christ na ovim listama, hrist vas truli jeb'o? Quote
oʞɾoƃ Posted April 16, 2010 Report Posted April 16, 2010 Rotting Christ je realno druga liga. 1 Quote
Sisus Posted April 16, 2010 Report Posted April 16, 2010 Svrbi te vagina pa me tražiš? Ej, nisam ti ja Lunar. Ovo treba zapisati. Da, složio se sa Tukijem za listu. Quote
Guest Pit Posted April 16, 2010 Report Posted April 16, 2010 Jebi se Vidiš da sam se složio sa Urošem za listu, nisam mu odmah preporučivao DSO, Katharsis, Ondskapt, Malign, Watain, Ofermod... Mada ti bendovi isijavaju mnogo veće "iskonsko zlo" nego kultovi s početka devedesetih. Si ozbiljan? Quote
Recommended Posts