Sisus Posted October 19, 2010 Report Posted October 19, 2010 Bio link za album na novitetima, čini mi se. Još nisam preslušao. Ako ti je život mio, bolje nemoj. Quote
oʞɾoƃ Posted October 19, 2010 Report Posted October 19, 2010 Link za babinu sa'ranu više ne radi, ali ja sam sejvovao najvažnije slike, tako da mislim da će buklet za Sinod ipak biti 16 strana ili više... Quote
Guest Шејтанов Чобан Posted October 19, 2010 Report Posted October 19, 2010 Ја сам се згрозио. Треба га каменовати. Quote
Lou Posted October 19, 2010 Report Posted October 19, 2010 To je stari običaj na ovim prostorima, slikanje sahrane, nije toliko čudno videti koliko je nemoguće opravdati. Quote
Guest Шејтанов Чобан Posted October 19, 2010 Report Posted October 19, 2010 Океј сликаш сахрану са неке дистанце,али не и кожу која већ креће да се распада,модрице по рукама и ногама услед распадања крвних судова у организму... Quote
Novaliis Posted October 19, 2010 Report Posted October 19, 2010 Glupo je slikati uopste, to su radili u viktorijanskom dobu, slikali preminule clanove porodice kao da su zivi. http://en.wikipedia.org/wiki/Post-mortem_photography Quote
dimmu1 Posted October 19, 2010 Report Posted October 19, 2010 Ajde sto su slikali ali ja sam bio na sahrani koju su snimali.To sam prvi put u zivotu video i zgrozio sam se,koji ce ti kurac snimak sahrane svog deteta? Jos sto se kamerman razbacao pa krenuo da snima iz razlicitih uglova... Mi smo stvarno poremecen narod. Quote
BLAGOJE Posted October 19, 2010 Report Posted October 19, 2010 NISMO LUDI VEC SATANISTI JARANE... Quote
Talvi Posted October 19, 2010 Report Posted October 19, 2010 A jel' bilo i intervjuisanja kad su već snimali? Quote
Talvi Posted October 19, 2010 Report Posted October 19, 2010 Taj lik je legenda, moj stric ga poznaje. Ceo taj snimak traje skoro sat i po vremena valjda ili tako nešto, od čega većinu vremena zauzima njegov govor. Tačno vidiš kako vremenom, dok snimak odmiče, ljudi napuštaju sahranu, babe posedale po grobovima malaksale od vrućine, ljudi više ne mogu da izdrže a on samo melje. Haos. Quote
Guest милка зоофилка Posted October 19, 2010 Report Posted October 19, 2010 Ajde sto su slikali ali ja sam bio na sahrani koju su snimali.To sam prvi put u zivotu video i zgrozio sam se,koji ce ti kurac snimak sahrane svog deteta? Jos sto se kamerman razbacao pa krenuo da snima iz razlicitih uglova... Mi smo stvarno poremecen narod. http://www.youtube.com/watch?v=eZcmJRPZLLw 1 Quote
Novaliis Posted October 19, 2010 Report Posted October 19, 2010 hahahahahah kakav scream jebote Quote
Talvi Posted October 19, 2010 Report Posted October 19, 2010 Jebote onaj lik što upade osta mrtav ispod sanduka, provali kako se noge ne pomeraju Quote
Novaliis Posted October 19, 2010 Report Posted October 19, 2010 (edited) Mora neko da iskoristi ovaj semple za neki black, ako ne, ja cu u svom fruti lups blek metalu. Sahranili dvojicu po ceni jednog. Edited October 19, 2010 by Novaliis Quote
Sisus Posted October 19, 2010 Report Posted October 19, 2010 Taj lik je legenda, moj stric ga poznaje. Ceo taj snimak traje skoro sat i po vremena valjda ili tako nešto, od čega većinu vremena zauzima njegov govor. Tačno vidiš kako vremenom, dok snimak odmiče, ljudi napuštaju sahranu, babe posedale po grobovima malaksale od vrućine, ljudi više ne mogu da izdrže a on samo melje. Haos. Ima još 2 dugometražna snimka posle tog. Negde sam ih našao na netu, ali ih nisam odgledao. Prvi jesam i to ceo. Quote
Novaliis Posted October 19, 2010 Report Posted October 19, 2010 Gledao sam od tog lika dosta snimaka, ima kad se hvali kako moze da zadovolji nemam pojma koliko zena za odredjeno vreme i sl. Quote
dimmu1 Posted October 19, 2010 Report Posted October 19, 2010 NISMO LUDI VEC SATANISTI JARANE... kako ko. A jel' bilo i intervjuisanja kad su već snimali? nije. Quote
Talvi Posted October 19, 2010 Report Posted October 19, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=18vQIUqTyx8 1 Quote
Sisus Posted October 19, 2010 Report Posted October 19, 2010 Gledao sam od tog lika dosta snimaka, ima kad se hvali kako moze da zadovolji nemam pojma koliko zena za odredjeno vreme i sl. Da, ali to su sve kratki snimci, ovo je čitav film. Quote
BLAGOJE Posted October 19, 2010 Report Posted October 19, 2010 jedan od obaveznih saundtrekova: http://www.youtube.com/watch?v=iOQM0DxeplI Quote
oʞɾoƃ Posted October 19, 2010 Report Posted October 19, 2010 Mora neko da iskoristi ovaj semple za neki black, ako ne, ja cu u svom fruti lups blek metalu. Već sam ripovao zvuk za Sinod. Quote
Lou Posted October 20, 2010 Report Posted October 20, 2010 Ajde sto su slikali ali ja sam bio na sahrani koju su snimali.To sam prvi put u zivotu video i zgrozio sam se,koji ce ti kurac snimak sahrane svog deteta? Jos sto se kamerman razbacao pa krenuo da snima iz razlicitih uglova... Mi smo stvarno poremecen narod. Nema to veze sa našim narodom, vidiš da se radilo i u drugim kulturama. Quote
morbid god Posted October 20, 2010 Report Posted October 20, 2010 Kao npr. u egipatskoj kulturi. Piramide i dalje cuvaju originalne trake sa sahrane faraona.. sahrana kult/8mm Quote
Recommended Posts