Jump to content

Random BM diskusija [If You're a False, Don't Entry]

Recommended Posts

Guest Шејтанов Чобан
Posted

Ја сам се згрозио.

Треба га каменовати.

Posted

To je stari običaj na ovim prostorima, slikanje sahrane, nije toliko čudno videti koliko je nemoguće opravdati.

Guest Шејтанов Чобан
Posted

Океј сликаш сахрану са неке дистанце,али не и кожу која већ креће да се распада,модрице по рукама и ногама услед распадања крвних судова у организму...

Posted

Ajde sto su slikali ali ja sam bio na sahrani koju su snimali.To sam prvi put u zivotu video i zgrozio sam se,koji ce ti kurac snimak sahrane svog deteta? Jos sto se kamerman razbacao pa krenuo da snima iz razlicitih uglova... Mi smo stvarno poremecen narod.

Posted

Taj lik je legenda, moj stric ga poznaje. :haha: Ceo taj snimak traje skoro sat i po vremena valjda ili tako nešto, od čega većinu vremena zauzima njegov govor. :haha: Tačno vidiš kako vremenom, dok snimak odmiče, ljudi napuštaju sahranu, babe posedale po grobovima malaksale od vrućine, ljudi više ne mogu da izdrže a on samo melje. :haha: Haos. :haha:

Guest милка зоофилка
Posted

Ajde sto su slikali ali ja sam bio na sahrani koju su snimali.To sam prvi put u zivotu video i zgrozio sam se,koji ce ti kurac snimak sahrane svog deteta? Jos sto se kamerman razbacao pa krenuo da snima iz razlicitih uglova... Mi smo stvarno poremecen narod.

http://www.youtube.com/watch?v=eZcmJRPZLLw

:rockdevil:

• Upvote 1
Posted (edited)

Mora neko da iskoristi ovaj semple za neki black, ako ne, ja cu u svom fruti lups blek metalu. :haha:

Sahranili dvojicu po ceni jednog.

Edited by Novaliis
Posted

Taj lik je legenda, moj stric ga poznaje. :haha: Ceo taj snimak traje skoro sat i po vremena valjda ili tako nešto, od čega većinu vremena zauzima njegov govor. :haha: Tačno vidiš kako vremenom, dok snimak odmiče, ljudi napuštaju sahranu, babe posedale po grobovima malaksale od vrućine, ljudi više ne mogu da izdrže a on samo melje. :haha: Haos. :haha:

Ima još 2 dugometražna snimka posle tog. Negde sam ih našao na netu, ali ih nisam odgledao. Prvi jesam i to ceo. :haha:

Posted

Gledao sam od tog lika dosta snimaka, ima kad se hvali kako moze da zadovolji nemam pojma koliko zena za odredjeno vreme i sl.

Da, ali to su sve kratki snimci, ovo je čitav film.

Posted

Nema to veze sa našim narodom, vidiš da se radilo i u drugim kulturama.