Sisus Posted November 2, 2010 Report Posted November 2, 2010 Hm, zaboravio sam na dežurne perverznjake. Quote
oʞɾoƃ Posted November 2, 2010 Report Posted November 2, 2010 Sretoh maločas Jovana u gradu... Klasa... Quote
Talvi Posted November 2, 2010 Report Posted November 2, 2010 E, stvarno, jel' otišao još neko odavde da gleda Host-ovu kitu? Kuruz na Vulture Industries? Quote
Grobodan Posted November 2, 2010 Report Posted November 2, 2010 Ja gledao neki horor na Sinemaniji, zove se Devil. Ostao sam u BM vodama. Quote
Grobodan Posted November 2, 2010 Report Posted November 2, 2010 Ništa specijalno, može dobiti prolaznu ocenu ali nije me uzdrmao do srži. O ovome pričam: http://www.imdb.com/title/tt1314655/ Quote
Grobodan Posted November 3, 2010 Report Posted November 3, 2010 To je namešteno sigurno Malo me je iznerviralo što je Meksikanac glavni religious mother Mary worshipping Chupacabra fearing lik, uvek su oni neki crkvenjaci. Još da ga je glumio Danny Trejo izašao bih iz bioskopa na keca. I baba je Satana, ja sam sumnjao na crnca ili Srbina jer su oni obično izvor zla u svetu. Quote
Sisus Posted November 3, 2010 Report Posted November 3, 2010 A dobro je, napredujemo. Mada, nisi baš morao da otkriješ kraj. Quote
BLAGOJE Posted November 3, 2010 Report Posted November 3, 2010 MENI JE JOVAN REKO DA CE BIT ZEMLJOTRESA... Quote
Talvi Posted November 3, 2010 Report Posted November 3, 2010 Još da ga je glumio Danny Trejo izašao bih iz bioskopa na keca. Izašao bi sa filma sa Danny Trejom? Ne mogu da verujem da takvi ljudi postoje. Quote
Grobodan Posted November 3, 2010 Report Posted November 3, 2010 Nije problem u njemu per se, već u činjenici da glumi Meksikanca u svakom mogućem filmu. Quote
oʞɾoƃ Posted November 3, 2010 Report Posted November 3, 2010 Da, treba ubuduće da glumi Kineza. Quote
Grobodan Posted November 3, 2010 Report Posted November 3, 2010 Malo bi tako razbio šablon, slažem se. Quote
Talvi Posted November 3, 2010 Report Posted November 3, 2010 Jebi ga, lik je suviše autentičan da bi glumio išta drugo. Quote
Talvi Posted November 3, 2010 Report Posted November 3, 2010 Nego, ja apsolutno ne verujem kakvo je ovo savršenstvo od obrade i kako je nisam skontao ranije, kad je album tek izašao: http://www.youtube.com/watch?v=pwFWicmK7UI Znači, neverica. Quote
Recommended Posts