Grobodan Posted December 7, 2010 Report Posted December 7, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=M5tCWHW5rUg&feature=player_embedded RAW WAR 2 Quote
Talvi Posted December 7, 2010 Report Posted December 7, 2010 Nema dalje od ovoga, zaključavajte ceo podforum. Quote
morbid god Posted December 7, 2010 Report Posted December 7, 2010 Jesus saves! Jesus saves! drink now his blood, and kill in his name. Let us pray, let us pray and prepare our snares for the promised day Quote
oʞɾoƃ Posted December 7, 2010 Report Posted December 7, 2010 To sa onog albuma na koji si svršavao prvih mesec dana, a sad ti je sranje? Quote
Talvi Posted December 7, 2010 Report Posted December 7, 2010 Jesus saves! Jesus saves! drink now his blood, and kill in his name. Let us pray, let us pray and prepare our snares for the promised day Sad kontam kako bi ovo bio do jaja refren u nekoj divljačkoj pank pesmi u duhu The Exploited. Quote
Grobodan Posted December 7, 2010 Report Posted December 7, 2010 Kad se pomene fraza Jesus saves meni su 2 stvari u glavi: 1. http://www.youtube.com/watch?v=oEnFfO_lGE8 2. Quote
morbid god Posted December 7, 2010 Report Posted December 7, 2010 To sa onog albuma na koji si svršavao prvih mesec dana, a sad ti je sranje? Hahahaha, not. Daleko od toga da mi je sranje, bas je dobar album. Al svakako mi je utisak vremenom izblijedio.. Sto mislite o bendu Malign? Mislim se nesto ovih dana da ga porucujem, vidim ima onaj digipack sa oba EP/demo izdanja. Nije klasicna svedska ortodoksna skola, al svakako odlicna muzika. Bas me zanima oce li bit nesto novo od njih u buducnosti. Quote
oʞɾoƃ Posted December 7, 2010 Report Posted December 7, 2010 Malign mi je lično draži od Ofermoda. Sinful Fleshspear je jedna od najboljih pesama koju je čitav pokret dao. Quote
morbid god Posted December 7, 2010 Report Posted December 7, 2010 Meni je Ofermod ipak bolji, al moze se rec da je Malign prilicno blizu. Poprilicno zapostavljen bend kad govorimo globalno o tom pokretu.. dodao bih listi jos i dva albuma: Triumphator - Wings Of Antichrist (Ariochov prvi bend za neupucene, uvod za Salvation) Chaos Omen - Let Clarity Succumb EP (Necromorbusov bend, Ofermod uticaj) Quote
Talvi Posted December 7, 2010 Report Posted December 7, 2010 Nije bas da se ne zna ko su. Bivsi clanovi Hirilorna, koga bas zanima moze da se raspita kod Shaxula. Odakle Aspa u toj prici onda, nemam pojma. Al ako uporedite Clandestine Blaze i DSO, primjeticete ogromne slicnosti izmedju vokala.. Sad baš videh, pa na arhivama sad stoji cela postava bukvalno, vidim da je pre neki dan editovana stranica. Quote
kuruz Posted December 7, 2010 Report Posted December 7, 2010 (edited) RAW WAR Oнај иза ми је комшија, он ме је увео у метал пре десет година. Edited December 7, 2010 by Куруз Quote
morbid god Posted December 7, 2010 Report Posted December 7, 2010 Oнај иза ми је комшија, он ме је увео у секс пре десет година. Kladim se da je uzivao. Quote
Grobodan Posted December 8, 2010 Report Posted December 8, 2010 Oнај иза ми је комшија, он ме је увео у метал пре десет година. Failovao je debelo. 1 Quote
SkullKrusheR Posted December 11, 2010 Report Posted December 11, 2010 talvi, pogodi koji je ovo bend... (ova zadnja odaje poprilichno ) Quote
Talvi Posted December 11, 2010 Report Posted December 11, 2010 (edited) Hahaha, šta imam da pogađam, legende se uvek prepoznaju. SOIA Carevi. Prvo prepoznah Lua na drugoj slici, to je taj stav pri pevanju. A kadašnje je ovo? Edited December 11, 2010 by Talvi Quote
SkullKrusheR Posted December 11, 2010 Report Posted December 11, 2010 slike su postavljene 1. novembra, tako da verovatno pre nekih mesec i po dana. Quote
Grobodan Posted December 11, 2010 Report Posted December 11, 2010 Još jedan BM dokumentarac... http://www.youtube.com/watch?v=VR-maTuI2MA&feature=player_embedded Quote
Oak Posted December 11, 2010 Report Posted December 11, 2010 :haha: Jbt jedva chekam da se pojavi ovaj film, ako je sudeci po ovom snimku ima sit da se ismejem. Quote
Grobodan Posted December 11, 2010 Report Posted December 11, 2010 Ovi pozeri iz Tyr nisu slušali Mercyful fate. Za vešala, zatvor, silovanje nemašćenim kolcem. Quote
Talvi Posted December 11, 2010 Report Posted December 11, 2010 Jebote, ovo je sjajno. Jel' ima da se skine ceo? Hvala kurcu da se neko setio da snimi black metal dokumentarac a da ne priča o Vargu i Euronymous-u i da intervjuiše još nekoga sem Fenriza, a ovi su baš izintervjuisali more bitnih ljudi. Atilin akcenat i Helmuth-ovo zakucavanje: "I don't care about the Norwegian black metal - I'm from Austria, you know." I da, malo sam curnuo u gaće kad se Sakis pojavio. Quote
Recommended Posts