Jump to content

Random BM diskusija [If You're a False, Don't Entry]

Recommended Posts

Posted
Za pochetak VAMPIR sam.OBOZAVAM PLAVUSHE... Pa ovako da pochnemo zovem se Mladen Grozdanovic imam crnu dugu kosu nazalost jer bih hteo da imam jako plavu kosu,Ne verujem u boga imam braon oci vampirski beo ten i prilicno sam niskog rasta xD Obozavam anime omiljeni anime lik je Abarai Renji za pochetak da kazem mrzim sve narodnjake,fensere itd Zeleo bih da postanem pevach ili Basista u nekom black/death bendu :)Moj omiljeni film je Twilight-Sumrak, Slusam Black i Death metal svi me sigurno smatrate za repera hip-hopere kao i ostali likovi iz moje skole, zbog mog stila oblachenja Od garderobe volim da nosim crnu odecu,skejterke,siroke svucene pantalone. Mrzim dvolichne i zavidne ljude.Ja sam iskrena osoba pomalo utripovana volim vampire i sve u vezi vampira, takodje volim da igram kosarku.Moje omiljeno jelo je chips i pomfrit omiljeno pice coca-cola,krv i jelen pivo i volim sva energetska pica posebno Guaranu.Od sporta najvishe volim da igram kosharku a takodje i fudbal.Najvise vremena provodim sa ortacima na nekim opustenim mestima a takodje provodim vreme tako shto ceo dan visim na netu i igram online games ili slusham muziku :)Uvek sam opusten i retko kad sam ljut,ali kada planem onda je tek pakao :) Moji omiljeni bend je jedini koji mogu izdvojiti kao najbolji Dimmu Borgir ugledam se na pevaca Shagratha i obozavam Dani Filtha(Cradle of Filth) a takodje i Krid-a (Norther) jer ima jako mocan glas i veoma cool plavu dugu kosu.:D Epa ljudi to je swe o meni za sada a za ostale informacije pitajte me na msn-u ([email protected]) ili preko myspace pa cujemo se pozzz :)

:haha:

Posted

siroke svucene pantalone

:lol:

ZATO STE MI UKINULI INTERNET DA BI ZRENJANINSKOG DZUKCA USTOLOVALI

NECE SE OVO NA OVOME ZAVRSIT JA VAM KAZEM

Bolje promeni avatar pošto to na slici nije Mrki. :haha:

Posted

Imaš pravo, taj će makar da se namrsi u životu bude li pametan.

Nego, nešto mi pade na pamet - pošto ova ekipa koja je sad ovde fino piše i ne spamuje (uglavnom :haha:) a sad imamo ovde i dragog nam Dioklecijana - da otključam Iguman temu? Ono, da smaramo zapitkivanjima za "Bludnog sina", side-projekte, nova izdanja Adžove Vrbe records i tako to.

To na privatne poruke isključivo ili pismo na adresu...samo taj način....:da::red:

Posted

Nisam slušao bend o kojem pričate, ali to je i moj stav. Bolje par odličnih albuma i raspad benda, nego da nastave da snimaju kojekakva sranja.

Posted (edited)

Ali ovi čak nemaju ni par :haha:

Pa dobro, full lenght je odlican, kao i split sa Ysengrin. Ovu kompilaciju demo snimaka nisam slusao, al eto nahvalio si je kao Ekleziju. Omanja diskografija, ali je kvalitet postavljen iznad kvantiteta :rockdevil:

Gojko, ako nisi vec imao prilike, obavezno poslusaj Bloody Sign - Chaos Echoes. Francuski death metal, za Borgia fanove :da:

Edited by morbid god