Grobodan Posted January 30, 2011 Report Posted January 30, 2011 Proclamation je WC solja u koju Black witchery sere pre izlaska na scenu. Quote
Patient Posted January 30, 2011 Report Posted January 30, 2011 Na rodjendan procureli Burzum i Lifelover! Nikad jace! Quote
oʞɾoƃ Posted January 31, 2011 Report Posted January 31, 2011 Sledeći korak je deviatio septi nasi. Quote
Sadomator Posted January 31, 2011 Report Posted January 31, 2011 Dobro,budimo realni.Dead Congregation je izbacio album koji se sere na sve kvazi blekere,koji sviraju na ovom festivalu.Atmosfera koju su zabelezili na albumu je nedokuciva za atlete Antaeus i sramotne drljase BW. Quote
BLAGOJE Posted January 31, 2011 Report Posted January 31, 2011 NAPUSITE SE VI BLAGOJU MASNOG VONJAVOG KURCA BLEK VICERI ARCGOUT PICKA MATERINA SAMO JOR EJNDZEL DAJD Quote
oʞɾoƃ Posted February 2, 2011 Report Posted February 2, 2011 Ljudi, mi (nas celih dvoje) finalizovasmo varijantu za Deathkult Open Air, ići će se avionom direktno, spavaće se u privatnom pansionu, čitav aranžman zajedno će d' izađe nekih 300€ bez karte, pa ako ima još iskrenih sledbenika Njegovih, nek se jave. NIKAD VOZ... NIKAD KAMPING... Quote
morbid god Posted February 2, 2011 Report Posted February 2, 2011 Ko ste vi? Mozda podjemo i mi. Quote
Sadomator Posted February 2, 2011 Report Posted February 2, 2011 (edited) Ova varijanta je bolja puno puta. http://www.party-san.de/openair/festival/index.php?shownews=114 Ili ova: http://www.hellfest.fr/artistes Edited February 2, 2011 by Sadomator Quote
oʞɾoƃ Posted February 2, 2011 Report Posted February 2, 2011 Sve su to bendovi koje možeš da vidiš bilo kad i bilo gde realno, osim At The Gates, njih gledam u Švedskoj sa ortacima. Ko ste vi? Mozda podjemo i mi. Javi se na PM ako si ozbiljan, ako nisi, FUCK OFF!!!! Quote
Talvi Posted February 2, 2011 Report Posted February 2, 2011 (edited) Realno, Nachtmystium + Enslaved = ništa mi više ne bi trebalo. Hellfest je otišao u kurac totalno. Edited February 2, 2011 by Talvi Quote
Grobodan Posted February 2, 2011 Report Posted February 2, 2011 I Coroner je poprilično, da ne kažem apsolutno ekskluzivan. Meni bi zato taj Hellfest bio najzanimljiviji ove godine... Quote
Talvi Posted February 2, 2011 Report Posted February 2, 2011 Sad kontam da bi me od bendova koje već nisam gledao na Hellfest-u najviše zanimali Audrey Horne. I The Exploited. Mada, ako bude onog drugog Metalcamp-a u Sloveniji (sa Mayhem-om, Impaled Nazarene, Akercocke, Entombed...) to bi bilo vrlo seksi. Quote
Talvi Posted February 2, 2011 Report Posted February 2, 2011 Previše fensi/gej čak i za moj ukus. Quote
Sadomator Posted February 2, 2011 Report Posted February 2, 2011 (edited) A Morgoth?E Slobo,propadas velkom brzinom Edited February 2, 2011 by Sadomator Quote
oʞɾoƃ Posted February 2, 2011 Report Posted February 2, 2011 Previše fensi/gej čak i za moj ukus. Prvo na Deathkult da namirim demone, a onda na ATG, Arch Enemy, System Of A Down, Watain... Quote
Lou Posted February 2, 2011 Report Posted February 2, 2011 Previše fensi/gej čak i za moj ukus. Dogodilo se i to. Quote
Grobodan Posted February 2, 2011 Report Posted February 2, 2011 A Morgoth?E Slobo,propadas velkom brzinom Tačno, zaboravih, videh pre neki dan da je Marc objavio Hellfest ali nisam izgleda još procesuirao u sistem Previše fensi/gej čak i za moj ukus. Eh sad... Ima sasvim odličnih bendova. Quote
Talvi Posted February 2, 2011 Report Posted February 2, 2011 Ima, svakako, ali kad sveukupno pogledam mršavo mi je to. Quote
Маузер Posted February 2, 2011 Report Posted February 2, 2011 Ovaj Party San je toliko jeben da na to moram otici. Quote
Recommended Posts