Jump to content

Random BM diskusija [If You're a False, Don't Entry]

Recommended Posts

Posted

Dobro,budimo realni.Dead Congregation je izbacio album koji se sere na sve kvazi blekere,koji sviraju na ovom festivalu.Atmosfera koju su zabelezili na albumu je nedokuciva za atlete Antaeus i sramotne drljase BW.

Posted

Ljudi, mi (nas celih dvoje) finalizovasmo varijantu za Deathkult Open Air, ići će se avionom direktno, spavaće se u privatnom pansionu, čitav aranžman zajedno će d' izađe nekih 300€ bez karte, pa ako ima još iskrenih sledbenika Njegovih, nek se jave.

NIKAD VOZ...

NIKAD KAMPING...

Posted

Sve su to bendovi koje možeš da vidiš bilo kad i bilo gde realno, osim At The Gates, njih gledam u Švedskoj sa ortacima.

Ko ste vi? Mozda podjemo i mi.

Javi se na PM ako si ozbiljan, ako nisi, FUCK OFF!!!!

Posted

Sad kontam da bi me od bendova koje već nisam gledao na Hellfest-u najviše zanimali Audrey Horne. :lol: I The Exploited. :D

Mada, ako bude onog drugog Metalcamp-a u Sloveniji (sa Mayhem-om, Impaled Nazarene, Akercocke, Entombed...) to bi bilo vrlo seksi.

Posted

A Morgoth?E Slobo,propadas velkom brzinom :mrgreen:

Tačno, zaboravih, videh pre neki dan da je Marc objavio Hellfest ali nisam izgleda još procesuirao u sistem :lol:

Previše fensi/gej čak i za moj ukus. :mhihi:

Eh sad... Ima sasvim odličnih bendova.