Grobodan Posted February 2, 2011 Report Posted February 2, 2011 Uzeh da se podsećam nekih okultnih albuma od skora koje sam možda pretrčao i da proveravam neke bendove koje sam preskočio da ide uz It koji čitam, plejlista od juče i danas: LIGHTNING SWORDS OF DEATH - The extra dimensional wound WOE - Quietly, undramatically NIGHTBRINGER - Apocalypse sun SVARTSYN - Wrath upon the Earth AVSKY - Mass destruction VON GOAT - Septic illumination KILL - Horned holocaust Ima neko neki album o kom se slabo pričalo a zaslužuje više? Quote
morbid god Posted February 2, 2011 Report Posted February 2, 2011 Blood of Kingu - Sun in the House of the Scorpion Annthennath - States of Liberating Departure (meni jedno od najboljih BM izdanja 2010e godine) Moze jos: Dodsengel - Mirium Occultum Darvulia - Mysticisme Macabre Cemetery Urn - The Conquered Are Burned ... Quote
Talvi Posted February 2, 2011 Report Posted February 2, 2011 Ima neko neki album o kom se slabo pričalo a zaslužuje više? Mani se tih anonimusa, sinak, i prihvati se nove Ajattara-e, dere album. Quote
Grobodan Posted February 2, 2011 Report Posted February 2, 2011 Blood of Kingu - Sun in the House of the Scorpion Annthennath - States of Liberating Departure (meni jedno od najboljih BM izdanja 2010e godine) Cemetery Urn - The Conquered Are Burned[/i] Slušao. Dodsengel - Mirium Occultum Darvulia - Mysticisme Macabre Ovo nisam, proveriću. Quote
Grobodan Posted February 2, 2011 Report Posted February 2, 2011 Meni od ova tri što sam slušao najbolji Cemetery urn. To je nekako najbliže mom ukusu. Quote
Milan Posted February 2, 2011 Report Posted February 2, 2011 Dobra lista za podsećanje, Nightbringer moćan, ovo ostalo isto ok. Woe je meni mnogo dobar album (na top listi najboljih) a baš se slabo spominjao, šta kažeš za njih? Meni bolji od prošlog. Darvulia super album, wtf is Kill, nisam to čuo, Krieg novi valja a slabo je komentarisan. Sad pičim Necrite - Sic Transit Gloria Mundi probaj to, Morbid i ja smo spominjali album, kvalitet. Quote
Grobodan Posted February 2, 2011 Report Posted February 2, 2011 Woe novi jeste bolji od prošlog, a i Krieg je super to se slažem. Kill je Švedski primitivni bend, ovaj album je stariji, nekoliko godina unazad. Quote
morbid god Posted February 2, 2011 Report Posted February 2, 2011 (edited) Dobra lista za podsećanje, Nightbringer moćan, ovo ostalo isto ok. Woe je meni mnogo dobar album (na top listi najboljih) a baš se slabo spominjao, šta kažeš za njih? Meni bolji od prošlog. Darvulia super album, wtf is Kill, nisam to čuo, Krieg novi valja a slabo je komentarisan. Sad pičim Necrite - Sic Transit Gloria Mundi probaj to, Morbid i ja smo spominjali album, kvalitet. Dobar je Nightbringer, bas dobar. Darvulia mi dodje ko novi DsO na primitivni nacin, veoma zanimljiv album Necrite je vec drugaciji trip, black/dark ambient i ko zna sto sve ne. Slazem se, kvalitet. Za Krieg vec ne znam, taj album je nit vino nit voda. Mozda se nisam dovoljno posvetio muzici, ne mogu sve postizat. Probajte ovaj Dodsengel, imaju prije "Mirium Occultum" jos jedan album - (2009) Visionary. Ja sam prijatno iznenadjen kako su ovi norvezani dosli niotkuda i izbacili dva mocna albuma. Dodatan plus je sto nisu ishajpovani, vecina ljudi je do prije pola godine blejala kad se spomenu. edit: eo se sad podsjetih jednog odlicnog albuma>> Forgotten Tomb - Springtime Depression Malo starije izdanje (2003), al valja procunjati kroz vrijeme. Jedan od rijetkih talijanskih bendova koje slusam, a u stvari od njih volim jedino ovaj album koji je miljama daleko od ostalih. Vuce mi dosta na taj svedski black metal stil, u odredjenim momentima me podsjeti na muziku koju radi Ondskapt. Edited February 2, 2011 by morbid god Quote
oʞɾoƃ Posted February 3, 2011 Report Posted February 3, 2011 Ima neko link za Ascension demo, al' CD rip? Quote
Milan Posted February 3, 2011 Report Posted February 3, 2011 Probaj CD-RIP 320 [EAC], mislim da valja. 2 Quote
morbid god Posted February 3, 2011 Report Posted February 3, 2011 Ima neko link za Ascension demo, al' CD rip? Kupi disk picko! Quote
oʞɾoƃ Posted February 3, 2011 Report Posted February 3, 2011 Pa i nameravam apsolutno, samo čekam da izađe debi na CD-u, pa da uzmem zajedno. Probaj CD-RIP 320 [EAC], mislim da valja. Hvala! Inače, eno vam na Aosoth fejsbuku njihov deo splita sa VI, sad možete da čujete ceo split. Quote
oʞɾoƃ Posted February 3, 2011 Report Posted February 3, 2011 Neće iFolder da mi izbaci reklamnu traku gore, da mu jebem oca. Quote
Milan Posted February 3, 2011 Report Posted February 3, 2011 Ja sam sinoć skinuo, probam sad neće ni meni da nažme sjodu, uploadovaću ja pa ću stavit odje link. Quote
Lou Posted February 3, 2011 Report Posted February 3, 2011 (edited) Ja skinuo pre desetak minuta bez problema. Edited February 3, 2011 by Lou Quote
oʞɾoƃ Posted February 3, 2011 Report Posted February 3, 2011 Meni i dalje neće ni iz jednog browsera. 1 Quote
Lou Posted February 3, 2011 Report Posted February 3, 2011 Još uvek nisam siguran da li se zajebavaš. Quote
oʞɾoƃ Posted February 3, 2011 Report Posted February 3, 2011 Ne, sad sam ozbiljan, kad nažmem sjuda, neće da mi otvori traku gore gde odbrojava sekunde. Nemam nikakav AdBlock ili slično. Quote
Denny Posted February 3, 2011 Report Posted February 3, 2011 Izabereš li "reklamu" pre toga, brate? Quote
oʞɾoƃ Posted February 3, 2011 Report Posted February 3, 2011 Pa tek posle odabrane reklame ti i učitava gore traku, to znam. Evo sad radi, jeb'o ga ja, ko zna šta je bilo. Quote
Recommended Posts