morbid god Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 Siroko im polje avangardno, a na kraju ne moraju ni da se mjenjaju. Technical death, drone, ambient.. mogli bi bez problema da snime neki ludi crossover izmedju Gorguts > Sun O)) > Esoteric > Lustmord. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 Ja mislim da je najbolje da eksperimentišu u okviru drugih bendova, nego unutar DSO. DSO je DSO, sve što si ti tu rekao bi bila neka potpuno nova stvar. Mada taj cross bi jeva čekao da čujem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbid god Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 Ko zna na sto bi to licilo - psihodelicni funeral koji se preplice sa disonantnim rifovima, natopljen ritualnom atmosferom. A cijela ta kopulacija se odvija u nekakvom bezdanu iz cijih se najcrnjih dubina cuju krici i molitve Isusu dok naokolo lete raskomadana tijela. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 Ko zna na sto bi to licilo - psihodelicni funeral koji se preplice sa disonantnim rifovima, natopljen ritualnom atmosferom. A cijela ta kopulacija se odvija u nekakvom bezdanu iz cijih se najcrnjih dubina cuju krici i molitve Isusu dok naokolo lete raskomadana tijela. Zvuči kao opis nekog hita od Vendi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbid god Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 Mislis njenog koncerta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 Ovo što je Morbid opisao je već Jovan odradio u novim pesmama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbid god Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 Daj link pitchko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 Gorguts > Sun O)) > Esoteric > Lustmord. Ezoteriku ne trebaju ovi anonimusi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 Lustmord je ipak majka za ove ostale bendove, mada je i Sunn O))) kvalitet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 Ko zna na sto bi to licilo - psihodelicni funeral koji se preplice sa disonantnim rifovima, natopljen ritualnom atmosferom. A cijela ta kopulacija se odvija u nekakvom bezdanu iz cijih se najcrnjih dubina cuju krici i molitve Isusu dok naokolo lete raskomadana tijela. Kada su blekeri počeli da albume opisuju kao indie hipsteri, nikad mi neće biti jasno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted February 27, 2011 Report Share Posted February 27, 2011 Šta je tu hipsterski? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted February 27, 2011 Report Share Posted February 27, 2011 (edited) Voleo bih da mogu da nađem sliku, prepoznao bi tačno na šta mislim. Evo je: Edited February 27, 2011 by Lou Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted February 27, 2011 Report Share Posted February 27, 2011 Taj opis je do jaja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted February 27, 2011 Report Share Posted February 27, 2011 (edited) Okej shvatam da ti se ne dopada preterivanje i zagonetnost kod hipsterskih recenzija, ali hej... u više trenutaka to može da upali kao daleko kvalitetnija i interesantnija recenzija, no neko ko ti priča kako je svršio uz rif i kako je ovo dobar album jer ima dobre riffove i soloe. Svašta se priča o naprimer Pitchforku, ali ako se meni ni malo ne dopadaju ocene koje daju nit albume koje hajpuju, recenzenti su stvarno kvalitetni i znaju da te zainteresuju da pročitaš tekst. Čitalac dok čita tekst treba da već čuje zvuk u svojoj glavi, a to će učiniti svojom maštom koja nastaje čitanjem deskriptivnog opisa teksta. Što se više pisac teksta udubi da objasni zvuk sa kreativnim referencama ili poetskim sklopljenim rečenicama ostavlja više mesta mašti da zamisli zvuk. To je ko kada čitaš knjigu pa zamišljaš karkatere i mesta gde se oni nalaze. Tako da ništa ne fali to što je Morbid rekao, jer znam dok sam čitao to što je napisao već sam u svojoj glavi zamišljao to što je on napisao, i nisam osetio da je negde preterao. Edited February 27, 2011 by Lunar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted February 27, 2011 Report Share Posted February 27, 2011 Pa gtd si Luhnarw?Sta ikma?Kakj si?Zamisljas karkatere i hipsterske recenzije? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted February 27, 2011 Report Share Posted February 27, 2011 Hvala na pitanju Lemi. Ja sam odlično, imao sam par skorijih padova u životu ali sve se polako normalizuje. Radim na sebi, učim, istražujem prilično tipična dnevnica kod mene. Da i zamišljam karaktere i recenzije na dnevnoj bazi. Obozavam da zamišljam i mislim o novim predelima, ljudima, svetovima , pošto i onako sanjamo u praznoj sobi u ovom sivom gradu pa su naša dela i razmišljanja krila koja nas vode ka slobodi i nečem novom što će načiniti da naše duše se osećaju srećno i ispunjeno. Tek kada stvaram se zapravo osećam potrebno i celo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted February 27, 2011 Report Share Posted February 27, 2011 (edited) Teško je pratiti na adekvatan način ovaj Lunarov post ali da probam... http://i288.photobucket.com/albums/ll200/marko1389/DSCN2543.jpg Edited February 27, 2011 by Talvi Stavi to u link, Bog te ne video. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted February 27, 2011 Report Share Posted February 27, 2011 Tek kada stvaram se zapravo osećam potrebno i celo. meni ovo jako poznato zvuci, ima li neki filozof mozda koji je ovo tvrdio? evo pesmice jedne, za razbudjivanje: http://www.youtube.com/watch?v=ptP0OR-e7rI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted February 27, 2011 Report Share Posted February 27, 2011 (edited) Teško je pratiti na adekvatan način ovaj Lunarov post ali da probam... http://i288.photobucket.com/albums/ll200/marko1389/DSCN2543.jpg Edited February 27, 2011 by Talvi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted February 27, 2011 Report Share Posted February 27, 2011 ahahaha Talvi hirurski intervenisao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted February 27, 2011 Report Share Posted February 27, 2011 JA SAM VAS UPOZORIO SAMO JE PITANJE VREMENA KAD CE POCET DA NOSI NAOCARE I MUVA KURUZA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted February 27, 2011 Report Share Posted February 27, 2011 Jebiga drugari, ubuduće će se na forumu generalno biti mnogo strožije po tom pitanju. Big changes coming. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted February 27, 2011 Report Share Posted February 27, 2011 To, Talvinho! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted February 27, 2011 Report Share Posted February 27, 2011 Jebiga drugari, ubuduće će se na forumu generalno biti mnogo strožije po tom pitanju. Big changes coming. Hoćemo smeti da psujemo i da se vređamo bar? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts