Jump to content

Random BM diskusija [If You're a False, Don't Entry]

Zen

Recommended Posts

Ko zna na sto bi to licilo - psihodelicni funeral koji se preplice sa disonantnim rifovima, natopljen ritualnom atmosferom. A cijela ta kopulacija se odvija u nekakvom bezdanu iz cijih se najcrnjih dubina cuju krici i molitve Isusu dok naokolo lete raskomadana tijela.

Zvuči kao opis nekog hita od Vendi.

Ko zna na sto bi to licilo - psihodelicni funeral koji se preplice sa disonantnim rifovima, natopljen ritualnom atmosferom. A cijela ta kopulacija se odvija u nekakvom bezdanu iz cijih se najcrnjih dubina cuju krici i molitve Isusu dok naokolo lete raskomadana tijela.

Kada su blekeri počeli da albume opisuju kao indie hipsteri, nikad mi neće biti jasno.

Okej shvatam da ti se ne dopada preterivanje i zagonetnost kod hipsterskih recenzija, ali hej... u više trenutaka to može da upali kao daleko kvalitetnija i interesantnija recenzija, no neko ko ti priča kako je svršio uz rif i kako je ovo dobar album jer ima dobre riffove i soloe. Svašta se priča o naprimer Pitchforku, ali ako se meni ni malo ne dopadaju ocene koje daju nit albume koje hajpuju, recenzenti su stvarno kvalitetni i znaju da te zainteresuju da pročitaš tekst. Čitalac dok čita tekst treba da već čuje zvuk u svojoj glavi, a to će učiniti svojom maštom koja nastaje čitanjem deskriptivnog opisa teksta. Što se više pisac teksta udubi da objasni zvuk sa kreativnim referencama ili poetskim sklopljenim rečenicama ostavlja više mesta mašti da zamisli zvuk. To je ko kada čitaš knjigu pa zamišljaš karkatere i mesta gde se oni nalaze. Tako da ništa ne fali to što je Morbid rekao, jer znam dok sam čitao to što je napisao već sam u svojoj glavi zamišljao to što je on napisao, i nisam osetio da je negde preterao. :)

Edited by Lunar

Hvala na pitanju Lemi. Ja sam odlično, imao sam par skorijih padova u životu ali sve se polako normalizuje. Radim na sebi, učim, istražujem prilično tipična dnevnica kod mene. Da i zamišljam karaktere i recenzije na dnevnoj bazi. Obozavam da zamišljam i mislim o novim predelima, ljudima, svetovima , pošto i onako sanjamo u praznoj sobi u ovom sivom gradu pa su naša dela i razmišljanja krila koja nas vode ka slobodi i nečem novom što će načiniti da naše duše se osećaju srećno i ispunjeno. Tek kada stvaram se zapravo osećam potrebno i celo.