BLAGOJE Posted November 20, 2011 Report Posted November 20, 2011 placaju moj kurac,kud i svi tud i mali mujo u usta ih jebem Quote
solicitor Posted November 20, 2011 Report Posted November 20, 2011 Jevreji i masoni su uvideli da će metalci razotkriti njihovu svetsku zaveru, pa su ubacili svoje metalcore hrišćanske bendove među nas, a sad evo ušli i u blek metal Quote
Demon Seed Posted November 20, 2011 Report Posted November 20, 2011 MASONI INDOKTRINIRAJU 500 AVANTGARDNIH BLEKERA PUTEM MUZIKE BLUT AUS NORDA. sveCka zavera. Quote
solicitor Posted November 20, 2011 Report Posted November 20, 2011 Tiha voda breg ronila druže! Sve je to smišljeno i planirano dugoročno! Juče metalcore, danas black metal, a sutra? Sutra će i Maja Nikolić veličati masone! Ne potcenjuj njihovu snagu! Quote
Grobodan Posted November 20, 2011 Report Posted November 20, 2011 Ionako je sranje taj novi BAN. Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted November 20, 2011 Report Posted November 20, 2011 Ih sto nije Petra iz Sacrementala tu objasnio bi vam nesto za neke bendove,i ja se slazem da je veliki broj narocito death metal bendova u evropi masonerija Quote
Novaliis Posted November 20, 2011 Report Posted November 20, 2011 Ti simboli sami po sebi nisu nista lose, a masoni nemaju veze sa okultizmom, sve je to pozeraj. Posebno kod prvih nekoliko stepeni inicijacije. Sto se tice fenomena oko sve veceg prisustva raznoraznih simbola oko nas, moje misljenje je da je to svojevrstan znak budjenja covecanstva i prelazak u novo doba. Quote
Demon Seed Posted November 20, 2011 Report Posted November 20, 2011 Meni pre izgleda kao da je to da bi ti voleo da to bude svojevrstan znak budjenja covecanstva i prelazak u novo doba. Nema od budjenja gola kurca. Quote
Novaliis Posted November 20, 2011 Report Posted November 20, 2011 Zapravo, mene bas briga za covecanstvo i to oko budjenja, govorim samo o ciklusima koji se neminovno smenjuju, i period koji je protekao u znaku hriscanstva lagano iscezava. Jedno je samo sigurno, a to je da ce uvek velika vecina biti samo stado ovaca koji sluze kao duhovna i fizicka hrana odredjenim grupacijama, bez obzira na period u kojem zivimo. Quote
Talvi Posted November 20, 2011 Report Posted November 20, 2011 Odem sad na mediaboom i iskoči mi omot: Quote
oʞɾoƃ Posted November 20, 2011 Report Posted November 20, 2011 Pitao sam na par mesta i nisam dobio odgovor, zašto su masonski znaci na mnogim omotima albuma u poslednjih par godina. Počelo je sa nekim metalcore bendovima, pa post rock a sad i kurta i murta i Blut Aus Nord meću piramide i oči na omote. Koji im je kurac više? Piramida sa okom nije nikakav masonski simbol, to je Oko Proviđenja, iliti Božje oko. Obrnuto Božje oko (kao što je na novom BAN omotu ili na Watain-ovom "Casus Luciferi") označava Đavolje oko, jednako svevideće kao i ovo drugo. Fun fact - Božje oko se nalazi na koricama Ustava Srbije iz 1835. godine. Quote
Demon Seed Posted November 20, 2011 Report Posted November 20, 2011 Pa sto pricaju onda svi da je masonski sisu im jebem? Evo kaze prvi put ga koristili masoni 1797, a ide unazad poreklo simbola do Oka Horusa. Pa dobro, na to mi je i licilo odma. Quote
BLAGOJE Posted November 21, 2011 Report Posted November 21, 2011 ljudi,sve je to sekta i drogasi Quote
Lou Posted November 21, 2011 Report Posted November 21, 2011 Koji crni masonski simboli, bagro, padate na medijsku propagandu. Quote
solicitor Posted November 21, 2011 Report Posted November 21, 2011 Koji crni masonski simboli, bagro, padate na medijsku propagandu. Ajde sad lepo priznaj koliko te masoni plaćaju da ih braniš ovde, u poslednjem uporištu antimasonerije u Srbiji? Quote
Grobodan Posted November 21, 2011 Report Posted November 21, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=FAZOZ5hNN9g PUŠITE GA Quote
Recommended Posts