Jump to content

Random BM diskusija [If You're a False, Don't Entry]

Recommended Posts

Posted

Tiha voda breg ronila druže! Sve je to smišljeno i planirano dugoročno! Juče metalcore, danas black metal, a sutra? Sutra će i Maja Nikolić veličati masone! Ne potcenjuj njihovu snagu!

Posted

Ti simboli sami po sebi nisu nista lose, a masoni nemaju veze sa okultizmom, sve je to pozeraj. Posebno kod prvih nekoliko stepeni inicijacije.

Sto se tice fenomena oko sve veceg prisustva raznoraznih simbola oko nas, moje misljenje je da je to svojevrstan znak budjenja covecanstva i prelazak u novo doba.

Posted

Zapravo, mene bas briga za covecanstvo i to oko budjenja, govorim samo o ciklusima koji se neminovno smenjuju, i period koji je protekao u znaku hriscanstva lagano iscezava. Jedno je samo sigurno, a to je da ce uvek velika vecina biti samo stado ovaca koji sluze kao duhovna i fizicka hrana odredjenim grupacijama, bez obzira na period u kojem zivimo.

Posted

Pitao sam na par mesta i nisam dobio odgovor, zašto su masonski znaci na mnogim omotima albuma u poslednjih par godina. Počelo je sa nekim metalcore bendovima, pa post rock a sad i kurta i murta i Blut Aus Nord meću piramide i oči na omote. Koji im je kurac više?

Piramida sa okom nije nikakav masonski simbol, to je Oko Proviđenja, iliti Božje oko. Obrnuto Božje oko (kao što je na novom BAN omotu ili na Watain-ovom "Casus Luciferi") označava Đavolje oko, jednako svevideće kao i ovo drugo.

Fun fact - Božje oko se nalazi na koricama Ustava Srbije iz 1835. godine.

Posted

Pa sto pricaju onda svi da je masonski sisu im jebem?

Evo kaze prvi put ga koristili masoni 1797, a ide unazad poreklo simbola do Oka Horusa.

Pa dobro, na to mi je i licilo odma.

Posted

Koji crni masonski simboli, bagro, padate na medijsku propagandu.

Ajde sad lepo priznaj koliko te masoni plaćaju da ih braniš ovde, u poslednjem uporištu antimasonerije u Srbiji?

one_dollar.jpg