Grobodan Posted November 21, 2011 Report Posted November 21, 2011 XAXAXAXAXAXA XAXAXAXA XAXAXA XAXA XAXAXAXAXA XAXAXAXAXAXAXA XAXA XA Quote
oʞɾoƃ Posted November 21, 2011 Report Posted November 21, 2011 kako ne razumete da "bože" znači ovo: Quote
Grobodan Posted November 21, 2011 Report Posted November 21, 2011 Znao sam da je okrob crni jebeni mason, ne može normalan čovek pljuvati po Nifelheimu, sve je to jevrejska zavera. Quote
solicitor Posted November 21, 2011 Report Posted November 21, 2011 Znam da je offtopic al mi ide na qrac! Quote
Novaliis Posted November 21, 2011 Report Posted November 21, 2011 Ne postoji oftopik na ovoj temi. Slika je nista posebno, samo jos jedna u moru slicnih. Poenta je da bi trebalo da prikaze satanisticku poruku, obrnut trougao, 666 itd. Druga stvar je to sto ovo nema veze ni sa cim zlim, pa ne razumem zbog cega ljudi imaju problem sa ovakvim slikama, osim ako su hardcore hriscani. Masonerija nema veze sa zivotom niti se bavim ezoterijom, uglavnom se sve svodi na mit koji okruzuje celu tu pricu i onda ljudi pocinju da izmisljaju sve i svasta. Upoznao sam nekoliko masona i caskao sa njima, onako opusteno uz pivo. Nema tu nikakve velike zavere. Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted November 21, 2011 Report Posted November 21, 2011 bože koje govno od benda Mora da ti kazem da samoubijes pedercino!!! 2 Quote
solicitor Posted November 21, 2011 Report Posted November 21, 2011 Ne postoji oftopik na ovoj temi. Slika je nista posebno, samo jos jedna u moru slicnih. Poenta je da bi trebalo da prikaze satanisticku poruku, obrnut trougao, 666 itd. Druga stvar je to sto ovo nema veze ni sa cim zlim, pa ne razumem zbog cega ljudi imaju problem sa ovakvim slikama, osim ako su hardcore hriscani. Masonerija nema veze sa zivotom niti se bavim ezoterijom, uglavnom se sve svodi na mit koji okruzuje celu tu pricu i onda ljudi pocinju da izmisljaju sve i svasta. Upoznao sam nekoliko masona i caskao sa njima, onako opusteno uz pivo. Nema tu nikakve velike zavere. Ne znam koliko si pratio, zajebavam se na temu masonerije, nego me nervira što svi stavljaju trougao ili piramidu sa okom na omot. Da zanemarimo šta to predstavlja, ali zašto svi moraju imati isti omot jebem mu, sve mu jebem! Quote
oʞɾoƃ Posted November 21, 2011 Report Posted November 21, 2011 Mora da ti kazem da samoubijes pedercino!!! zato što kažem za bend proćelavih raspandrkotina koji sviraju muziku staru 25 godina i voršipuju iron maiden da su sranje? mogli bi neki francuzi da im objasne šta je zlo i agresivno Quote
Grobodan Posted November 21, 2011 Report Posted November 21, 2011 Jebo metal ako ćemo na njega stavljati tagove "25 godina staro" Francuzi? Mogli bi samo da im blajvnu svi na gomili. SAMO BAHATO... Quote
Lou Posted November 21, 2011 Report Posted November 21, 2011 Jeb'o muzičara ako 25 godina svira istu stvar. Quote
Grobodan Posted November 21, 2011 Report Posted November 21, 2011 Ako neko može da kaže da su Nifelheim i Envoy of Lucifer isti kurac onda nema šta više da pričamo. Ista priča i za Iron Maiden i Final frontier. Quote
kuruz Posted November 21, 2011 Report Posted November 21, 2011 (edited) ILUMINATI Edited November 21, 2011 by Underkuruz Quote
Talvi Posted November 21, 2011 Report Posted November 21, 2011 ILUMINATI YOU'LL NEVER TAKE MY SOUL!!! Quote
kuruz Posted November 21, 2011 Report Posted November 21, 2011 I ovi su sumnjivi. Kakav je ovo omot koji kurac? Quote
Novaliis Posted November 21, 2011 Report Posted November 21, 2011 Samael je pali andjeo, tipa solarna inteligencija. Djavolja rabota, dakle. Quote
solicitor Posted November 21, 2011 Report Posted November 21, 2011 (edited) Edited November 21, 2011 by solicitor Quote
kuruz Posted November 21, 2011 Report Posted November 21, 2011 Soli natrapao na temu Najsmešnije u metalu. Trebalo bi to opet da otvorim, već dve su mi bacili. Quote
Recommended Posts