Azaralena Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 E, to! A koja su ostala dva? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 Trolujem malo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toki89 Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 Dal Racinger jos prima vatikanski podmladak u svoj matori dukat? http://queer.hr/23569/gej-pape-koliko-queer-drzavnika-broji-vatikanska-povijest/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iron will Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 Овај лик посећује хрватске педерске сајтове... Аууу... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 pa to je bilo jasno čim je napisao da treba da priznamo Kosovo očigledno je da je u pitanju neki antifa smrad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 Juce sam video nesto i totalno izneverovao. Neka likusa(Jare je zna) ima istetovirano ispod vrata Abigor. Zar je moguce da je neko istetovirao ime tog drugorazrednog benda. Mora da se kara sa nekim clanom benda, sve ostalo mi je suludo da neko voli tolko taj bend. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 Која је та? Колико сам упућен, не знам нити једну која има тако нешто истетовирано. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 Ja znam devojku koja ima veliki Bathory logo ispod vrata, možda si nju video negde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 Dal Racinger jos prima vatikanski podmladak u svoj matori dukat? http://queer.hr/2356...anska-povijest/ Да ли је лик стварно ово постовао. Брате... Ja znam devojku koja ima veliki Bathory logo ispod vrata, možda si nju video negde. Њу знам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 Jare, video sam ja par puta na lastu i na fejsu i cini mi se da je ti znas. Mislim da se devojka zove Milica Videnov ili tako nesto, onako bas izgleda crusterski. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 Ona je, to je Bathory logo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 Ima iza Bathory logo, ali ovaj tet je sa druge strane kod grudi. Pise Abigor, ko sa njihovog logoa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted July 10, 2012 Author Report Share Posted July 10, 2012 I dalje to nije Abigor na prsima, ne priznaje se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 Jare, video sam ja par puta na lastu i na fejsu i cini mi se da je ti znas. Mislim da se devojka zove Milica Videnov ili tako nesto, onako bas izgleda crusterski. Да ли си луд? Па то је ова о којој Талви прича. Нема Абигор, него има Батори истетовирано. Лунаре, брате, нема Абигор лого нигде истетовиран. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted July 10, 2012 Author Report Share Posted July 10, 2012 Ne znam ja, Doctor Warp je video ovu sa Abigorom, ja njemu verujem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 Јебига, нема ниједна слика где се види боље. Али, назире се да је Батори, а не Абигор. Мајко, верујем да ти се свиџа коса. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 Devojku stvarno ne znam, i nisam zagledao, nije pala u moj vidokrug interesovanja. Ali oko ovakvih stvari ja verujem Jaretu i priznajem gresku. I ako sam primetio to na njoj sa distance, bas se pitam kako sam zamenio ta dva logoa. XD Stvar je bila tolko suluda, da je jednostavno bilo nemoguce da je istina. Ovo za Batohry je daleko normalnije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted July 10, 2012 Author Report Share Posted July 10, 2012 ja vise ne znam ko je koga video xD al nema veze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 Ne znam ja, Doctor Warp je video ovu sa Abigorom, ja njemu verujem. nope, to si nesto pobrkala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted July 10, 2012 Author Report Share Posted July 10, 2012 Izgleda. Svejedno je uzas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 PULJP flashback. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 Zna li neko dobar bend koji ima rec BESTIAL u imenu ili su bas svi govna? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 На. http://www.metal-archives.com/bands/Bestial_Summoning/4265 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 Treba mi link od nekog prefinjenijeg, ti slusas svakakav masakr od muzike. Shala mala, nemoj se uvredis Nije ni Bestial Warlust tako los izgleda... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 Бестиал Самонинг је класа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts