Demon Seed Posted April 14, 2015 Report Posted April 14, 2015 (edited) Svaka čast gospođi. Dajte nešto lepo za 500. stranu teme, ne tamo neki Norsecore. Trebalo bi da im je lepa ona neka elektronika u gornjem delu strane? Nisam pustio xD Edited April 14, 2015 by Demon Seed Quote
Lou Posted April 14, 2015 Report Posted April 14, 2015 Ja pustih, na žalost. Ništa, usrali ste, sad ću da editujem svoj post tamo, da spasim stvar. Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted April 15, 2015 Report Posted April 15, 2015 Ma njihov prvi album, dobrota. Od Mardjuka prvi album. jebo te prvi album.kakvo govno. al ovaj those of unlihgt, ona mi je dobra pesma,burn. ima taj neki stadionski momenat kad đitro veze. a ova grim kim,kaki gabor s ovijem pirsinzima,izgleda ko pevać sacred reicha,dok se nije podgojio. Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted April 15, 2015 Report Posted April 15, 2015 koji neukus sine,za 5-10 godina uši će joj visiti ko babi od 100 godina sise.narkomanćina neka... a i kolko pirsinza ima,nema sumnje,puna je nekih cisti,fistula,gonoreja i herpesa. nek ti ga popuši,i ceo liliput ima ti iga na kari. Quote
HeLLsarma Posted April 15, 2015 Report Posted April 15, 2015 jebo te prvi album.kakvo govno. al ovaj those of unlihgt, ona mi je dobra pesma,burn. ima taj neki stadionski momenat kad đitro veze. a ova grim kim,kaki gabor s ovijem pirsinzima,izgleda ko pevać sacred reicha,dok se nije podgojio. Sad poslusaj prvi album Hail Of Bulletsa. Quote
Night's Blood Posted April 15, 2015 Report Posted April 15, 2015 Dajte nešto lepo za 500. stranu teme, ne tamo neki Norsecore. Zakasnila sam. Ali nikad nije kasno za domace.... 2 Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted April 16, 2015 Report Posted April 16, 2015 U Šid nije stid,šta god to bilo. Quote
Grobodan Posted April 24, 2015 Report Posted April 24, 2015 Sunbather cover je upravo prejeban u gej igri Quote
Kumodraski Vo Posted May 1, 2015 Report Posted May 1, 2015 Neko je opljuvo pa me mrzelo da skidam. Quote
kuruz Posted May 1, 2015 Report Posted May 1, 2015 koji li je nesrećnik to uradio odlično je ovo Quote
Miilos Posted May 2, 2015 Report Posted May 2, 2015 Altered States of Divinity je možda i bolji, za Enemy of Man mi je trebalo malo vremena da se naviknem jer su baš usporili muziku, ali je svejedno odličan album. I ova pesma sa splita sa Infernal War je fenomenalna. Quote
kuruz Posted May 2, 2015 Report Posted May 2, 2015 da da, baš vrtim taj split sad Enemy of Man je perfektan em volim blek metal u tom fazonu, em je atmosfera vrhunska oduševljen sam bendom ova mi je zasad najbolja Quote
Јарослав Posted May 4, 2015 Report Posted May 4, 2015 http://www.metal-archives.com/bands/Goatthrower/23789 najbolje ime za bend ikada Quote
Kumodraski Vo Posted May 4, 2015 Report Posted May 4, 2015 Jare ko Jare, bilo vec, ja mislim da si i sliku komentarisao. Quote
Demon Seed Posted May 4, 2015 Report Posted May 4, 2015 Imaju i split sa Majkom Brauningom, pajdo legendom djed metala. Quote
Talvi Posted May 4, 2015 Report Posted May 4, 2015 (edited) ipak ona pesma Bong Thrower >>>>> Edited May 4, 2015 by Talvi Quote
In The Flesh Posted May 4, 2015 Report Posted May 4, 2015 http://www.ultimate-guitar.com/news/general_music_news/biggest_metal_festival_in_france_vandalized_by_christian_extremists.html Ne znam dje da stavim ovo. Na random je zanimljiva diskusija trenutno, pa da ne spamujem. 2 Quote
Talvi Posted May 4, 2015 Report Posted May 4, 2015 hahaha baš su dobro doba godine izabrali za to, neka dođu na leto Quote
oʞɾoƃ Posted May 4, 2015 Report Posted May 4, 2015 http://www.ultimate-...extremists.html Ne znam dje da stavim ovo. Na random je zanimljiva diskusija trenutno, pa da ne spamujem. Odlično, tako i treba. Hrišćani vraćaju metal u metal. Postala je previše pičkasta muzika u poslednje vreme. Quote
Recommended Posts