Towards The Inevitable Posted May 7, 2015 Report Posted May 7, 2015 Drugari, pored ovog naseg Yumetala, zna li neko koji su najbolji i najposeceniji metal forumi diljem sveta, sa najvecim brojem aktivnih clanova i kredibilitetom? Ja sam nacuo da je Nuclear War Now! forum postao bitan tokom poslednjih par godina, da li je to istina? Kakav je forum na metal arhivama? Hteo bih malo da izreklamiram webzine, pa razmisljam gde sve moze da se spamuje malo na tu temu... Quote
[Nocturno] Posted May 7, 2015 Report Posted May 7, 2015 Samo fejsbuksi Zajebi forume. Imas grupu na fejsbuku, invite&share Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted May 7, 2015 Report Posted May 7, 2015 meni su ancient ceremony,agathadaimon-prva tri albuma genijalnost melodićnog blek metala.ovo danas sve,žvaka za ludaka,i tešak jadac. Drugari, pored ovog naseg Yumetala, zna li neko koji su najbolji i najposeceniji metal forumi diljem sveta, sa najvecim brojem aktivnih clanova i kredibilitetom? Ja sam nacuo da je Nuclear War Now! forum postao bitan tokom poslednjih par godina, da li je to istina? Kakav je forum na metal arhivama? Hteo bih malo da izreklamiram webzine, pa razmisljam gde sve moze da se spamuje malo na tu temu... a fanzini,to više nije kul? bem ti vašu televizijsku generaciju.sve ste sjebali. 1 2 Quote
Towards The Inevitable Posted May 7, 2015 Report Posted May 7, 2015 Pa sto kucas ovde na forumu ako si tako analogan? Idi citaj neku stampu. 3 Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted May 7, 2015 Report Posted May 7, 2015 Pa sto kucas ovde na forumu ako si tako analogan? Idi citaj neku stampu. kolko sam ja naćitan,to se egzakno vidi u mom pisaniju,u odnosu na tebe.a forum je analogna stvar.manje više,svako more da utiće na tuđe prokenjavanje.a webzine je ogranićen.ni ukrštene reći nema. 2 Quote
Grobodan Posted May 7, 2015 Report Posted May 7, 2015 Drugari, pored ovog naseg Yumetala, zna li neko koji su najbolji i najposeceniji metal forumi diljem sveta, sa najvecim brojem aktivnih clanova i kredibilitetom? Ja sam nacuo da je Nuclear War Now! forum postao bitan tokom poslednjih par godina, da li je to istina? Kakav je forum na metal arhivama? NWN! forum ubedljivo najjači, MA posećen ali ima dosta budala i dece. Quote
Miilos Posted May 7, 2015 Report Posted May 7, 2015 Možda i jeste, ali mene od tog foruma boli glava. Sve je razbacano, bukvalno se otvaraju teme kad god neki bend izbaci novu pesmu, majicu itd. Ovde svaki bend ima svoju temu i molim lepo, nađeš šta ti treba za dve sekunde. Quote
Grobodan Posted May 7, 2015 Report Posted May 7, 2015 Jeste to, brzo teme potonu, ali najbolje informacije nalete. Quote
Towards The Inevitable Posted May 7, 2015 Report Posted May 7, 2015 Znaci, to je to, ono sto sam vec znao. Thanks anyway. Quote
Demon Seed Posted May 26, 2015 Report Posted May 26, 2015 Iam neka tri albuma, slušao sam, da me jebeš ne sećam se kakvo je Quote
Kumodraski Vo Posted May 26, 2015 Report Posted May 26, 2015 Pa kad imas pun kurac nekog bleka, bas sam onomad pogledao na slsk.. Quote
Talvi Posted May 27, 2015 Report Posted May 27, 2015 stranica dana https://www.facebook.com/NukeMoyenCoverArt Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted May 27, 2015 Report Posted May 27, 2015 Po meni,jedeni pravi black metal koji nikad nije pobacio ni izdo.najbolji su. 3 1 Quote
Demon Seed Posted May 27, 2015 Report Posted May 27, 2015 bow down to Gawd and His holy matrimony Quote
Milosh87 Posted May 27, 2015 Report Posted May 27, 2015 http://www.terrorizer.com/news/shining-debut-shocking-video-for-vilja-drom-nsfw/ Quote
Demon Seed Posted May 29, 2015 Report Posted May 29, 2015 Kako je kog đavola Trondru Nefasu pošlo za rukom da umre u 35. godini prirodnom smrću? Quote
Јарослав Posted May 29, 2015 Report Posted May 29, 2015 https://www.facebook.com/DOOMCULT/posts/10153323435755135 e pa jebiga Quote
Lou Posted June 2, 2015 Report Posted June 2, 2015 Jeste li skontali kako se BM ekipa sada vrti oko dizajna omota u fazonu Moonfog izdanja? Quote
Сале Posted June 8, 2015 Report Posted June 8, 2015 http://blogs.ocweekly.com/heardmentality/2013/10/the_10_most_satanic_metal_bands.php Quote
Talvi Posted June 15, 2015 Report Posted June 15, 2015 kopam sad po Metastazis stranici posle ove Amorphis objave, i naiđoh na ovaj kvlt od omota Quote
Recommended Posts