Grobodan Posted December 28, 2009 Report Posted December 28, 2009 On se sad predstavlja kao Ash. Btw, lego mi novi NMortum lepo Quote
Goxy Posted December 28, 2009 Report Posted December 28, 2009 brate zajebavam se,jesu krs,ali su u neku ruku i kult. Quote
Grobodan Posted December 28, 2009 Report Posted December 28, 2009 Da da, kapiram te u potpunosti, intervjui su im do jaja voleo bih da usisivaci postanui novi BM trend. Quote
morbid god Posted December 28, 2009 Report Posted December 28, 2009 (edited) Dobar je tribute, a jesi poslusao onaj Nuclearhammer? Blasphemophagher volem, vidim izasao je EP iz 2009e godine koji cu potrazit. A Deiphago sam sad metnuo da se skida, nisam slusao prije. voleo bih da usisivaci postanui novi BM trend gojko ce biti idealan indikator. Edited December 28, 2009 by morbid god Quote
Goxy Posted December 28, 2009 Report Posted December 28, 2009 ajde dajte novi vulcano,to se sad ceka. Quote
Grobodan Posted December 28, 2009 Report Posted December 28, 2009 Dobar je tribute, a jesi poslusao onaj Nuclearhammer? Nisam, svuci cu pa cu se javiti. ajde dajte novi vulcano,to se sad ceka. Nisam znao ni da treba da izadje, prosli je bio super. Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted December 28, 2009 Report Posted December 28, 2009 Kolko je dobar NMortum jebo te bog! Slusam ga od sada pred spavanje,nisam znao da black moze biti ovoliko dobar! Quote
Talvi Posted December 28, 2009 Report Posted December 28, 2009 I meni je jako dobar, narocito naslovna pesma. Quote
Guest Шејтанов Чобан Posted December 28, 2009 Report Posted December 28, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=n8SiaD_yMuM Quote
morbid god Posted December 28, 2009 Report Posted December 28, 2009 jesu krs,ali su u neku ruku i kult. Taman tako. Preslusao sam Filipino Antichrist, sto znam, volim ovakve 11111111 krs usisivace. Dosta buke, kuckuckuc. Quote
Grobodan Posted December 28, 2009 Report Posted December 28, 2009 Brate daj, polo vremena zvuči kao da su svi članovi počeli nešto svoje da sviraju. Volim i ja oranje ali kad je dobro. Quote
morbid god Posted December 28, 2009 Report Posted December 28, 2009 Hahahaha, sto da ti kazem. Upravo prelazim na Satanik eon, ovo je nagrdjeno do daske, al ima nesto smekersko da mogu da ga slusam. Hahahahahaha, jebote, bestijalna devastacija bubnih opni. Quote
morbid god Posted December 28, 2009 Report Posted December 28, 2009 Daj ne seri, ovo raznosi. Uvatih predah i upalih novu stvar od Ihsahna, ko da slusam prasku filharmoniju na uvce da mi svira. Quote
Маузер Posted December 28, 2009 Report Posted December 28, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=0QMPahuAISM Samo primitiva. Quote
Grobodan Posted December 28, 2009 Report Posted December 28, 2009 Daj ne seri, ovo raznosi. Evo moje recenzije: I found out this horde (I think that you can easily guess their homeland from the album title) some years ago when an interview with them was published in Metal Maniacs; Nathan T Birk, whom I consider one of the greatest journalists in metal, praised them to no end, so my interest was sparkled. „Filipino Antichrist“ got the „album of the month“ title by the same man in Zero Tolerance and I knew I just have to hunt it down so luckily this promo CD came to ease my pain and what to say... This is probably the first time I did not enjoy in Nathan’s recommendation. It should be said that Deiphago plays War Metal inspired by Blasphemy, Beherit and Sarcofago (you can find "Hate" cover here) and that is indeed one tricky genre, if you don't pay attention you can easily slip into pure noise territory and that is just what Deiphago did here. The production which puts up the heavily distorted vocals and drums in the front doesn't help much, it often burry the riffs underneath the deep wall of sound. You will have to put great effort to distinguish what is going on here and even then you will realise that songs often go on without any hint of direction, they seem to be made of random sounds thrown at each other. Even the playing sounds too much sloppy for its own good, and not sloppy in the good Autopsy-like way, I am speaking about some serious mistakes. Sure, this may sound like storm of demonic hate at first listen but when you delve a little deeper you will find a little substance here; I guess I will stick with latest Archgoat and Teitanblood if I want quality war stuff from 2009. At least, the cover of "Filipino Antichrist" looks good, that got them a better score... Uvatih predah i upalih novu stvar od Ihsahna, ko da slusam prasku filharmoniju na uvce da mi svira. Vidi meni na Lastu šta sad ide Quote
dimmu1 Posted December 29, 2009 Report Posted December 29, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=eEVXZ9Am9GI jel ide neko na metal camp sledece godine? 2 Quote
Svart Posted December 29, 2009 Report Posted December 29, 2009 Ove godine je bio dobar Metal Camp a koliko vidim najave do sad za 2010. nije bas dobar value for money. Quote
Talvi Posted December 29, 2009 Report Posted December 29, 2009 Metal Camp naredne godine ti je zapravo Paganfest + Immortal i Behemoth. Golo govno u poredjenju sa prethodnim godinama. Quote
Svart Posted December 29, 2009 Report Posted December 29, 2009 Da a cena karte je kao za Wacken. Quote
Grobodan Posted December 29, 2009 Report Posted December 29, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=eEVXZ9Am9GI jel ide neko na metal camp sledece godine? Koji kraljevi, nemam reči. Bend za sva vremena. Quote
Sisus Posted December 29, 2009 Report Posted December 29, 2009 jel ide neko na metal camp sledece godine? http://www.youtube.com/watch?v=hvsATiN6-aY&feature=related Jeb'o metal kamp. Quote
Josif Visarionovič Posted December 29, 2009 Report Posted December 29, 2009 Jedna od omiljenih bm pesama,old school ali genijalna http://www.youtube.com/watch?v=2yk-hpcLR24 1 Quote
dimmu1 Posted December 29, 2009 Report Posted December 29, 2009 (edited) Koji kraljevi, nemam reči. Bend za sva vremena. nego kako,zna se ko je tata Metal Camp naredne godine ti je zapravo Paganfest + Immortal i Behemoth. Golo govno u poredjenju sa prethodnim godinama. zaboravio si cannibal corpse ja bih samo zbog ta 3 benda i isao.mada skupo je uzasno,gledam bas kings of the black metal fest i nastupaju Immortal + Inquisition + Den Saakaldte + Darkened Nocturn Slaughtercult + Forgottem Tomb i jos neki bendovi,a karta je 33eura.opet ni brutall assault nije los,a 55eura je karta....no ja najvise zelim da vidim immortal sledece godine,ovo ostalo mi nije toliko bitno.... Edited December 29, 2009 by dimmu1 Quote
Talvi Posted December 30, 2009 Report Posted December 30, 2009 Jel' zna neko neki sajt gde mogu da se skidaju omoti albuma u lepoj rezoluciji? Nesto mi se valja po nervnim zavrsecima misao da je Grob svojevremeno kacio neki link ali ne mogu nidje da ga nadjem. Quote
Recommended Posts