Jump to content

Random BM diskusija [If You're a False, Don't Entry]

Recommended Posts

Posted (edited)

You can't mix grandmothers and frogs. Ajmo sad raspravu na dvije strane o tome.

World ov worms me je vratio u pravo pretpraznicno raspolozenje, kolko hejta izbija iz ovog albuma.

Saw%20pig%20LG.jpg

Edited by morbid god
Posted

E, ja sam pre neki dan iskopao najveci kult od kasete ikada. :D Ni ne secam se otkud ona meni uopste, uglavnom kaseta potice sa kraja osamdesetih, Bathory je u pitanju - na A strani je "Under The Sign Of The Black Mark", a na B strani "The Return...", s tim sto posle njega ide neki americki thrash za koji nikako nisam uspeo da saznam sta je u pitanju. :haha: Kaseta ona prava crna "made in 80's", na omotu nekim svrakopisom ispisani nazivi pesama, a ispred svega umetnuta "naslovna strana" sa Quorthon-ovom slikom i logom odstampanom na nekom jakom, kvalitetnom papiru (k'o original :haha:), nemam pojma otkud to. :D

Uglavnom - originali su sranje jer mozete da ih kupite gde hocete, kult je imati takve krs kasete iz osamdesetih. :haha:

Posted

zelim svima vama blek metalerima da cestitam novu godinu i srecan vam bozic i svi ostali praznici.zelim vam sve najbolje i puno mizantropije,obrnutih krsteva i muskaraca sa crno-belom sminkom u novoj 2010 godini.sve najbolje

Tesa se samo povinuje pravilu black mjetala, a usput i vodi primjerom naseg blazenotocivog moda Lunarnog - fuck bukvar & grammar, this is sparta.

I ja tebi Teso zelim sve najbolje, crko u najgorim mukama.