Zen Posted July 9, 2007 Author Report Posted July 9, 2007 (edited) www.leekspin.com da se podsetimo cvlta... Edited July 9, 2007 by Smorock Quote
Vortodox Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 ^ DOMO ARIGATO GOAZIMAS!!!!! IMas + za ovo!!! Quote
Novaliis Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 www.leekspin.com da se podsetimo cvlta... Ajoj..sećam se ove psihodelije Quote
Zen Posted July 9, 2007 Author Report Posted July 9, 2007 Oooo!!! Vortodox-san!!! za vas pedo meda daleki istok edition Quote
Wise Owl Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 Prvo da se zahvalim Azaraleni za sacuvano mi neprocenjivo blago, iako slicnih imam jos , a onda da ubacim ovu swatku slicicu Quote
Azaralena Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 Prvo da se zahvalim Azaraleni za sacuvano mi neprocenjivo blago, iako slicnih imam jos Kult se mora postovati! Nema potrebe da se zahvaljujes, bilo mi je zadovoljstvo Nemam svoj zivot, pa mi je to doslo kao dobro prekracivanje vremena dok mi se kuva kafa Par minuta mi je proslo bez samosazaljenja bednoga moga ne-zivota SLAVA!!! I daj te slicne nekrogrim fokice! Quote
Wise Owl Posted July 10, 2007 Report Posted July 10, 2007 Kult se mora postovati! Nema potrebe da se zahvaljujes, bilo mi je zadovoljstvo Nemam svoj zivot... I daj te slicne nekrogrim fokice! Kako bwe nemas - sta ce ti drugi kad imamo Yum? :) Quote
Zagrivuk Posted July 10, 2007 Report Posted July 10, 2007 AUUUUUUUU :) :) :) :) :) Svaka vam cast! Quote
Azaralena Posted July 10, 2007 Report Posted July 10, 2007 Kako bwe nemas - sta ce ti drugi kad imamo Yum? :) Bas to! Nekada sam zivela u dvorcu, sluge su mi namestale postelju, zmaj me je cuvao, a princevi na belim konjima su pokusavali da me spasu... A sada sedim pred kompom Btw, fotka je sjajna! Lepsa od originala! Bolje lezi buzdovan tebi nego Shagrath-u A ova (ili ovo) cak pomalo i lici na Dead-a Prokleta mi dusa :) Quote
Novaliis Posted July 10, 2007 Report Posted July 10, 2007 E pa, no lajferi, ja vas pozdravljam, od sutra pa do jedno 2 nedelje vraćam svoj život i neću biti na netu uopšte.. Quote
Inuria Malkava Posted July 10, 2007 Report Posted July 10, 2007 E, steta. Lepo se provedi, LAJFERU! >:(Aaaaaaaa, Smorock, GVRNI GA V DVPE CVLT!!! :lol:Kakva su ovo jebena zla?? Ovog debelog gmaza treba probiti bajonetom kroz podbradak, a ovo bipolarno prineti Kecalkoatlu, pernatoj zmiji. Ili staviti kao maskotu Joy Of Satan-a, podjednako je smehotresno. Quote
Novaliis Posted July 10, 2007 Report Posted July 10, 2007 Btw, vreme je da se upoznamo..drago mi je.. Inuria- ne vređaj Bogove tim ružnim žrtvama Quote
Angelystor Posted July 10, 2007 Report Posted July 10, 2007 Akromatofilija Opsesivna žudnja za seksom sa partnerom ili parnterikom kojoj nedostaje noga jer je ista amputirana. Quote
Dementia Posted July 10, 2007 Report Posted July 10, 2007 Mogla bih i ja u taj bazen,samo ako nije velika koncentracija hlora,da mi ne pozeleni kosa....hi,hi,hi... :lol: Quote
Feniks . Posted July 10, 2007 Report Posted July 10, 2007 (edited) Dementia je lezbejka ili voli animal sex, pitanje je sad Mozda oboje Edited July 10, 2007 by Strahinja Quote
Recommended Posts