Mita Posted March 27, 2010 Report Posted March 27, 2010 Uvek sam se pitao da li bih slušao hrišćanski black metal kada bi se zapravo pojavio jedan kvalitetan bend tog tipa. No, do sad nisam imao problema jer se nisu stekli uslovi za takvu dilemu BTW, pazite prevod Bože Pravde na engleski, koji orthodox black: God of Justice; Thou who saved us when in deepest bondage cast, Hear Thy Serbian children's voices, Be our help as in the past. With Thy mighty hand sustain us, Still our rugged pathway trace; God, our hope; protect and cherish Serbian lands and Serbian race! Bind in closest links our kindred Teach the love that will not fail, May the loathed fiend of discord Never in our ranks prevail. Let the golden fruits of union Our young tree of freedom grace; God, our Master! guide and prosper Serbian lands and Serbian race! Lord! Avert from us Thy vengeance, Thunder of Thy dreaded ire; Bless each Serbian town and hamlet, Mountain, meadow, heart and spire. When our host goes forth to battle Death or victory to embrace- God of armies! be our leader Strengthen then the Serbian race! On our sepulchre of ages Breaks the resurrection morn, From the slough of direst slavery Serbia anew is born. Through five hundred years of durance We have knelt before Thy face, All our kin, O God! deliver, Thus entreats the Serbian race! obecao si da ce biti na Sinod albumu nemoj da izdas Quote
BLAGOJE Posted March 27, 2010 Report Posted March 27, 2010 ja jos rogosicima pamtim zajeb za njih i par bendova sa distro-a,sve se nadam nedje ce nas sudbina spojit' u kakvoj maloj ulicici pa ce im vajt blek metal i majcino mlijeko na oci izbijat' polzovici kvlt Quote
morbid god Posted March 28, 2010 Report Posted March 28, 2010 Jel gledao ko +Abigail+. VIdjeh slucajno dolje da joj je danas rodjendan. Quote
oʞɾoƃ Posted March 28, 2010 Report Posted March 28, 2010 ^Jedan od najjačih black albuma ikad. Nema dobrih koncerata, pa je nema ni u BG-u, jbg Quote
Sisus Posted March 28, 2010 Report Posted March 28, 2010 Ako se ne varam, Vanja Nincic je negde rekao da je srpski black metal uvek surovao sa latentnim pravoslavljem. Ne znam ko je lik, ali mi to ništa nije čudno, s obzirom da je pravoslavlje čist paganizam, a znaš i sam da su se svi u početku na to ložili. Quote
Sisus Posted March 28, 2010 Report Posted March 28, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=iRsIRXsQEb4 2 Quote
Grobodan Posted March 29, 2010 Report Posted March 29, 2010 he data center that hosted metalarea.org and many other websites was heavily affected by fire a few days ago. We're currently trying to restore metalarea.org, but it's going to take some time. Thanks for your patience and understanding, and stay tuned for further updates. Quote
morbid god Posted March 29, 2010 Report Posted March 29, 2010 Sreca pa sam ja na vrijeme bekapovao sve sto je potrebno sa tog sajta. Jedino ne znam odakle cu sad novitete da skidam, al racunam da ce Grob i Talvi iskopat neki link sa najcrnjih underground blogova za koje ni satana jos nije nacuo. Quote
Grobodan Posted March 29, 2010 Report Posted March 29, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=iRsIRXsQEb4 Tek sad videh ovo. Najbolje se ti čuješ gitara ubi od zujanja. Je li ovo u beloj majici Vozd? I ovo mi više DM nekako, a? Sreca pa sam ja na vrijeme bekapovao sve sto je potrebno sa tog sajta. Nikad nije dosta, uvek mi nešto treba odatle. Jebem im boga dragog. Quote
Sisus Posted March 29, 2010 Report Posted March 29, 2010 Tek sad videh ovo. Najbolje se ti čuješ gitara ubi od zujanja. Je li ovo u beloj majici Vozd? I ovo mi više DM nekako, a? Pa i jeste DM. Ima nekih BM i thrash momenata, ali osnova je DM. Moram malo da se reklamiram, jbg. P.S. Nije Vožd, već tvoj imenjak. Quote
Grobodan Posted March 29, 2010 Report Posted March 29, 2010 Ne znam zašto, ali mislio sam da je bend BM. Ništa loše što je DM. Quote
Sisus Posted March 29, 2010 Report Posted March 29, 2010 Pa bilo je više BM-a na početku, ali kako je vreme prolazilo, muzika je sve više evoluirala ka DM-u. Quote
oʞɾoƃ Posted March 29, 2010 Report Posted March 29, 2010 K'o Dissection, za koju godinu ćete biti sranje. 1 Quote
oʞɾoƃ Posted March 29, 2010 Report Posted March 29, 2010 Dissection je bio DM? Kažu ljudi, ako mene pitaš, nije nikad... Bio je black metal, a posle neki heavy sa black vokalom... 1 Quote
Grobodan Posted March 29, 2010 Report Posted March 29, 2010 Heavy uticaja je bilo čak i na Somberlainu. Quote
oʞɾoƃ Posted March 29, 2010 Report Posted March 29, 2010 Misliš na onaj vrisak iz Black Horizons, je l' da? Quote
Night's Blood Posted March 29, 2010 Report Posted March 29, 2010 Ja volim vrisak iz Black Horizons. Quote
Grobodan Posted March 29, 2010 Report Posted March 29, 2010 Misliš na onaj vrisak iz Black Horizons, je l' da? Ne, no na Maiden melodije. Znam da je Jon izlavio da mu je naj album ikad Painkiller, tako da i taj vrisak ima smisla. Quote
Sisus Posted March 29, 2010 Report Posted March 29, 2010 Evo vam još jedan. http://www.youtube.com/watch?v=wRrj2zDRUHM 1 1 Quote
oʞɾoƃ Posted March 30, 2010 Report Posted March 30, 2010 (edited) Jebote, prva Valkyrja kida mnogo više nego druga. Ima pesama koje mogu da stanu rame uz rame sa najboljim Watain i Dissection pesmama. Ova Sinister Obsession nije ništa drugo nego himnični black metal, dijamant kakav se sve ređe može sresti. Kamo sreće da je novi Ondskapt ovoliko kvalitetan. Edited March 30, 2010 by oʞɾoƃ 1 2 Quote
oʞɾoƃ Posted March 30, 2010 Report Posted March 30, 2010 Nisam ni čuo za bend dok nije Contamination izašao, eto kakav sam pozer. Quote
Recommended Posts