BLAGOJE Posted April 4, 2010 Report Posted April 4, 2010 u duhu praznika: http://www.youtube.com/watch?v=hWX__KdchgM jes da nije bm,ali nema na dm rendoma. evo jos malo vaskrsnjeg duha: http://www.youtube.com/watch?v=w8poFsUaSHQ&feature=related Quote
Александар Posted April 4, 2010 Report Posted April 4, 2010 Who loves you baby, that's right, Jesus sure doesn't. Quote
morbid god Posted April 4, 2010 Report Posted April 4, 2010 Blasfemija i cirilicni potpis koji brani svete srpske zemlje. Sigurno si plakao dok je gorio Hilandar.. 2 Quote
Александар Posted April 4, 2010 Report Posted April 4, 2010 Blasfemija i cirilicni potpis koji brani svete srpske zemlje. Sigurno si plakao dok je gorio Hilandar.. Da znaš da jesam, kako sam polivao benzinom, neka popadija me uhvatila za jaknu, opizdio sam ga ali kako mu je šaka bila zgrčena dok drži moju jaknu, od svih onih drkanja na mlade momke morao sam ju ostaviti unutra. Jedino šta mi je preostalo jest izaći van i izdaleka gledati kako spomenik svetogrđa i idolatrije pada u gorkom plamenu i usto vuče nevine žrtve, naravno mislim na moju jaknu, eh ta mladost... Quote
oʞɾoƃ Posted April 4, 2010 Report Posted April 4, 2010 Eto, pa vi dajte deci da slušaju May Result. 1 Quote
Fapril ethereal Posted April 4, 2010 Report Posted April 4, 2010 Eto, pa vi dajte deci da slušaju May Result. Quote
Александар Posted April 4, 2010 Report Posted April 4, 2010 Eto, pa vi dajte deci da slušaju May Result. Onda bi i sam trebao da ih skineš sa plejliste. Quote
oʞɾoƃ Posted April 4, 2010 Report Posted April 4, 2010 Onda bi i sam trebao da ih skineš sa plejliste. Urađeno davno, kad sam počeo da kupujem muziku isključivo zbog kvaliteta, a ne podržavanja scene i sl. 1 1 Quote
Александар Posted April 4, 2010 Report Posted April 4, 2010 Urađeno davno, kad sam počeo da kupujem muziku isključivo zbog kvaliteta, a ne podržavanja scene i sl. Čestitke... Meni se više čini da si bio zgađen time što većina, kako veliš, "klinaca" sluša May Result, pa ajd da ti budeš drugačij. Ako nisam u pravu, opet dobro, kome treba scena, glavno da bubnjići uživaju... Quote
-Mare Posted April 4, 2010 Report Posted April 4, 2010 Novi Xasthur je mnogo čudan. Definisi. Da skidam ili ne? Quote
oʞɾoƃ Posted April 4, 2010 Report Posted April 4, 2010 Skini svakako, ima gomila novih elemenata, dosadan ti neće biti sigurno. Quote
morbid god Posted April 4, 2010 Report Posted April 4, 2010 (edited) Preuzeto sa Gorg. teme, u jebote al ja propustam neke dobre momente i rasprave. Nego da ne spamujemo tamo: Nije me briga ako je nekome karanje u čmar način života, ali ta osoba, za mene, predstavlja vrhunac ljudske degeneričnosti. Jel to OK po tebi? Mislim, dostici vrhunac ljudske degenericnosti? edit: citam, nije. Hvala na odgovoru. Edited April 4, 2010 by morbid god Quote
Brynhildr Posted April 4, 2010 Report Posted April 4, 2010 Ja sam tu sve vreme, pa nisam skontala tu raspravu jer nemam običaj da gledam G. temu. Jbg. Quote
-Mare Posted April 5, 2010 Report Posted April 5, 2010 Skini svakako, ima gomila novih elemenata, dosadan ti neće biti sigurno. Dobar je i sarenolik. Ali nije za jutarnje sate definitivno. Quote
Talvi Posted April 5, 2010 Report Posted April 5, 2010 Jeben line-up na ovom certu. Samo ne znam odakle iskopase Repugnant? Quote
oʞɾoƃ Posted April 5, 2010 Report Posted April 5, 2010 Ne znam, ali ovo je najkultniji festivalski zbir bendova koji sam u životu video. Quote
Recommended Posts