Александар Posted April 6, 2010 Report Posted April 6, 2010 Koja kombinacija, skoro pa su pogodili Immortal stil. Quote
kuruz Posted April 6, 2010 Report Posted April 6, 2010 Šta da ti kažem, to je kao što sam glasao za Metallicu u Areni, :******************** a neću otići sigurno ako je bukiraju :no: :no: Quote
Lvcifer's friend Posted April 6, 2010 Report Posted April 6, 2010 Izvalite uploadera sWarog666 E, ovako..ja sam taj uploader..a posto vidim da naglasavas to "W" procitaj ovo: My link "(Russies: Сварог, Pools: Swaróg, Sorbies: Schwayxtix)" Quote
Lvcifer's friend Posted April 6, 2010 Report Posted April 6, 2010 (edited) Sto onda nisi i vploader. Zato sto bi se opet nasao neko ko to ne bi razumeo... btw "Svarog" je vec bio registrovan na YT, pa sam izabrao drugu verziju imena, a posto je i to postojalo, dodao sam 666.. Kome nije jasno..nek' se nosi u kurac. Edited April 6, 2010 by Lvcifer's friend Quote
Fapril ethereal Posted April 6, 2010 Report Posted April 6, 2010 u redu je tebra.. dobra ti je fora sa klipom Quote
morbid god Posted April 6, 2010 Report Posted April 6, 2010 Ma opusteno matori. http://www.youtube.com/watch?v=JVpe13BwR9c Quote
Grobodan Posted April 6, 2010 Report Posted April 6, 2010 Ovlažio sam na ovo. Nego evo me nazad... koja je fora sa Lemijem, aj u kratkim crtama. Quote
Маузер Posted April 6, 2010 Report Posted April 6, 2010 Ja sam cuo da voli pisu, pa su ga istomisljenici uzeli kao predmet obozavanja. Quote
oʞɾoƃ Posted April 6, 2010 Report Posted April 6, 2010 E, ovako..ja sam taj uploader..a posto vidim da naglasavas to "W" procitaj ovo: My link "(Russies: Сварог, Pools: Swaróg, Sorbies: Schwayxtix)" E jesam glup, trebalo je da pretpostavim da bi Srbin stavio ime paganskog boga na poljskom, pa još dodao i 666 pride. Scene kids... Quote
Grobodan Posted April 6, 2010 Report Posted April 6, 2010 Moram opet staviti jednu od naj fotki ikada: 1 Quote
Lvcifer's friend Posted April 6, 2010 Report Posted April 6, 2010 (edited) E jesam glup, trebalo je da pretpostavim da bi Srbin stavio ime paganskog boga na poljskom, pa još dodao i 666 pride. Scene kids... Ti ne znas da citas?! Vidis da sam napisao da sam prvo pokusao sa Svarog, ali je bilo registrovano... A i Poljaci su Sloveni, pa mi je svejedno. Zar je bitno sto stoji pored 666?! I May Result, The stone... mesalju slovenstinu sa satanizmom...a mene, iskreno, zabole kurac i za jedno i za drugo, meni je najbitnije da sam otvorio nalog. Idi gledaj u Sunce ili tako nesto... Edited April 6, 2010 by Lvcifer's friend Quote
kuruz Posted April 6, 2010 Report Posted April 6, 2010 Nego evo me nazad... koja je fora sa Lemijem, aj u kratkim crtama. Трне први ставио, без икаквог разлгога, сви се искидали од смеха, онда га ставили и остали. Quote
Talvi Posted April 6, 2010 Report Posted April 6, 2010 Priblizavam se nesvetom 666. shout-u na last.fm-u, pa ako neko hoce da mu pripadne cast... Quote
oʞɾoƃ Posted April 6, 2010 Report Posted April 6, 2010 Zar je bitno sto stoji pored 666?! I May Result, The stone... mesalju slovenstinu sa satanizmom... Našao si ko će da ti budu uzori Elem, ne zanima me ova rasprava ni najmanje, privuklo me je to što si uopšte spreman da diskutuješ ovako podrobno o ovim idiotarijama, kao da nekog zabole iz kojih si ti razloga stavio nick Quote
Lvcifer's friend Posted April 6, 2010 Report Posted April 6, 2010 (edited) Našao si ko će da ti budu uzori Elem, ne zanima me ova rasprava ni najmanje, privuklo me je to što si uopšte spreman da diskutuješ ovako podrobno o ovim idiotarijama, kao da nekog zabole iz kojih si ti razloga stavio nick Kao prvo, nisu mi uzori.. Slusam ih, ali ih ne ukivam u zvezde.. A ti si prvi poceo skretanjem paznje na "W", a tacno znam na sta si mislio kad si to uradio.. Pa, eto, malo samo da ti skrenem paznju na neke fakte, pre nego sto pocnes da ismevas nekog zbog necega.. I da, nisi ni znao da sam na YUM-u kad si to postovao... Edited April 6, 2010 by Lvcifer's friend Quote
-Mare Posted April 6, 2010 Report Posted April 6, 2010 Gojko, da sam na tvom mestu editovao bih post. Ovaj se ne zajebava. Quote
Oak Posted April 7, 2010 Report Posted April 7, 2010 Talvi shta se deshava sa tvojim rusima, izbacuje ovo govno. Quote
Recommended Posts