Jump to content

Random BM diskusija [If You're a False, Don't Entry]

Recommended Posts

Posted

Airplane Lech Kaczynski Tu 154 crashed at the airport at approx. 8.56, at the military airfield Siewiernyj. Nobody survived the crash. On board 96 people, including many deputies, senators, church dignitaries, military, veterans, family members Katyn. In Poland, a weekly national mourning was announced.

:rockdevil:

Posted

Ja ga upravo gledam, ostalo mi jos deset minuta i jedva cekam da se zavrsi, nisam ni bio u fazonu da cujem jos jednu zvakanje o norveskoj bm sceni.

U ovom slucaju fokus na Fenriza i Varga, par ok momenata i to je to, naravno Helvete shop, Dead, church burnings and shit, Euronymous, Faust, kako je bilo nekad, sad je sve trend, picke materine...

To je moj utisak, mozda bi drugacije skontao da nisu ranije preterivali sa tim dokumentarcima, ali kad cujes 10 puta istu pricu...it sucks.

Posted

sinoc sam pogledao nekih 30 minuta i zaspao..ne zato sto je film dosadan nego zato sto sam bio umoran :haha: pogledacu danas do kraja ali manje vise to sto su ispricali za 30 minuta sam vec znao.no videcemo do kraja filma.

Posted

Ja ga upravo gledam, ostalo mi jos deset minuta i jedva cekam da se zavrsi, nisam ni bio u fazonu da cujem jos jednu zvakanje o norveskoj bm sceni.

U ovom slucaju fokus na Fenriza i Varga, par ok momenata i to je to, naravno Helvete shop, Dead, church burnings and shit, Euronymous, Faust, kako je bilo nekad, sad je sve trend, picke materine...

To je moj utisak, mozda bi drugacije skontao da nisu ranije preterivali sa tim dokumentarcima, ali kad cujes 10 puta istu pricu...it sucks.

Taj neki utisak imam i ja. Nije los film, samo tu jednu, ustaljenu pricu vec svi znamo napamet i nekako ocekivah vise koliko su ga najavljivali.

Posted

Mislim da je vreme da se stavi katanac na tu pricu, naravno ljudi ce to cackati i dalje (iako je vec sve receno), sto se mene tice ja ovakve dokumentarce vise ne gledam.

Zanimljivo bi mi bilo npr. da vidim/procitam nesto vise (ne mora biti klasican dok) o The Black Legions (Les LÉGIONS NOIRES) francuskim bendovima 90-ih (Vlad Tepes, Mütiilation

Belketre, Moëvöt...) ili o sadasnjoj francuskoj sceni ili o omiljenom nam religious bm-u, tu su i ameri (lupam sada, spominjem samo kao primer) jer mi je totalno bezveze da se svaki dokumentarac o black metalu

fokusira na tu scenu i bendove iz 90-ih i pricu o Black Circle-u, kao da se posle toga nista nije desavalo i kao da je samo to black metal (ok, tu je sve pocelo we get the picture, ali idemo dalje).

• Upvote 1
Posted

Koja su esencija kulta ovi Thorns demo snimci. Grymyrk je najkult, samo gitara i bas, 26 minuta, idemo. Da je ovaj čovek izdao album u vreme DMDS (a bio je blizu), danas bi mu se svi klanjali.

• Upvote 1
Posted (edited)

To je baš pametno, odležati osam godina robije da bi ubio jednog od hiljada pedera u Norveškoj. Da ne pričam koliko je tek tr00 i antihrišćanski.

Edited by oʞɾoƃ
Posted

Gojko u zadnje vrijeme samo spominje neke kultove. 2011 ce pocet da slusa Darkthrone, a 2012. ce smak svijeta kad pljune na religiozni black metal i sve ono sto je DSO ikad snimio. Do tad se pokajte nevjernici, jer blizu je dan gnijeva bozjeg.

Posted

Koja su esencija kulta ovi Thorns demo snimci. Grymyrk je najkult, samo gitara i bas, 26 minuta, idemo. Da je ovaj čovek izdao album u vreme DMDS (a bio je blizu), danas bi mu se svi klanjali.

word.gif

ima li ista o novom albumu?

Posted

Kad sam ovo video, rešio sam da i ne skidam.

Isto sam ovo i ja pričao ranije na ovoj temi.