Berliner Posted October 3, 2010 Report Posted October 3, 2010 ^nema to veze sa blek metalom, obican noise/grind to ne moze ni da se poredi sa vozdom Quote
oʞɾoƃ Posted October 3, 2010 Report Posted October 3, 2010 Meni je ovaj poslednji EP, "Demon iz crne reke", fenomenalan, neka priča ko šta hoće. Quote
morbid god Posted October 3, 2010 Report Posted October 3, 2010 Jedino sto je je fenomenalno su intro klipovi i tekstovi. Ostalo je smece neopjevano. Quote
oʞɾoƃ Posted October 3, 2010 Report Posted October 3, 2010 Pa to je najbitnije, muzika je ionako sva već odsvirana. Quote
Novaliis Posted October 3, 2010 Report Posted October 3, 2010 Sta se desilo sa Igumanom, secam se kada je to bilo kultno ovde na forumu? Quote
BLAGOJE Posted October 3, 2010 Report Posted October 3, 2010 boli veljka i milovana vise da se zajebavaju,zategla se neka ozbiljnost. Quote
Guest Шејтанов Чобан Posted October 4, 2010 Report Posted October 4, 2010 (edited) ... Edited October 4, 2010 by Шејтанов Чобан Quote
BLAGOJE Posted October 4, 2010 Report Posted October 4, 2010 boli veljka i milovana vise da se zajebavaju,zategla se neka ozbiljnost. kao npr ova: http://www.youtube.com/watch?v=OKptVW3sMS4 Quote
SkullKrusheR Posted October 4, 2010 Report Posted October 4, 2010 joj, inverzije! postoji li tekst nedje? Quote
Grobodan Posted October 4, 2010 Report Posted October 4, 2010 Ovo novi projekat ekipe iz Igumana? Quote
BLAGOJE Posted October 4, 2010 Report Posted October 4, 2010 (edited) ma,to je jedna ista ekipa,5-6 ljudi,zavisno od inspiracije sta ce se svirat(tj zajebavat) i kako ce se to zvati.koprofilija,iguman,mitraljezor,grob 14... edit: da,tekstovi,opsti je dogovor da se nista ni dio od tekstova ne smislja prije samog snimanja vokala. Edited October 4, 2010 by FaporyCrownOfficial Quote
Talvi Posted October 4, 2010 Report Posted October 4, 2010 fabrika za remont glinenih golubova sa Sokoca i RTV Han-Pijesak :lol: Quote
Grobodan Posted October 4, 2010 Report Posted October 4, 2010 Lokalna Loznička televizija ima neku kameru koja gleda na ulicu i noću od 1 ide prenos, pusta ulica i tu i tamo prođe neko na svakih pola sata. Totalni suicidal black. Ne znam što sam ovo rekao. Quote
BLAGOJE Posted October 4, 2010 Report Posted October 4, 2010 (edited) to je to, nkotb metal! podgoricani su. edit:i da,kako vas razbismo juce. Edited October 4, 2010 by FaporyCrownOfficial Quote
SkullKrusheR Posted October 4, 2010 Report Posted October 4, 2010 a kako necete kad je onaj drogba mashina. najbolji napadach na svetu vec par godina unazad, od kada je anri otishao iz arsenala. znao sam da cemo puci, kurton je arsenal bez rvp-a, fabregasa i vermalena. Quote
BLAGOJE Posted October 4, 2010 Report Posted October 4, 2010 kurton je arsenal.ko vam kriv sto kupujete staklenke,mi smo robena zbog toga otjerali,koliko god on bio madjionicar i ludak sa loptom.zato drogba melje. Quote
Novaliis Posted October 5, 2010 Report Posted October 5, 2010 (edited) Lokalna Loznička televizija ima neku kameru koja gleda na ulicu i noću od 1 ide prenos, pusta ulica i tu i tamo prođe neko na svakih pola sata. Totalni suicidal black. Ne znam što sam ovo rekao. Jos samo da puste neki dark akmbient uz to i eto dobrog programa. Steta za Igumana, meni se zapravo svideo njihov psychodelic black. Edited October 5, 2010 by Novaliis Quote
oʞɾoƃ Posted October 5, 2010 Report Posted October 5, 2010 daj pičko link za novu deathspell omegu Quote
Novaliis Posted October 6, 2010 Report Posted October 6, 2010 Ok, posto search ne radi, da pitam gde je Vinterriket tema? Quote
Lou Posted October 6, 2010 Report Posted October 6, 2010 http://www.yumetal.net/forum/topic/27199-vinterriket/ Prošvrljaš po forumu i nađeš. Quote
Novaliis Posted October 6, 2010 Report Posted October 6, 2010 Znaci presao sam black metal forum dva puta, i nisam ga video... ocoravio izgleda.. hvala. Quote
Novaliis Posted October 6, 2010 Report Posted October 6, 2010 Dajte Gojku ili Grobodanu da budu modovi ovde, nema smisle vise. Otvorio sam 10 tema ovde i na folk metal podforuu proslog meseca. Quote
Recommended Posts