Talvi Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 Cult Black Metal forefathers MAYHEM will perform at this year's edition of the Eindhoven Metal Meeting, on December 17th. Other bands on the bill are MOONSPELL, IMMORTAL, ROTTING CHRIST, SEVERE TORTURE, PESTILENCE, FINNTROLL, EXODUS, KREATOR, SAINT VITUS, NOTHNEGAL and many others! Sunce ti krvavo jebem. Quote
oʞɾoƃ Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 Niš' tu ne valja osim Mayhema. 1 Quote
BLAGOJE Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 pff,meni tu jedino pestilence nesto vise zanimljiv.roadburn jede sve to za dorucak. Quote
Sisus Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 Niš' tu ne valja osim Immortala, Kreatora i Exodusa. Fixed. Quote
Grobodan Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 Meni se za sada sviđaju samo svi navedeni bendovi osim ovog poslednjeg koji nisam slušao. Quote
Talvi Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 (edited) Ja samo da vidim RC, Mayhem i Moonspell za ta dva dana i ništa mi više ne treba za narednih godinu dana minimum. Edited November 25, 2010 by Talvi Quote
Lou Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 Slažem se sa time i dodajem Abata i kompaniju. Quote
BLAGOJE Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 ja da vidim tosju i winter i da 'mrem. Quote
iron will Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 Cult Black Metal forefathers MAYHEM will perform at this year's edition of the Eindhoven Metal Meeting, on December 17th. Other bands on the bill are MOONSPELL, IMMORTAL, ROTTING CHRIST, SEVERE TORTURE, PESTILENCE, FINNTROLL, EXODUS, KREATOR, SAINT VITUS, NOTHNEGAL and many others! Sunce ti krvavo jebem. Ваља. Quote
Talvi Posted November 26, 2010 Report Posted November 26, 2010 Jako kul video http://www.youtube.com/watch?v=xUGRRUecBik http://www.youtube.com/watch?v=IReDh9ec_rk Quote
Grobodan Posted November 28, 2010 Report Posted November 28, 2010 Posluša li neko Bane album? Definitivno jedno od boljih izdanja ikad na domaćoj BM sceni ali i kao takvo ima mana, broj jedan - identitet, mnogo idu u Dissection teritoriju. Ali dobro je da se uz Triumfall još neko bar kreće u nekom dobrom smeru. Quote
Talvi Posted November 28, 2010 Report Posted November 28, 2010 Jok ja, čuo onu jednu pesmu i ne leži mi nikako pa ni nemam želju da slušam dalje. Mnogo sterilno mi zvuči. Quote
morbid god Posted November 28, 2010 Report Posted November 28, 2010 Meni dobro zvuci, al ne bih rekao da je klasicni Dissection copy. Ima tu dosta uticaja, al momci imaju neki svoj identitet. Za razliku od Triumfall.. Quote
Grobodan Posted November 28, 2010 Report Posted November 28, 2010 Takav komentar ima smisla ako si čuo samo The true insomnia, čekaj da čuješ ceo album. Nije baš totalno preslikano kao Introitus, ali ima podosta sličnosti. A što Triumfall, na koga ti oni preterano liče? Quote
morbid god Posted November 28, 2010 Report Posted November 28, 2010 Nisam cuo citav album, samo onu jednu stvar. I ja malo trcim pred rudu. Triumfall uopste nemaju svoj identitet, potpuno su mi bezlicni. Fina im je svirka, al prosto me smori kad slusam njihov album. Quote
Talvi Posted November 28, 2010 Report Posted November 28, 2010 Što se našeg black metala tiče, ja imam dve želje: 1) da Simargal nastave sa radom, 2) da Dead Shell Of Universe nastave sa radom. Quote
BLAGOJE Posted November 28, 2010 Report Posted November 28, 2010 Što se našeg black metala tiče, ja imam dve želje: 1) da Mikica nastavi sa radom, 2) da JOVAN nastavi sa radom. fiksd Quote
Lou Posted November 28, 2010 Report Posted November 28, 2010 Triumfall sviraju kako treba, produkcija je na mestu, ali nemaju ništa što nije odsvirano pre i to na mnogo bolji način, neupečatljivi su. Potpuno mi je nejasno šta ljudi vide u tom bendu i zašto ga toliko spominju. 1 Quote
oʞɾoƃ Posted November 28, 2010 Report Posted November 28, 2010 Upravo. Generalno problem naših bendova je što nemaju trunke originalnosti. Quote
Grobodan Posted November 28, 2010 Report Posted November 28, 2010 Triumfall uopste nemaju svoj identitet, potpuno su mi bezlicni. Fina im je svirka, al prosto me smori kad slusam njihov album. Ja sam baš malopre obrnuo album, i lepo mi je dok ga slušam ali se istovremeno prisećam tokom slušanja na šta mi to sve liči... ne znam, ali bolje mi oept kad bend kopira Emperor nego neki trećerazdredni češki BM Što se našeg black metala tiče, ja imam dve želje: 1) da Simargal nastave sa radom, 2) da Dead Shell Of Universe nastave sa radom. Prvi Simargal mi bio super back in the day kad je izašao, već drugi mi smor, DSOU = DSO za Srbe I ne znam stvarno u čemu je problem, zašto neki naš bend ne može da dostigne neki svoj identitet. I da, fali nam neki usisivač BM. Quote
Recommended Posts