Talvi Posted November 28, 2010 Report Posted November 28, 2010 U ovoj zemlji je teško naći u jednom gradu 3-4 čoveka koji vole usisivače, a kamoli da svi oni ponešto i sviraju. Quote
morbid god Posted November 28, 2010 Report Posted November 28, 2010 I da, fali nam neki usisivač BM. To ja imam zelju da snimim. Al dzabe je sve sudbino kleta, jer ni instrumente ne umije da drzim kako treba. Jedino znam da lupam 111111111111111111111. Quote
Grobodan Posted November 28, 2010 Report Posted November 28, 2010 Kao da moraju znati svirati To ja imam zelju da snimim. Al dzabe je sve sudbino kleta, jer ni instrumente ne umije da drzim kako treba. Jedino znam da lupam 111111111111111111111. Evo ti lupaj kec, ja ću da orem po basu, Talvi zna gitaru bar malo što je najbitnije... fali nam vokal. Quote
Talvi Posted November 28, 2010 Report Posted November 28, 2010 E da, kad smo kod toga - ja tek pre neki dan ukapirah da je Truppensturm zapravo one-man projekat. Ludak. Quote
morbid god Posted November 28, 2010 Report Posted November 28, 2010 (edited) A ne. Mora se znat svirat. Jer bi tu pored ocigledno Blasphemy uticaja morao da se inkorporira i Incantation vorsip. I malo australijske death skole. edit: evo nam ga vokal. samo treba da ga koljemo. edit II: Talvi, primio si se opasno na Truppensturm, a? Heh. Rasturancija. Edited November 28, 2010 by morbid god Quote
Grobodan Posted November 28, 2010 Report Posted November 28, 2010 A ne. Mora se znat svirat. Jer bi tu pored ocigledno Blasphemy uticaja morao da se inkorporira i Incantation vorsip. I malo australijske death skole. Pa to je bar lako - za Incantation odradimo one dum brejkove, lupiš ti dva puta u bubanj a ja dva puta po žici za minut dok gitara daje težinu po minuti, a za Australiju - nosimo satove na glavi. Quote
morbid god Posted November 28, 2010 Report Posted November 28, 2010 Pa to je bar lako - za Incantation odradimo one dum brejkove, lupiš ti dva puta u bubanj a ja dva puta po žici za minut dok gitara daje težinu po minuti, a za Australiju - nosimo satove na glavi. Ja cu stavit sahat kulu. Quote
Talvi Posted November 28, 2010 Report Posted November 28, 2010 edit II: Talvi, primio si se opasno na Truppensturm, a? Heh. Rasturancija. Kad god ga slušam - slušam ga celog, od početka do kraja. A ja to ne radim često inače. Inače, sunce li vam vaše, ja drljam po gitari već 10 godina, ne dovodite mene u pitanje nego se snalazite za ostalo. Quote
Grobodan Posted November 28, 2010 Report Posted November 28, 2010 10 godina? Ne treba nam takav. Ima neko sa primitivnijim stilom? Quote
morbid god Posted November 28, 2010 Report Posted November 28, 2010 Kad god ga slušam - slušam ga celog, od početka do kraja. A ja to ne radim često inače. Inače, sunce li vam vaše, ja drljam po gitari već 10 godina, ne dovodite mene u pitanje nego se snalazite za ostalo. Pa to je glavna fora kod usisvaca - ubacis i slusas citav album ko iz picke. Mada ja sve albume tako slusam, jebi ga. Truppensturm sam slusao vec po 2x iz cuga. Sto se mene tice, imam kondicije da lupam 'na keca' i da radim mitraljez po duplim basovima. Prelazi su mi losa strana. Mogu i lagane ritmove, al morace neko za to vrijeme da mi pusi. Po mogucnosti bas gitarista :haha: Quote
Grobodan Posted November 28, 2010 Report Posted November 28, 2010 Možeš ti bas gitaristi da pušiš za vreme cele svirke i drmaš kec istovremeno, imaš kondicije, neće ti biti problem Inače, kakvi prelazi, jesi ti normalan? Koji će nam to kurac? Quote
Fapril ethereal Posted November 28, 2010 Report Posted November 28, 2010 ne bi vam svirao,pa taman bili neki Emperoro rip of Quote
Talvi Posted November 28, 2010 Report Posted November 28, 2010 Mogu i lagane ritmove, al morace neko za to vrijeme da mi pusi. Po mogucnosti bas gitarista :haha: Pošto bas inače ničemu ne služi u svirci, može komotno. Quote
morbid god Posted November 28, 2010 Report Posted November 28, 2010 Grobe, mora prelaz da basista ufati malo vazduha ho ho ho. Mada sto se mene tice, moze samo 11111111. KO napravi prelaz, picka je najveca. Talvi, 3 riffa po albumu maks. Quote
Grobodan Posted November 28, 2010 Report Posted November 28, 2010 Kako bas ne služi, poslušaj deiphago, kako daje to lepo brujanje u pozadini. Samo se napanji do maksimuma i maskira se uzajamno sa bubnjem, zid zvuka. Quote
morbid god Posted November 28, 2010 Report Posted November 28, 2010 (edited) Taman da zamaskira zvuk cuclanja E pa drugari, sad nam samo nedostaje pjevac i da krenemo da radimo. Mislim da bi nam drugar Dioklecijan pomogao oko kovera, a ja ispod 66 strana bukleta ne bih nista izdavao.. edit: pjevaca/vristaca imamo, samo nam nedostaje koljac. drugi vokal sa growl vokalima moze Grob kad izgrebe grlo. Edited November 28, 2010 by morbid god Quote
Grobodan Posted November 28, 2010 Report Posted November 28, 2010 Opet ti o nekom glabanju, ko o čemu baba o uštipcima. Quote
Talvi Posted November 28, 2010 Report Posted November 28, 2010 Talvi, 3 riffa po albumu maks. PONEKAD 4... ALI SAMO PONEKAD... Kako bas ne služi, poslušaj deiphago, kako daje to lepo brujanje u pozadini. Samo se napanji do maksimuma i maskira se uzajamno sa bubnjem, zid zvuka. To su ti stari esnafski fazoni između gitarista i basista. Tipa, znaš da ti je bendu došao kraj kad basista kaže: "E, aj' da probamo onu moju!" Quote
Dioklecijan Posted November 28, 2010 Report Posted November 28, 2010 Samo izdavat na plocu i propratna knjiga da ide uz izdanje... Quote
morbid god Posted November 28, 2010 Report Posted November 28, 2010 (edited) Dobri su ustipci. Grobe, sto predlazes - kojim pravcem da krenemo. Klasican Blasphemy vorsip, il da sparimo usisivac sa tehnikom (Gorguts comes in my mind). edit: ploca dakako, uvjek LP nikad cd. (to ce Gojko prvi da kupi) Edited November 28, 2010 by morbid god Quote
Grobodan Posted November 28, 2010 Report Posted November 28, 2010 Ja sam za neku kombinaciju Bleasphemy - "Blood upon the altar" demosa, Ildjarn - unfinished stuff, Havohej - "Dethrone the son of god" i Sunn O)) demosa. Quote
Talvi Posted November 28, 2010 Report Posted November 28, 2010 Ako sparimo usisivač sa tehnikom, moraću da menjam ruku tokom pesme. Quote
Dioklecijan Posted November 28, 2010 Report Posted November 28, 2010 Usisivač i tehnika pomiješani = blasfemija...dakle usisivač... Pomijesat Goatvulvu i Nekrošizmu... Quote
morbid god Posted November 28, 2010 Report Posted November 28, 2010 Bleasphemy - "Blood upon the altar" Izbacen si iz benda. Quote
Recommended Posts