Sisus Posted November 29, 2010 Report Posted November 29, 2010 U vezi priče o domaćim bendovima, da li bi neko bio ljubazan da ostavi koji komentar? http://www.myspace.com/avetruma Quote
Talvi Posted November 29, 2010 Report Posted November 29, 2010 Scena je nastala - prvi bend ja, Grob, Morbid i Lunar, drugi bend Gojko, Blagoje, Vožd i, evo, Siske da udara. It's on. Quote
oʞɾoƃ Posted November 29, 2010 Report Posted November 29, 2010 Uzmite vi Vožda a dajte meni Lunara. Quote
Grobodan Posted November 29, 2010 Report Posted November 29, 2010 Super, ala smo se usrećili, od 4 člana jedan umro a drugi ne postoji. Quote
Sisus Posted November 29, 2010 Report Posted November 29, 2010 Koji ste vi mejnstrim kaksakeri, dajte koji koment, zanima me vaše mišljenje. http://www.myspace.com/avetruma Quote
Fapril ethereal Posted November 29, 2010 Report Posted November 29, 2010 (edited) Ziv Zakopan KLASA.. jebo si mu kevu na bubnjevima,jebo te onaj grk.. gitara mora da bude malo glasnija.. ne cujem bas uopste.. imate li ga?mislim bas.. Edited November 29, 2010 by Fapril ethereal Quote
oʞɾoƃ Posted November 29, 2010 Report Posted November 29, 2010 Sisus definitivno ostaje za Sinod BTW, bubnjevi smrde na Kolliasa all around. Quote
Talvi Posted November 29, 2010 Report Posted November 29, 2010 Super, ala smo se usrećili, od 4 člana jedan umro a drugi ne postoji. Dok smo ti i ja na okupu, ostali nisu bitni. Koji ste vi mejnstrim kaksakeri, dajte koji koment, zanima me vaše mišljenje. http://www.myspace.com/avetruma Slažem se sa goreprisutnim Ejprilom, tihe gitare mnogo. Vokal nije baš po mom ukusu ali fino je ovo sveukupno. Aj' okačite negde da mi ide i na last.fm - if it doesn't scrobble it doesn't count. Quote
oʞɾoƃ Posted November 29, 2010 Report Posted November 29, 2010 if it doesn't scrobble it doesn't count. E vidiš, zato sam ugasio nalog. Quote
Talvi Posted November 29, 2010 Report Posted November 29, 2010 Jebi ga, sad si vinilni kultadžija. Quote
oʞɾoƃ Posted November 29, 2010 Report Posted November 29, 2010 Samo 7" splitovi, nikad full-length. Quote
Sisus Posted November 29, 2010 Report Posted November 29, 2010 Ziv Zakopan KLASA.. jebo si mu kevu na bubnjevima,jebo te onaj grk.. gitara mora da bude malo glasnija.. ne cujem bas uopste.. imate li ga?mislim bas.. Ima bas gitare, samo je zvuk takav da se čuje kao nešto između gitare i basa. Ovo nije demo, samo snimak probe, zato i ima toliko grešaka. A gitare su ispale tihe, ne znam iz kog razloga, kada smo miksali u studiju, bile su mnogo jače, a kad smo došli kući, pa preslušali na kompu, gitare ispale mnogo tihe. Nema veze, kažem, ovo je samo snimak probe, čisto da čujemo i sami kako zvučimo, a pošto nemamo bolji snimak, a sviramo već 100 godina, okačio sam, čisto da čuju ljudi. P.S. Život je smrt je isto dobra, samo je još niko živ nije preslušao. Sisus definitivno ostaje za Sinod BTW, bubnjevi smrde na Kolliasa all around. Pa moram da idem učiteljevim stopama. Dok smo ti i ja na okupu, ostali nisu bitni. Slažem se sa goreprisutnim Ejprilom, tihe gitare mnogo. Vokal nije baš po mom ukusu ali fino je ovo sveukupno. Aj' okačite negde da mi ide i na last.fm - if it doesn't scrobble it doesn't count. Misliš na Rapid ili nešto? Quote
Sisus Posted November 29, 2010 Report Posted November 29, 2010 Pa hajde, mada opet kažem, snimak nije reprezentativan, jer to je samo proba. Quote
Fapril ethereal Posted November 29, 2010 Report Posted November 29, 2010 upravo sam preslusao ostatak..brate,ti stvarno zasluzujes da ti se ta gitara i bas pojacaju.. Quote
Sisus Posted November 29, 2010 Report Posted November 29, 2010 Hehe, hvala. Btw, u nekim delovima mi je otkazivao levi triger, pa se čuje samo jedna noga kad treba da bude dupli bas. Bedak. Evo sad uploadujem, trebaće mi čitava večnost. Quote
Sisus Posted November 29, 2010 Report Posted November 29, 2010 Evo vam link: http://www.megaupload.com/?d=EYXPCJ5V Quote
BLAGOJE Posted November 30, 2010 Report Posted November 30, 2010 Scena je nastala - prvi bend ja, Grob, Morbid i Lunar, drugi bend Gojko, Blagoje, Vožd i, evo, Siske da udara. It's on. MOZE AKO CEMO SVIRAT RAW BLACK METAL Quote
Guest милка з. Posted November 30, 2010 Report Posted November 30, 2010 (edited) ала сте се расписали у последња 2-3 дана, не могу да вас похватам. ајде да видимо на шта личи тај авет. нот мај кап ов ти. дилит. не замери ми, сисусе. Edited November 30, 2010 by милка з. Quote
Grobodan Posted November 30, 2010 Report Posted November 30, 2010 Eno vam ga Bane album na Rusima ako biste da proverite. Quote
Sisus Posted November 30, 2010 Report Posted November 30, 2010 ала сте се расписали у последња 2-3 дана, не могу да вас похватам. ајде да видимо на шта личи тај авет. нот мај кап ов ти. дилит. не замери ми, сисусе. Ma šta ima da zameram, pa ne može to baš svima da se sviđa. Quote
dimmu1 Posted November 30, 2010 Report Posted November 30, 2010 kakvi su vam to bendovi sa vise clanova? to je sve smece.samo one-man bendovi....KLASA... op,op to je i bejn procureo,a ja nemam neta.bas lepo Quote
BLAGOJE Posted December 1, 2010 Report Posted December 1, 2010 nesto nije u redu sa ovom slikom. Quote
Recommended Posts