morbid god Posted December 23, 2010 Report Posted December 23, 2010 Talvi, jel smijemo sad da ti govorimo da si gej koji slusa grcki black metal koji je takodje gej? Quote
morbid god Posted December 23, 2010 Report Posted December 23, 2010 Molim te samo da ne podjes putem crnila tvojih prethodnika. Vjeruj u boga, smrt svijetu i 616. Sve ti to zelim. Quote
Talvi Posted December 23, 2010 Report Posted December 23, 2010 Što reče Gojko, nisu bili dovoljno jaki. Vreme je da se tome stane u kraj. Quote
morbid god Posted December 23, 2010 Report Posted December 23, 2010 Samo se ti cuvaj, obzirom da ulazis u nepoznatu zemlju kojom gospodari gospodbognasblazenospokojnirabmrsonosnipravednikodvajka - djavo. Quote
Uruk Posted December 23, 2010 Report Posted December 23, 2010 Talvi sve cestitke konacno i ovde moderator kao sto i ostali rekose, nemoj samo da te proguta tama kao i prethodnike kol'ko mi je cudno da se navikenm na crvena slova ispod tvog avatara. Rogati Kopitar of Metal ftw SLAVA LUNARU, POČIVAJ U MIRU BRATE!!ELEVEN!!! \m/ BY GRABTHAR'S HAMMER, BY THE SUNS OF WARVAN, YOU SHALL BE AVENGED! Quote
Talvi Posted December 23, 2010 Report Posted December 23, 2010 Hvala, hvala. A u svima nama će uvek biti malo Lunarovog plamena. Quote
morbid god Posted December 23, 2010 Report Posted December 23, 2010 (edited) Obzirom da je moja praksa da stalno ulazim u rasprave i svadje sa moderatorima (iz kojih se doduse kasnije izrodi velika patoloska ljubav), nadam se da ce moj odnos sa Talvisom biti neukaljan i cist kao grobova dusha. http://www.youtube.com/watch?v=dYE6GPF2kHQ Edited December 23, 2010 by morbid god Quote
Novaliis Posted December 23, 2010 Report Posted December 23, 2010 Sad kad si mod mozda uspes u skoroj buducnosti da pokrenes folk/neofolk podforum. Quote
Talvi Posted December 23, 2010 Report Posted December 23, 2010 Nemaj brige, Crnogorče dragi. http://www.youtube.com/watch?v=GkWXVYqDYcA Sad kad si mod mozda uspes u skoroj buducnosti da pokrenes folk/neofolk podforum. Ako se nekad formira dovoljna masa ljudi koji bi tamo pisali moglo bi da se pokuša, ali mislim da će zasad sasvim lepo funkcionisati folk/viking podforum + folk tema na ne-metal muzici. Quote
morbid god Posted December 23, 2010 Report Posted December 23, 2010 Crnogorac se pise sa malim c http://www.youtube.com/watch?v=59bJ3c7BB_g Quote
Talvi Posted December 23, 2010 Report Posted December 23, 2010 Ja to iz maksimalne ljubavi i pijeteta. Quote
morbid god Posted December 23, 2010 Report Posted December 23, 2010 (edited) Bog na nebu, Sinan na zemlji! Talvi na jumetalu. Grob u krevetu i pored shporeta. Edited December 23, 2010 by morbid god Quote
kuruz Posted December 23, 2010 Report Posted December 23, 2010 (edited) Горе Сморок! Доле Сморок! Горе - доле Сморок! Edited December 23, 2010 by Куруз 1 Quote
Talvi Posted December 23, 2010 Report Posted December 23, 2010 Moradoh ovo da ovekovečim: Kako me jebeno hoće danas. Be afraid. Be very afraid. Quote
Grobodan Posted December 23, 2010 Report Posted December 23, 2010 Grob u krevetu i pored shporeta. Nekad sam stvarno ganut koliko me voliš Poljubio bih te da postojiš Горе Сморок! Доле Сморок! Горе - доле Сморок! E da, htedoh da te pitam - nisi više Smorockin toy boy? Quote
kuruz Posted December 23, 2010 Report Posted December 23, 2010 Талви је једини модератор који има репутацију. Quote
morbid god Posted December 23, 2010 Report Posted December 23, 2010 Nekad sam stvarno ganut koliko me voliš Poljubio bih te da postojiš Postojim pederu prokleti. Dioklecijan mi svjedok, al se zakleo nad mostima nesvetog popa Dukljanina da nece otkrit moj identitet! 1 Quote
Talvi Posted December 23, 2010 Report Posted December 23, 2010 (edited) Талви је једини модератор који има репутацију. Nisam, imamo još jednog novog moderatora od danas, samo to još niko nije skontao. Otkrijte kojeg. Edited December 23, 2010 by Talvi Quote
kuruz Posted December 23, 2010 Report Posted December 23, 2010 АХААХАХАХАХАХАХААХАХАХАХА БЕХЕРИТ! Quote
morbid god Posted December 23, 2010 Report Posted December 23, 2010 Ko je taj, zemlja mu kosti ispljuvavala. Quote
oʞɾoƃ Posted December 23, 2010 Report Posted December 23, 2010 TAKO JE ALL GLORY TO BAAL EM SMO ROĐENI ISTOG DANA EM ŽIVIMO U ISTOJ ULICI FEAR HIM Quote
morbid god Posted December 23, 2010 Report Posted December 23, 2010 Evo da bacim koju domacu kletvu na Talvija, valja se. Kakav unholy cult, ne znam dje iskopah ovo na kompu dabogda ti svi kuci plakali, samo pop pjevao. dabogda ti zemlja kosti ne primala. dabogda ti se porodicni grob ne ladio. dabogda ti se strvi ne vidjelo. dabogda ti otac govno izio. dabogda pasja muda od gladi pozoba. Ambisa` ti se grob i ognjiste. dabogda majcinim crijevima kravu vezao. boze te uzma uzela, kakav si. dabogda te na adzove vrbe trazili. boze te kopali ka' cetijnske rupe. dabogda krovom kochio a brenerom te iz auta vadili. aj ambisa se vas u komate. dabogda ti se crni barjak na sva cetiri coska zaviorio. dabogda te maća osmudila. dabogda gorio ka cetinjski manastijer. izio ti ga djao iz crnijah utrobica pa se otrova od njega! ambisa se vas u komate. rak te rastocio dabogda. boze ti se grob u cikaru otvorio. dabogda se put zelenio za tobom. dabogda se manji kopa no si se rodio. u svoja se crijeva zamaka, zna te jad u dzigerice. dabogda se na svoju mast przio prije sjutra. kurcem se zamaka' kakav si. dabogda umro. 14 Quote
Recommended Posts