morbid god Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 (edited) Hehehehehe, manifest foruma! Dobra fora. Gde se tu uklapaju bendovi koji pevaju o osećanjima koja im naviru kad se jebu u dupe? Fegeti nemaju osjecanja, samo emocije. Edited December 24, 2010 by morbid god Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 Dadoh Gojku retrogradno plus na kultni post, ne znam kako sam to propustio :ne: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 Gde se tu uklapaju bendovi koji pevaju o osećanjima koja im naviru kad se jebu u dupe? Na Gorgoroth temi. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dioklecijan Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 Evo da bacim koju domacu kletvu na Talvija, valja se. Kakav unholy cult, ne znam dje iskopah ovo na kompu dabogda ti svi kuci plakali, samo pop pjevao. dabogda ti zemlja kosti ne primala. dabogda ti se porodicni grob ne ladio. dabogda ti se strvi ne vidjelo. dabogda ti otac govno izio. dabogda pasja muda od gladi pozoba. Ambisa` ti se grob i ognjiste. dabogda majcinim crijevima kravu vezao. boze te uzma uzela, kakav si. dabogda te na adzove vrbe trazili. boze te kopali ka' cetijnske rupe. dabogda krovom kochio a brenerom te iz auta vadili. aj ambisa se vas u komate. dabogda ti se crni barjak na sva cetiri coska zaviorio. dabogda te maća osmudila. dabogda gorio ka cetinjski manastijer. izio ti ga djao iz crnijah utrobica pa se otrova od njega! ambisa se vas u komate. rak te rastocio dabogda. boze ti se grob u cikaru otvorio. dabogda se put zelenio za tobom. dabogda se manji kopa no si se rodio. u svoja se crijeva zamaka, zna te jad u dzigerice. dabogda se na svoju mast przio prije sjutra. kurcem se zamaka' kakav si. dabogda umro. Zeta Kult! Samo Morača nikad Sitnica! I jedna poeckija starija... ....A ko činja biti će najbolji; A ko izda onoga te počne, svaka mu se satvar skamenila! Bog veliki i njegova sila u njivu mu sjeme skamenilo, u žènê mu djecu skamenio! Od njega se izlegli gubavci, da ih narod po prstu kažuje! Trag se grdni njegov iskopao kako što je šarenim konjima! U kuću mu puške ne visilo, glávê muške ne kopâ od puške; željela mu kuća muške glave! Ko izdao, braćo, te junake koji počnu na naše krvnike, spopala ga bruka Brankovića, časne poste za psa ispostio; grob se njegov propâ na ta' svijet ! Ko izdao, braćo, te junake, ne predavâ punje ni proskure, nego pasju vjeru vjerovao; krvlju mu se prelili badnjaci, krvlju krsno ime oslavio, svoju djecu na nj pečenu io; u pomamni vjetar udario, a u lik se manit obratio! Ko izdao, braćo, te junake, rdja mu se na dom rasprtila; za njegovim tragom pokajnice sve kukale, dovijek lagale ! Samo iskopština! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbid god Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 Hehehe, to su te napredne kletve. A tacno sam cekao kad ces doc i spomenut Adzove vrbe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 manifest crnog zvuka http://www.youtube.com/watch?v=FnoUYR7MKfY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dioklecijan Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 Hehehe, to su te napredne kletve. A tacno sam cekao kad ces doc i spomenut Adzove vrbe Ništa dokle se ne prokune...Adzove Vrbe je univerzalni "death kult"...ko nije čuo za moračke adzove vrbe dabogda ga botunar natega! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbid god Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 Pas mu se mesa napotezao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dioklecijan Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 `rmija ga nategla! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 jel imate neku sliku tih Adzovih Vrba? da vidimo te sablasne momente.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dioklecijan Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 Adzove Vrbe su sasvim pristojno mjesto,tu su se kupala sva uzorna zecka djeca...slučaj koji crni ovo ime je taj da se svaki utopljenik u Moraču zaustavi na Adzove Vrbe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 Nekkro. Mora biti album sa slikom toga, crno-beli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 Adzove Vrbe su sasvim pristojno mjesto,tu su se kupala sva uzorna zecka djeca...slučaj koji crni ovo ime je taj da se svaki utopljenik u Moraču zaustavi na Adzove Vrbe... jebote.. id' u picku materinu.. jezivo.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 http://www.myspace.com/satyr_93 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 nije smesno bre, nije normalno koliko su klinci postali retardirani, meni je ovo recimo za plakanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 Tragikomično je prava reč. Ali kada sam video da je '93. godište, samo sam pomislio na sebe u tim godinama i zapitao se kako je sve tako jebeno otišlo u kurac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 covece ja sam se u tim godinama plasio da pustim Slayer.. u kurac sa ovom omladinom.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 Ma nema šanse da je ovo '93. godište, pogledaj slike, mnogo je mali. Ako jeste, jebem ti život, ali ne verujem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 Sto je tragikomicno? Mlad je, ima vremena da nauci jos mnogo toga, neka se lepo izivi sad i kasnije se uozbilji. Sve je to prirodno, sto ljudi sto cudi, neko ode u metal neko u sabane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted December 25, 2010 Report Share Posted December 25, 2010 Nemoj tako, Lemmy uspešno kombinuje elemente oba sveta. BTW, Drudkh "Forgotten Legends" jedan od najboljih BM albuma ikad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted December 25, 2010 Report Share Posted December 25, 2010 kurac je moj '93, to mu dodje 17 godina. ja sam '92, a ovaj mali bi mogao sin da mi bude opushteno. anywayz... CRNI JEBENI METAL JE ZIV... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted December 25, 2010 Report Share Posted December 25, 2010 Dzelati! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patient Posted December 25, 2010 Report Share Posted December 25, 2010 Kakav baja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted December 25, 2010 Report Share Posted December 25, 2010 Boli ga paja, klinke se loze na to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted December 25, 2010 Report Share Posted December 25, 2010 Imaš pravo, taj će makar da se namrsi u životu bude li pametan. Nego, nešto mi pade na pamet - pošto ova ekipa koja je sad ovde fino piše i ne spamuje (uglavnom ) a sad imamo ovde i dragog nam Dioklecijana - da otključam Iguman temu? Ono, da smaramo zapitkivanjima za "Bludnog sina", side-projekte, nova izdanja Adžove Vrbe records i tako to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts