Novaliis Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 Za opstanak ideje black metala kao simbola slobode protiv okova moderne civilizacije :rockdevil: Quote
Grobodan Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 Ja videh samo masu likova koji se bore protiv okova civilizacije sa mamine grbace. Quote
kuruz Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 Тако је! Мрзим цео свет осим маме која ми кува, тате који ми даје паре и другара који, као и ја, живе од мИЈетала и пива испред трафике! Мрзим све оне рибе у тангама! Quote
Blathaddar Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 ne zaboravi da izjavis saucesce onima koji slusaju Grand,narodnjake i sve te kic stvari koje nemaju svoj smisao zivota! Quote
kuruz Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 Нису сви народњаци Гранд, докле ћу то више морати да објашњавам... Quote
Blathaddar Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 naravno da nisu,imas one tipicne grand zvezde (imam ceo dvd grand kareaoke,cak sam dva puta kupio) imas i one oldschool,a imas i one koje kopas rucno tipa Semsa Suljevic (snimila odlcan duet za M. Kiticem),Jurica Blazevic (to su ustvari bosanske zvezde granda), ne treba zaboraviti Cvetelinu i njene sunarodnike (bugarska je isto plodonosna),BonAmi i co.. :rockdevil: Quote
kuruz Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 Ето. На крају крајева, блентави људи су смешни, зашто их убијати? Quote
Natasha! Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 ovo je opšti spam ali neću da zatvaram temu. ako smorok smatra da treba nek je zatvori pošto je njena tema. Quote
WoI Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Sjajni ste :) znam zene nas vole aj dosta sa spamom vrnite se na temu :* Quote
Zen Posted July 5, 2007 Author Report Posted July 5, 2007 ovo je opšti spam ali neću da zatvaram temu. ako smorok smatra da treba nek je zatvori pošto je njena tema. Naravno da necu da zatvaram, kao NWHOAM-eri imaju svoje spamove, sto se mi ne bi zabavljali??? Neka je, letnja tema ...samo se uzdrzite od preganjanja . Quote
kuruz Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Још неки предлози за брзу страну: Keep of Kalessin - Armada Immortal - Where Dark And Light Don't Differ Emperor - Empty (да и ми будемо авангардни ) Quote
Novaliis Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 A od Immortala za sporu stranu bi mogla A Pefect vision.. Quote
Natasha! Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 kao NWHOAM-eri imaju svoje spamove, sto se mi ne bi zabavljali??? molim? kašljuc-kašljuc Quote
morbid god Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 vi pederi blekerski se jebete samo u bulju. probajte nesto bolje, nesto divlje Quote
morbid god Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 (edited) jebem ti vezu, dupli post. Edited July 5, 2007 by morbid god Quote
Novaliis Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 A ja kažem dragim moderatorima da preimenuju temu i daju joj neko tupavo ime pa da ovo bude opšta spam tema za ceo BM forum.. Quote
Natasha! Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 (edited) ja sam za al nek smorok odluci, ovo je njena tema Edited July 5, 2007 by Natasha! Quote
Novaliis Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 ja sam za al nek smorok odluci, ovo je njena tema E najjača si! Quote
Zen Posted July 5, 2007 Author Report Posted July 5, 2007 Ok je to, ovo je i planirano kao spam.. nego kakav naziv.....hmmm.... Quote
Josif Visarionovič Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Brzo? Emperor-Decristalizing Reason Quote
Recommended Posts