Lou Posted February 3, 2011 Report Posted February 3, 2011 Tek sada si kliknuo na reklamu, priznaj. Quote
oʞɾoƃ Posted February 3, 2011 Report Posted February 3, 2011 Tek sada si kliknuo na reklamu, priznaj. Pa nije mi prvi put da skidam sa iFoldera 1 Quote
Grobodan Posted February 3, 2011 Report Posted February 3, 2011 Evo jedan sadomantik album za lep dan: CULT OF DAATH - The grand torturers of Hell USB Metal iz Ameriku, nekro sodomija, Beherit obrada, grozomorni vokali, simlističke strukture... ko voli nek izvoli. Album reizdao na svojoj etiketi Blake iz Nacht, eto malo trivie da vidite da nije baš samo narko pičkica. Quote
Lou Posted February 3, 2011 Report Posted February 3, 2011 Pa nije mi prvi put da skidam sa iFoldera Zajebavam se. Mada, možda Talvi ipak da objasni. simlističke strukture... To nešto iz Simsa? Quote
Grobodan Posted February 3, 2011 Report Posted February 3, 2011 Ih kakav si sitničar, typo. Ma toliko su simple da su u procesu i jedno slovo izgubile Quote
Lou Posted February 3, 2011 Report Posted February 3, 2011 Sad nešto razmišljam... BM na simliškom jeziku. Još nije urađeno. Quote
Fapril ethereal Posted February 3, 2011 Report Posted February 3, 2011 kad ce Gojko konacno da napravi neku grim facu? koju god sam fotku njegovu video,imao je neke eterichne izraze lica.. nista grim,nista inverted.. Quote
morbid god Posted February 4, 2011 Report Posted February 4, 2011 kad ce Gojko konacno da napravi neku grim facu? Kad izvadi kurac u dupe. Quote
Grobodan Posted February 4, 2011 Report Posted February 4, 2011 Ne vredi, smejes se malo ovde. Vidi se da si fin u biti. Quote
Fapril ethereal Posted February 4, 2011 Report Posted February 4, 2011 infernalna smirenost ga obuzela Quote
oʞɾoƃ Posted February 5, 2011 Report Posted February 5, 2011 Normalno, prihvatio sam svoje tašto i besciljno postojanje. Quote
oʞɾoƃ Posted February 5, 2011 Report Posted February 5, 2011 Čekirajte ovo: http://cgi.ebay.ca/BURZUM-ASKE-DSP-ANTI-MOSH-CD-W-LIGHTER-HOLY-GRAIL-/320647578593 Quote
Brynhildr Posted February 5, 2011 Report Posted February 5, 2011 Bitno je da ja imam gomilu slika Gojka i Uroša u raznoraznim pozama. (Shvatite ovo kako god želite ) Ova mi je favorit: 1 Quote
morbid god Posted February 5, 2011 Report Posted February 5, 2011 Uros voli da je uvjek prednji Quote
Fapril ethereal Posted February 5, 2011 Report Posted February 5, 2011 Bitno je da ja imam gomilu slika Gojka i Uroša u raznoraznim pozama. (Shvatite ovo kako god želite ) ja sam shvatio na svoj nacin Quote
Lou Posted February 5, 2011 Report Posted February 5, 2011 (edited) Finnish black metal band SATANIC WARMASTER has been removed from the French Hellfest festival (held in Clisson, France in July 2011) because of pressure from other artists performing at the festival. Ni blekeri nisu ono što su nekad bili. EDIT: A evo i odgovora organizatora Edited February 5, 2011 by Lou Quote
Brynhildr Posted February 5, 2011 Report Posted February 5, 2011 "Everyone who has even slightest interest in this musical style knows what black metal is about" Ova rečenica je toliko izlizana da je izgubila svaki smisao. Quote
morbid god Posted February 5, 2011 Report Posted February 5, 2011 http://www.vijesti.hr/vijest/www.vecernji.hr/vijesti/je-li-vatikan-pokusao-uci-vrag-clanak-248864 Quote
Grobodan Posted February 6, 2011 Report Posted February 6, 2011 Đe je tema o Helheim? Ladno nema izgleda pa da kažem da je poslednji EP razbio, uhvatili su sjajno onu Norge hladnu atmosferu devedesetih a imaju i sasvim dobar spot sa Hoestom. http://www.youtube.com/watch?v=P_fw_nsSHeA Meni ovo ima nekog šmeka jebeš ga. Quote
Lou Posted February 6, 2011 Report Posted February 6, 2011 (edited) Preslušah taj EP kada je procurio, kačio je ovde već neko... Nije mi bio ništa posebno, ali kapiram i atmosferu i zvuk, ideju, produkciju. Nije da nema šmeka, definitivno se oseća ta hladnoća koju spominješ, ali sam u poslednje vreme, izgleda, baš okrutan prema novim izdanjima, pa ih brišem sa harda čim mi zvuči kao nešto što je već odsvirano. Jeb' ga, ne može se skupljati sve što dobije prolaznu ocenu... Edited February 6, 2011 by Lou Quote
Recommended Posts