oʞɾoƃ Posted July 20, 2011 Report Posted July 20, 2011 Nemoguće. Još otkad sam čuo Melechesh obradu "Gyroscope" (a potom i Nevermore obradu), što je bilo solidno davno. Quote
NeChrist Posted July 22, 2011 Report Posted July 22, 2011 Najmanje dvoje poginulih u snažnoj eksploziji kod vladinih zgrada u Oslu Varg was right! Baš me zanima koja će njegova reakcija da bude na ovo 1 Quote
kuruz Posted July 23, 2011 Report Posted July 23, 2011 (edited) Najmanje dvoje poginulih u snažnoj eksploziji kod vladinih zgrada u Oslu Varg was right! Baš me zanima koja će njegova reakcija da bude na ovo Убица је Норвежанин, беле пути и плаве косе. Ко је срао на Б92? Ma to blek metalci postavili bombu. Da puste Varga iz corke. (jumovci, 22. jul 2011 17:31) Edited July 23, 2011 by Underkuruz Quote
Talvi Posted July 23, 2011 Report Posted July 23, 2011 Pravi jumovci bi znali da je Varg pušten iz ćorke. Quote
NeChrist Posted July 23, 2011 Report Posted July 23, 2011 Možda i sam Varg ima neke veze s bombardovanjem Quote
NeChrist Posted July 23, 2011 Report Posted July 23, 2011 Saučesnik je još uvek u begu, moguće je da je to Varg Quote
Lou Posted July 23, 2011 Report Posted July 23, 2011 To onaj koji se bavi muzikom, a ne groovy rifićima, farbanjem plave kose, intervjuima za "Men's Health" i pravljenjem vina. Quote
Slavic_Blood Posted July 23, 2011 Report Posted July 23, 2011 I eto koga su norvezani "pomilovali" dajuci mu manju kaznu nego Vargu, eto sta im je napravio...Stvarno tragedija, ne osudjujem nikoga,nego mi je krivo onih omladinaca... Quote
Grobodan Posted July 23, 2011 Report Posted July 23, 2011 To onaj koji se bavi muzikom, a ne groovy rifićima, farbanjem plave kose, intervjuima za "Men's Health" i pravljenjem vina. u cereal? THORNS 2001 – Thorns (studio album) SATYRICON Studio albums Dark Medieval Times (1993) The Shadowthrone (1994) Nemesis Divina (1996) Rebel Extravaganza (1999) Volcano (2002) Now, Diabolical (2006) The Age of Nero (2008) Quote
Lou Posted July 23, 2011 Report Posted July 23, 2011 Ne znam kako možeš da praviš takva poređenja, kada je čovek bio u ćuzi od 1994, dok je Satyr snimao albume od tatinih i maminih para. Osim toga, izbaci poslednji album... mada, ni Volcano nije mnogo bolji. A pogledaj i buklet za Rebel Extravaganza, pogađaj tri puta ko je pisao gomilu rifova. Quote
kuruz Posted July 23, 2011 Report Posted July 23, 2011 Now, Diabolical i The Age of Nero su najbolji albumi benda. 1 Quote
Grobodan Posted July 23, 2011 Report Posted July 23, 2011 Za to što je bio u zatvoru mi baš nešto puče kurac, bio je zato što je debil i sam je protraćio svoj talenat dok ga je Satyr koristio i sad pravi vina, može mu se. Quote
Lou Posted July 23, 2011 Report Posted July 23, 2011 Za to što je bio u zatvoru mi baš nešto puče kurac, bio je zato što je debil i sam je protraćio svoj talenat dok ga je Satyr koristio i sad pravi vina, može mu se. Ne kažem da treba da ga sažaljevamo, nego da se uzme u obzir šta je moglo da bude da nije otišao u ćuzu. Osim toga, to je isti onaj lik koji je pisao i rifove za album u koji se kompletna black metal scena kune, tako da se tu završava priča o "Satyriconu za siromašne". Quote
Grobodan Posted July 23, 2011 Report Posted July 23, 2011 Eh šta je moglo sve biti a nije... tako da mi nemamo ništa od toga. Sve što ja znam da na De misteriisu stoji Mayhem logo a na Rebelu Satyricon, a da Snorre ima jedan full length i nekoliko godina zatvora u dupetu. Stoji da je talentovan ali niko mu nije kriv, tako da - ko ga jebe. Quote
Lou Posted July 23, 2011 Report Posted July 23, 2011 Nebitno je šta piše na omotu. Možeš do sutra da pričaš o tome, kad je činjenica da su mnogi slavni i talentovani ljudi radili za druge kao ghostwriter-i. Čak i jedan velikan kao što je Mocart. Njegov doprinos je očigledan svakome ko je slušao oba benda, tj. njegove demo snimke i DMDS. Quote
Talvi Posted July 23, 2011 Report Posted July 23, 2011 Satyricon >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Thorns. Quote
Grobodan Posted July 23, 2011 Report Posted July 23, 2011 Taj Snorre je kao neko ko je celu noć časćavao u gradu i na kraju nema para za noćni. Smešan lik. Quote
Recommended Posts