oʞɾoƃ Posted August 2, 2011 Report Posted August 2, 2011 Taj lineup je ništa u poređenju sa Rites of Darkness III. Quote
Lou Posted August 2, 2011 Report Posted August 2, 2011 Sad sam video da Šinigami (pojma nemam kako se piše, ja ovako izgovaram), ima fotku koze na avataru. Predlažem da ekipa sa BM podforuma stavi kozje glave na avatare, radi kvltnosti i radi iskrenosti. Napominjem, samo glave. Ko izda, ćelava mu mama. Quote
Grobodan Posted August 2, 2011 Report Posted August 2, 2011 Lou zar ti dosad nisi imao kozji čmar na avataru? 11111111111 Prihvatam i ja i želim da izrazim svoje gađenje prema današnjem black metalu izborom moje koze. Fuck off. Quote
Stolet Posted August 2, 2011 Report Posted August 2, 2011 To je jedini način da se ostane dostojan ovakve infinitno maliciozne teme Quote
Lou Posted August 2, 2011 Report Posted August 2, 2011 Lou zar ti dosad nisi imao kozji čmar na avataru? 11111111111 To je bio anus svemira. Sada svi na random, da mekećemo. Quote
Lou Posted August 3, 2011 Report Posted August 3, 2011 Nisam ni sumnjao da će tvoj avatar biti magijski ili na tom tragu. Quote
Lunar Posted August 3, 2011 Report Posted August 3, 2011 (edited) Edited August 3, 2011 by Lunar Quote
Grob Bez Dna Posted August 3, 2011 Report Posted August 3, 2011 Support. nije samo to dovoljno. treba znati i najmanje 3 bm benda. 1 Quote
Novaliis Posted August 3, 2011 Report Posted August 3, 2011 Nisam ni sumnjao da će tvoj avatar biti magijski ili na tom tragu. Naravno, samo Bafomet, Gospodar svih jarceva, jarica, jaraca, jaracljana i ostalih zloduha i crnih demona propasti nase. Quote
Novaliis Posted August 3, 2011 Report Posted August 3, 2011 Sve hriscanske legende poticu, uglavnom, od neke starije civilizacije, i imaju dublje i drugacije znacenje od onog koje hriscanstvo nudi. Quote
oʞɾoƃ Posted August 3, 2011 Report Posted August 3, 2011 Ne i Bafomet, njega zaista jesu hrišćani izmislili. Quote
Novaliis Posted August 3, 2011 Report Posted August 3, 2011 (edited) Bafomet kako ga mi znamo, kako ga je crkva opisala i kako se tumaci danas u okultizmu, religiji. predstavlja nesto sto je postojalo i ranije, on je simbol savrsenog balansa, spoja muskog i zenskog (zato je predstavljen kao hermafrodit), savrseno znanje i mudrost itd. Skoro svaki simbol na njegovoj slici ima dublje znacenje koje vodi do neke druge tradicije.. sama ideja koju Bafomet predstavlja je postojala pre hriscanstva. U zurbi sam sad, ali mogu da preporucim knjigu ''The Baphomet Codex'', koju sam uzeo nedavno da citam. Tu je cela ta ideja odlicno predstavljena. Edited August 3, 2011 by Novaliis Quote
Маузер Posted August 4, 2011 Report Posted August 4, 2011 Zna se ko je prvi poceo da siri kult jarca. Quote
iron will Posted August 4, 2011 Report Posted August 4, 2011 Само Коза из Мендеса. Сјајан филм, иначе. Quote
HeLLsarma Posted August 5, 2011 Report Posted August 5, 2011 Ova tema moze da se nazove LIGA ROGATIH DZENTLMENA 3 Quote
Recommended Posts