Grobodan Posted November 27, 2011 Report Posted November 27, 2011 Koji si UG, nisi hteo da šeruješ info. Quote
Lou Posted November 27, 2011 Report Posted November 27, 2011 Njegov last.fm http://www.last.fm/user/InSearchOfTruth 1 Quote
Talvi Posted November 27, 2011 Report Posted November 27, 2011 Low Madball, Pain Of Salvation, Tori Amos, Iced Earth and Katatonia. Još smo i dobri. Quote
Lou Posted November 27, 2011 Report Posted November 27, 2011 Ima neke od članova foruma među prijateljima, sad ću da razglasim. Quote
Demon Seed Posted November 27, 2011 Report Posted November 27, 2011 Koji si UG, nisi hteo da šeruješ info. Ubedjen sam bio da vec sve znate Quote
iron will Posted November 27, 2011 Report Posted November 27, 2011 Није фора да нападате човека. За већину вас је металац и по. Јесте хришћанин је и свака му част. Барем има своја веровања и идеале, за разлику од вас који конзумирате блек метал као обичан капиталистички производ и закључавате теме бендова који нису у складу са модераторовом оријентацијом, а после трчите да преслушавате Бурзум. Quote
Talvi Posted November 27, 2011 Report Posted November 27, 2011 Začudićeš se, ali neki od nas slušaju muziku zbog muzike. Quote
BLAGOJE Posted November 27, 2011 Report Posted November 27, 2011 ja ne slusam naci bendove jer nemaju dovoljno cowbell-a. 1 Quote
Мајор Гашпар Posted November 27, 2011 Report Posted November 27, 2011 Ја слушам само кад сам згранут. Quote
Lou Posted November 27, 2011 Report Posted November 27, 2011 Није фора да нападате човека. Niko ga ne napada. За већину вас је металац и по. Govoriš kao da je to dobra stvar, opštepriznat cilj, a on nas je prestigao. Јесте хришћанин је и свака му част. Барем има своја веровања и идеале Moje ateističko postojanje je besmisleno, da, više puta se to potezalo na određenim temama. Čovek bez vere je bezvredan. Imam svoj ideal koji isključuje opijum za mase i to me čini manje čovekom. Jeste. за разлику од вас који конзумирате блек метал као обичан капиталистички производ и закључавате теме бендова који нису у складу са модераторовом оријентацијом, а после трчите да преслушавате Бурзум. Ovde grešiš na mnogo nivoa, ali iskeno, mrzi me. Samo malo prošetaj. Quote
Јарослав Posted November 27, 2011 Report Posted November 27, 2011 Moje ateističko postojanje je besmisleno, da, više puta se to potezalo na određenim temama. Čovek bez vere je bezvredan. Imam svoj ideal koji isključuje opijum za mase i to me čini manje čovekom. Jeste. Quote
oʞɾoƃ Posted November 27, 2011 Report Posted November 27, 2011 Gledaj ti u svoj (vrlo bliski) tanjir. A što se venčanja u crkvi tiče, radije bih ga odmah odsekao na panju. Quote
Lou Posted November 27, 2011 Report Posted November 27, 2011 Vala, ja ne bih odbio seksi opaticu. Quote
BLAGOJE Posted November 27, 2011 Report Posted November 27, 2011 (edited) NIKAD CRKVA I POP,SAMO BROD I KAPETAN Edited November 27, 2011 by BLAGOJE Quote
Мајор Гашпар Posted November 27, 2011 Report Posted November 27, 2011 И Бетор је тако говорио. 1 Quote
Demon Seed Posted November 27, 2011 Report Posted November 27, 2011 Svi ćete se venčati u crkvi. Ja vala necu da se vencam uopste. И Бетор је тако говорио. I JOVAN Quote
soul wandering Posted November 28, 2011 Report Posted November 28, 2011 meni vencanje nije problem, ali oko svadbe ce biti zajebano Quote
Мајор Гашпар Posted November 28, 2011 Report Posted November 28, 2011 Што би рекла Зана:"Оженићеш се ти и удаћу се ја". Quote
Grob Bez Dna Posted November 28, 2011 Report Posted November 28, 2011 Niko ga ne napada. Govoriš kao da je to dobra stvar, opštepriznat cilj, a on nas je prestigao. Moje ateističko postojanje je besmisleno, da, više puta se to potezalo na određenim temama. Čovek bez vere je bezvredan. Imam svoj ideal koji isključuje opijum za mase i to me čini manje čovekom. Jeste. Ovde grešiš na mnogo nivoa, ali iskeno, mrzi me. Samo malo prošetaj. oceigledno ne zalazis na sport. to je samo iron will. Quote
Zen Posted November 28, 2011 Author Report Posted November 28, 2011 Ja vala necu da se vencam uopste. Quote
Fapril ethereal Posted November 28, 2011 Report Posted November 28, 2011 Што би рекла Зана:"Оженићеш се ти и удаћу се ја". sto bi Dragan Pantic Smederevac rekao:"moze covek da promasi ulicu i broj,ali ja sam promasio ceo zivot svoj" Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted November 28, 2011 Report Posted November 28, 2011 Necu zenu necu brak ja sam covek veseljak!! Quote
Recommended Posts