Jump to content

Random BM diskusija [If You're a False, Don't Entry]

Recommended Posts

Posted

Ma jebo duh solidarnosti, sta treba da radim da bih skinuo nesto? :D

Stavio sam nesto da se skida i stoji sat vremena na queued... Koji su moguci razlozi?: )

Dobro, salio sam se, sharovacu nesto, aj mi sad kazite u cemu je fora :haha:

Posted

Ima slučajeva da tako neće da krene download ako se lik izloguje ili tako zabaguje nešto ali u principu dovoljno je da odradiš desni klik, "download" i to je to. ;)

Posted

Dobar je soulseek, sa njega sam i poceo da skidam, stavrno ima svega sta ti dusa pozeli...jedina mana sto nikad ne moze da bude brzina skidanja kao sa mediafire-a...tako da ako ima na mediafire-u skidajte tamo, ako ne bachite se na SS

Posted

Ja sam forumski vizionar, prvo sam doneo ifolder a sad učim narod Soulseek-u.

Prosvetitelj, takoreći. Lučonoša. Prometej.

Ma Soulseek jeste ultimativni kopac,al treba iskopati...

Posted

Ja sam se onomad registrovao na Metalarea i razočarao se nedostatkom kultova, neispravnim linkovima i lošim ripovima.

A onda sam otkrio rutracker.

Posted

Био сам већ овде, па да приупитам успут. А и нисам хтео тамо да тражим због жанровске разноврсности, па нисам сигуран да ли тамо има.

Posted (edited)

Valjda zato imaju žanrove srodne metalu i izvođače koji su povezani sa metal bendovima. I upravo tom logikom bi trebalo da bude onoga što si ovde tražio. Ali nema, što znači da snabdevenost nije na posebnom nivou. ;)

Edited by Lou
Posted (edited)

Pitao si ovde za Virus, nisi hteo tamo da trazis zbog zanrovske raznovrsnosti, nisi bio siguran da li tamo ima, jer tamo nema ono sto nije metal, kao na primer Aca Lukas?

Edited by Demon Seed