Demon Seed Posted August 31, 2012 Report Posted August 31, 2012 Ma jebo duh solidarnosti, sta treba da radim da bih skinuo nesto? Stavio sam nesto da se skida i stoji sat vremena na queued... Koji su moguci razlozi?: ) Dobro, salio sam se, sharovacu nesto, aj mi sad kazite u cemu je fora Quote
Talvi Posted August 31, 2012 Report Posted August 31, 2012 Ima slučajeva da tako neće da krene download ako se lik izloguje ili tako zabaguje nešto ali u principu dovoljno je da odradiš desni klik, "download" i to je to. Quote
KazimKazim Posted August 31, 2012 Report Posted August 31, 2012 Dobar je soulseek, sa njega sam i poceo da skidam, stavrno ima svega sta ti dusa pozeli...jedina mana sto nikad ne moze da bude brzina skidanja kao sa mediafire-a...tako da ako ima na mediafire-u skidajte tamo, ako ne bachite se na SS Quote
Talvi Posted August 31, 2012 Report Posted August 31, 2012 Da, fora sa Soulseek-om je što brzina varira u zavisnosti od koga skidaš, pa valja pri search-u obratiti pažnju na brzinu koja je navedena. Quote
Lou Posted August 31, 2012 Report Posted August 31, 2012 Carheart u 320kbps, sa bukletom. POZDRAV Quote
Demon Seed Posted August 31, 2012 Report Posted August 31, 2012 Moj je 256, taman da upgradujem Quote
Night Prowler Posted August 31, 2012 Report Posted August 31, 2012 Izvoli, nadji si Virus (ovaj bend sto je Lou kacio) na torrentu. Pozdrav http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3181084 Rutracker za muziku, Metalarea za opskurne bonuse i vise mi nista ne treba Quote
HeLLsarma Posted August 31, 2012 Report Posted August 31, 2012 Ja sam forumski vizionar, prvo sam doneo ifolder a sad učim narod Soulseek-u. Prosvetitelj, takoreći. Lučonoša. Prometej. Ma Soulseek jeste ultimativni kopac,al treba iskopati... Quote
Lou Posted August 31, 2012 Report Posted August 31, 2012 Ja sam se onomad registrovao na Metalarea i razočarao se nedostatkom kultova, neispravnim linkovima i lošim ripovima. A onda sam otkrio rutracker. Quote
phantasm Posted August 31, 2012 Report Posted August 31, 2012 ja preporučujem ovaj sajt (torenti su u pitanju), ima svega http://psychocydd.co.uk/ edit: od trackera koristim ovaj http://en.metal-tracker.com/ Quote
Lou Posted August 31, 2012 Report Posted August 31, 2012 Interview With CAMPO NERO SS, That Black Metal Band From Vatican City Malo sam lolnuo. Quote
Јарослав Posted September 1, 2012 Report Posted September 1, 2012 Ja sam se onomad registrovao na Metalarea i razočarao se nedostatkom kultova, neispravnim linkovima i lošim ripovima. Кад не знаш да тражиш. Quote
Lou Posted September 1, 2012 Report Posted September 1, 2012 Sutra malo, ali neka te, teraj kontru. Quote
Јарослав Posted September 1, 2012 Report Posted September 1, 2012 Ја увек све нађем. http://www.youtube.com/watch?v=79_xwxrjoCw Quote
Lou Posted September 1, 2012 Report Posted September 1, 2012 Onda nema razloga da ovde tražiš linkove za Virus. Quote
Јарослав Posted September 1, 2012 Report Posted September 1, 2012 Био сам већ овде, па да приупитам успут. А и нисам хтео тамо да тражим због жанровске разноврсности, па нисам сигуран да ли тамо има. Quote
Јарослав Posted September 1, 2012 Report Posted September 1, 2012 Па нема оно што није метал. И управо сам бацио поглед и овог Вајруса нема тамо. Quote
Lou Posted September 1, 2012 Report Posted September 1, 2012 Joj, kako se loše izvlačiš. "Nema onoga što nije metal." Quote
Demon Seed Posted September 1, 2012 Report Posted September 1, 2012 Sta ces vise metal od avantgardnog eksperimentalnog metala. Quote
Јарослав Posted September 1, 2012 Report Posted September 1, 2012 Joj, kako se loše izvlačiš. "Nema onoga što nije metal." Па зове се "металареа", а не "ацалукасареа". Quote
Lou Posted September 1, 2012 Report Posted September 1, 2012 (edited) Valjda zato imaju žanrove srodne metalu i izvođače koji su povezani sa metal bendovima. I upravo tom logikom bi trebalo da bude onoga što si ovde tražio. Ali nema, što znači da snabdevenost nije na posebnom nivou. Edited September 1, 2012 by Lou Quote
Demon Seed Posted September 1, 2012 Report Posted September 1, 2012 (edited) Pitao si ovde za Virus, nisi hteo tamo da trazis zbog zanrovske raznovrsnosti, nisi bio siguran da li tamo ima, jer tamo nema ono sto nije metal, kao na primer Aca Lukas? Edited September 1, 2012 by Demon Seed Quote
Recommended Posts