Јарослав Posted March 31, 2014 Report Posted March 31, 2014 ovo je istovremeno i najbolja i najgora igra svih vremena Quote
Demon Seed Posted March 31, 2014 Report Posted March 31, 2014 Cenim da si za sada jedini koji je skinuo i probao Quote
SkullKrusheR Posted March 31, 2014 Report Posted March 31, 2014 skinuo, ali ne mogu da je pokrenem. zapuca mi kad krene loading nakon što uđem u igru. krš mi je komp, moraću kod cimera na laptopu da igram. Quote
Demon Seed Posted April 1, 2014 Report Posted April 1, 2014 Pa fino A kazi koji smor da ti crashuje Goat Simulator... I meni je komp tu i tamo, mozda ce da mi se pregrejava procesor od koze 1 Quote
Сале Posted April 1, 2014 Report Posted April 1, 2014 :haha: :haha: :haha: Који је ово култ од игре хаха 2 Quote
Demon Seed Posted April 1, 2014 Report Posted April 1, 2014 Bas sam hteo da pitam ima li nekih questova Do jaja http://goatsimulator.gamepedia.com/Goat_Simulator_Wiki Quote
Lou Posted April 1, 2014 Report Posted April 1, 2014 Ima li multiplayer-a, da padne neki opšti gej nekkro krkljanac? Quote
Miilos Posted April 1, 2014 Report Posted April 1, 2014 (edited) Edited April 1, 2014 by Miilos 2 Quote
Сале Posted April 1, 2014 Report Posted April 1, 2014 Сахат времена се нисам скидао са овог козјег симулатора хехе.Мада ми није нешто ни поента јасна.Идеш и разбијаш главом све што се разбити може.Јел има неки циљ ил` ја нисам скапирао?? Quote
Night's Blood Posted April 1, 2014 Report Posted April 1, 2014 Ja skinula juce, ali jos nisam imala vremena da igram. Cekam vikend. Quote
Demon Seed Posted April 1, 2014 Report Posted April 1, 2014 Сахат времена се нисам скидао са овог козјег симулатора хехе.Мада ми није нешто ни поента јасна.Идеш и разбијаш главом све што се разбити може.Јел има неки циљ ил` ја нисам скапирао?? Otvori quest log covece Quote
Сале Posted April 2, 2014 Report Posted April 2, 2014 Ма то знам али сви задаци су типа окрени се у ваздуху,полупај 2 ствари,полупај 5 ствари итд. Јел има нешто "озбиљније"? Quote
Demon Seed Posted April 2, 2014 Report Posted April 2, 2014 Ma zajebavam se, nisam ni skinuo jos, ne seri da ima quest log :D Quote
Azaralena Posted April 2, 2014 Report Posted April 2, 2014 Treadmill me je odbacio i olupao o neke kutije. Tu mi se jezik zakačio za sto. Vučem ga za sobom već neko vreme. Zajedno skačemo sa krana, udaraju nas kola... Quote
Azaralena Posted April 2, 2014 Report Posted April 2, 2014 Gotovo. Vinula sam se nebu pod oblake (tu se koza razludela), izobrnula se, polupala apsolutno sve, postala sacrificial satanic goat with a jetpack... I to je to. Sat i po u vrh glave. Nema više. Mnja. Quote
Talvi Posted April 2, 2014 Report Posted April 2, 2014 pa šta si očekivala, neki The Witcher nivo zapleta? skidam i ja, opikaće se za vikend malo Quote
Сале Posted April 2, 2014 Report Posted April 2, 2014 Мени је за сада најјаче кад разлупаш ону бензинску пумпу и све оде у 3 мајчине и кад уђеш у ону козју кулу а унутра тешки сатанизам хаха.Као попни се на трон и постани цар свију коза.А трон неки од лобања и пичи нека ватра из њега ко да је неко склонио ону горњу плочу са "Смедеревца" Quote
Azaralena Posted April 2, 2014 Report Posted April 2, 2014 Da, i ono žrtvovanje posle. Padaju koze sa neba, kovitlac satanizma, moja dobija rogove i kreće put neba, a ja padam sa stolice. Quote
Јарослав Posted April 2, 2014 Report Posted April 2, 2014 hahaha vrhunski, ovo mi je podstrek da nastavim da igram Quote
Сале Posted April 2, 2014 Report Posted April 2, 2014 Лепо сам ја рек`о да сисе прод`о.Прво она латиница,сад батаљујеш ову култну игру на пола...Шта је следеће? Почећеш да возиш бициклу и ошишаћеш се до главе?? Quote
Demon Seed Posted April 2, 2014 Report Posted April 2, 2014 Bicikl je imenica muskog roda, Srbine Quote
Recommended Posts