Jump to content

Random BM diskusija [If You're a False, Don't Entry]

Recommended Posts

Posted

Сахат времена се нисам скидао са овог козјег симулатора хехе.Мада ми није нешто ни поента јасна.Идеш и разбијаш главом све што се разбити може.Јел има неки циљ ил` ја нисам скапирао??

Posted

Сахат времена се нисам скидао са овог козјег симулатора хехе.Мада ми није нешто ни поента јасна.Идеш и разбијаш главом све што се разбити може.Јел има неки циљ ил` ја нисам скапирао??

Otvori quest log covece

Posted

Ма то знам али сви задаци су типа окрени се у ваздуху,полупај 2 ствари,полупај 5 ствари итд. Јел има нешто "озбиљније"? :P

Posted

Treadmill me je odbacio i olupao o neke kutije. Tu mi se jezik zakačio za sto. Vučem ga za sobom već neko vreme. Zajedno skačemo sa krana, udaraju nas kola... :wub:

Posted

Gotovo. Vinula sam se nebu pod oblake (tu se koza razludela), izobrnula se, polupala apsolutno sve, postala sacrificial satanic goat with a jetpack... I to je to. Sat i po u vrh glave. Nema više. <_<

Mnja.

Posted

Мени је за сада најјаче кад разлупаш ону бензинску пумпу и све оде у 3 мајчине и кад уђеш у ону козју кулу а унутра тешки сатанизам хаха.Као попни се на трон и постани цар свију коза.А трон неки од лобања и пичи нека ватра из њега ко да је неко склонио ону горњу плочу са "Смедеревца" :haha:

Posted

Лепо сам ја рек`о да сисе прод`о.Прво она латиница,сад батаљујеш ову култну игру на пола...Шта је следеће? Почећеш да возиш бициклу и ошишаћеш се до главе?? :bigblue: