Demon Seed Posted November 1, 2014 Report Posted November 1, 2014 @Grob: Mozda je bolje Slabo varim te one man bendove gde je jedini clan retard, pa i da je ne znam koje rifove odsvirao. A da jeste odsvirao neke bogovske rifove, ne bi svuda gde vidis njegovo ime za njim islo nesto vezano za retardiranu ideologiju, nego mozda i nesto o muzici. Wannabe Quorthon bez mozga. Quote
Talvi Posted November 1, 2014 Report Posted November 1, 2014 ako ćemo slovenske zemlje, onda Češka Quote
Demon Seed Posted November 1, 2014 Report Posted November 1, 2014 E, da, Kriegsmachine i Mgla su i meni super. Ne znam, Grobe, uz duzno postovanje, nesto mi deluje nisko tvoj kriterijum. Quote
Grobodan Posted November 1, 2014 Report Posted November 1, 2014 Ti voliš Blut aus nord koji je meni najprecenjeniji BM bend ikad tako da je OK. Quote
Goxy Posted November 1, 2014 Report Posted November 1, 2014 noviji poljskii bendovi bolji od starijih. grcka i stara i nova postava bendova nema konkurencije. ceska master's hammer i cult of fire od novijih. Quote
Grobodan Posted November 1, 2014 Report Posted November 1, 2014 I da se ogradim da više od pola bendova koje sam danas naveo jesu slabi iali imali su vrh izdanja po mom ukusu. Quote
Talvi Posted November 1, 2014 Report Posted November 1, 2014 Cultes des Ghoules ste zaboravili, jedan od boljih black bendova u Poljskoj Quote
Grobodan Posted November 1, 2014 Report Posted November 1, 2014 noviji poljskii bendovi bolji od starijih. Daj lorde neki novi poljski kult iz rukava. Cultes des Ghoules ste zaboravili, jedan od boljih black bendova u Poljskoj U da jbt, možda i najbolji, Bestial Raids kida, Doombringer se sad čeka debi album. Quote
Goxy Posted November 1, 2014 Report Posted November 1, 2014 i furia furia Daj lorde neki novi poljski kult iz rukava. nemam pojma. pitaj za grke sta hoces, oni su mi sad uza specijalnost Quote
Јарослав Posted November 1, 2014 Report Posted November 1, 2014 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/5c/Tryzub.png ti se ne računaš Quote
Grobodan Posted November 1, 2014 Report Posted November 1, 2014 nemam pojma. pitaj za grke sta hoces, oni su mi sad uza specijalnost A ne voliš Septic flesh Quote
Talvi Posted November 1, 2014 Report Posted November 1, 2014 ti se ne računaš haha znao sam da će pasti ovaj argument nije što su moji, ali samo konstelacija Nokturnal Mortum - Drudkh - Hate Forest je dovoljna da otpiša u zaborav većinu ovde nabrojanih Slovena Quote
Grobodan Posted November 1, 2014 Report Posted November 1, 2014 haha znao sam da će pasti ovaj argument nije što su moji, ali samo konstelacija Nokturnal Mortum - Drudkh - Hate Forest je dovoljna da otpiša u zaborav većinu ovde nabrojanih Slovena Not realted ali drugar našao u nekom budžaku Blood in our wells first press i poklonio mi, FAP Quote
Goxy Posted November 1, 2014 Report Posted November 1, 2014 A ne voliš Septic flesh pa ne volim sve bendove i sve albume. recimo necromantiu ne gotivim preterano. rani radovi od zemial su mi mlaki, ali zato poslednji vrh vrhova. Quote
Grobodan Posted November 1, 2014 Report Posted November 1, 2014 Prve dve Necromantie meni odmah posle RC u tom starom grćkom zvuku. Quote
Јарослав Posted November 1, 2014 Report Posted November 1, 2014 haha znao sam da će pasti ovaj argument nije što su moji, ali samo konstelacija Nokturnal Mortum - Drudkh - Hate Forest je dovoljna da otpiša u zaborav većinu ovde nabrojanih Slovena meni je samo NM dovoljan, ali kao 'ajde kad već govorimo o scenama Quote
oʞɾoƃ Posted November 1, 2014 Report Posted November 1, 2014 koja gomila anonimusa Antaeus - Blood Libels najbolji BM album u istoriji Quote
Talvi Posted November 1, 2014 Report Posted November 1, 2014 bacila me ova priča u grčko raspoloženje skroz, razbijaće se tanjiri večeras Quote
Сале Posted November 1, 2014 Report Posted November 1, 2014 Култ Грчког црнила а и црнила уопште. Quote
Demon Seed Posted November 2, 2014 Report Posted November 2, 2014 Ti voliš Blut aus nord koji je meni najprecenjeniji BM bend ikad tako da je OK. Blut aus Nord, precenjeni ili ne, imaju svoj karakteristican zvuk za razliku od vecine bendova koje si ti pobrojao Quote
HeLLsarma Posted November 2, 2014 Report Posted November 2, 2014 Ne seri Gojko. Najbolji black metal album je A Blaze... Ende! 3 2 Quote
Demon Seed Posted November 2, 2014 Report Posted November 2, 2014 Najbolji black metal album je Anthems to the Welkin at Dusk. Quote
Recommended Posts