kuruz Posted November 2, 2014 Report Posted November 2, 2014 francuski overall - nemačka scena ubedljivo najbolja Quote
Demon Seed Posted November 2, 2014 Report Posted November 2, 2014 Ajd nam kazi svoje favorite nemacke scene Quote
kuruz Posted November 2, 2014 Report Posted November 2, 2014 Secrets of the Moon, Dark Fortress, Ascension, Farsot, Desaster Quote
Fapril ethereal Posted November 2, 2014 Report Posted November 2, 2014 bacila me ova priča u grčko raspoloženje skroz sad ides neke pare da pozajmis? 3 Quote
Talvi Posted November 2, 2014 Report Posted November 2, 2014 sad ides neke pare da pozajmis? naravno, pozajmim i ne vraćam Quote
Grobodan Posted November 2, 2014 Report Posted November 2, 2014 koja gomila anonimusa Antaeus - Blood Libels najbolji BM album u istoriji Dobar je Antaeus ali BILO KOJI album RC ga pojebe uzduž i popreko, svrši mu u facu, obriše kurac o zavesu i pošalje ga kući bez para za taksi. Blut aus Nord, precenjeni ili ne, imaju svoj karakteristican zvuk za razliku od vecine bendova koje si ti pobrojao 1. koji tačno karakterističan od 4-5 kojim su se bavili? 2. karakterističan zvuk je precenjen. 2 1 Quote
Demon Seed Posted November 2, 2014 Report Posted November 2, 2014 Već smo pričali o tome, slažem se da je karakterističan zvuk precenjen u slucajevima try-hard bendova koji pokušavaju na silu da budu originalni i da izmisle toplu vodu, a pesme mlake. Kod Blut aus Nord to nije slučaj, a kod svake promene stila opet ostane njihov prepoznatljivi atmosferično-disonantno strugani šmek, sto je samo jos veći +ić. Quote
Miilos Posted November 4, 2014 Report Posted November 4, 2014 Secrets of the Moon, Dark Fortress, Ascension, Farsot, Desaster Ovo bi trebalo da ti se sviđa ako voliš Secrets Of The Moon. http://schammasch.bandcamp.com/track/provoking-spiritual-collapse Quote
kuruz Posted November 4, 2014 Report Posted November 4, 2014 već mi se početak jako dopada, hvala liči mi i na SotM i na Farsot užasno me nervira to što Farsot nije popularan bend, a kojekakva sranja jesu sad vidim da su Švajcarci to je to, područja na kojima se govori nemački su raj za blek metal Quote
Talvi Posted November 4, 2014 Report Posted November 4, 2014 iskusne procene tog kvaliteta i potencijala: Quote
Јарослав Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 dajte kod nas ovaj paket (moguće da se već spominjalo ovuda) Quote
Demon Seed Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 Već se spominjalo. Dajte ovde ovaj paket! Sviđa mi se što Ascension sviraju i pesme sa Burning Tongues, ali da mi je da čujem ceo Consolamentum uživo Stigla mi Ascension majica btw Quote
Vozd Jovan Pogani Posted November 9, 2014 Report Posted November 9, 2014 Само Финска школа. BRAZIL Quote
Vozd Jovan Pogani Posted November 11, 2014 Report Posted November 11, 2014 VLADIKA AKAKIJE JE BOG... Kalašnjikov u ime Hrista Quote
Demon Seed Posted November 14, 2014 Report Posted November 14, 2014 Ovo 'striktna' i 'panel' me podseca na tamo neke hipstere sto idu po izlozbama i nose neodredjen broj odevnih komada na sebi, vratite ime koje sam ja predlozio, pa smislite novo za zimu! Quote
Kumodraski Vo Posted November 15, 2014 Report Posted November 15, 2014 Izgleda da je ove godine u februaru izasao jos jedan Stilla album http://www.mediaboom.org/404179-stilla-ensamhetens-andar-2014.html Ko je slusao prosli zna koliko je dobar, pa nek proveri i ovaj. 1 Quote
kuruz Posted November 16, 2014 Report Posted November 16, 2014 Miilos, čini mi se, mi je na nekoj temi preporučio Schammasch - Contradiction, pa da se zahvalim blek metal po mom ukusu, ovakve bendove najviše volim samo dajte slične stvari Quote
Lou Posted November 16, 2014 Report Posted November 16, 2014 Kontam, tuđi rifovi i sterillna produkcija. Quote
Recommended Posts