RokateLi Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Hehe.. a čik pogodite ko je na slici.. Ovaj u sredini gore mora da je Varg Vikernes... hahah, Dzoni pedo.file Quote
Natasha! Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 i meni ovaj tamo liči na varga. al najjači je ovaj debeljko u belim čarapama Quote
Novaliis Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Ovaj u sredini gore mora da je Varg Vikernes... hahah, Dzoni pedo.file Naravno da je Varg.. Quote
oʞɾoƃ Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Jok, to je Bojan Tomović... Na brzu stranu staviti Emperor - The Loss And Curse Of Reverance, a na sporu Carpathian Forest - Thanatology. Quote
Natasha! Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 boki je najveći bleker od svih ima tr00 textove. Quote
oʞɾoƃ Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 kralj blek metala zmijski car i faraon :rockdevil: :rockdevil: Koja je ovo KVLT fotka... Quote
Novaliis Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 boki je najveći bleker od svih ima tr00 textove. :rockdevil: A evo kako izfleda napad pedo medvedića: Quote
Natasha! Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 (edited) hahahahahha umreću od smeha - pedo medvedići :) gospodaru oglsi se podanicima! Edited July 5, 2007 by Natasha! Quote
Despot! Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 hahahahahha umreću od smeha - pedo medvedići :) :)gospodaru oglsi se podanicima!ma ti nisi normalna Koja je ovo KVLT fotka...ka dme ne bude mrzelo staviću koju iz moje bogate kolekcije da vidiš kralja BMa Quote
Novaliis Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 hahahahahha umreću od smeha - pedo medvedići :) nisi čula za njih..? c c c... Evo ga jedan srećnik.. Quote
Despot! Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 nisi čula za njih..? c c c... Evo ga jedan srećnik.. JOj Quote
Novaliis Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 zavidim mu Pazi ih se samo jer stalno vrebaju.. Quote
Despot! Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Pazi ih se samo jer stalno vrebaju.. genijalno Quote
Azaralena Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 (edited) :):):):):):):):):) You have posted a message with more emoticons that this board allows. Please reduce the number of emoticons you've added to the message Edit: Joohohooooj, vid' jos jednu spam temu! Volem spam teme! I MRZIM OVO OGRANICENJE SMAJLIJA!!! Edited July 5, 2007 by Azaralena Quote
Natasha! Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 :):You have posted a message with more emoticons that this board allows. Please reduce the number of emoticons you've added to the message a taman sam se zabrinula gde si da spamujes :) Quote
Novaliis Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 :):):):):):):):):) You have posted a message with more emoticons that this board allows. Please reduce the number of emoticons you've added to the message Edit: Joohohooooj, vid' jos jednu spam temu! Volem spam teme! I MRZIM OVO OGRANICENJE SMAJLIJA!!! Devojčice, koliko imaš godina? Quote
Natasha! Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Devojčice, koliko imaš godina? pazi se pedo medvedića, jel? :) Quote
Novaliis Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 pazi se pedo medvedića, jel? :) Ma ne vredi, sad sam proverio, stara je... Quote
Natasha! Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Ma ne vredi, sad sam proverio, stara je... neeee pa onda ni mene ne mogu da uhode.... Quote
Novaliis Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 (edited) neeee pa onda ni mene ne mogu da uhode.... Poslednji put je viđen ovde..i mnogo se preznojao.. Edited July 5, 2007 by Erulian Quote
Wise Owl Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 I posle kazu ovi u South Parku, da su pande seksualno uznemirivane zivotinjice, a nu ovih medvedica perverznih, ccc :) Quote
Azaralena Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Devojčice, koliko imaš godina? tLi Lagao sam za godinice da bi me pustili na forumcic! Samo mi se mama ponekad buni zato sto ovde ima perverznjaka koji nude slatkise malim devojcicama... Sta je lose u dobrim cikama koji daju 'bone? I samo mi se jednom pojavio pedo-meda. Od tog doba svi beze od mene A samo sam hteo da se igLam sa njima Quote
Recommended Posts