kuruz Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 (edited) Black metal/trance? Дајте препоруке. Wolves in the Throne Room сам слушао, помените још нешто што ваља. Edited June 5, 2009 by Куруз Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 Nije to onaj trance na koji ti mislis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 (edited) @Kuruz- potraži Blacklodge. Oni su black metal tuc-tuc-tuc. Edited June 5, 2009 by Brynhildr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 Скинуо сам и обрисао. Најобичније зујање, нема електронике. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 Uživo su bili simpatični. A ovo? http://www.youtube.com/watch?v=fklnHCJRyV0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 Joj, ne njih!!! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 Ali pesma je super! Posebno od 4-5. minuta kad krene ispiranje mozga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 Istina, ova pesma i nije losa i to uglavnom zbog elektronike, ali onaj njihov poslednji album me je ubio u pojam totalno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 Уууу, ово је добро! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 Ja sam se ponadala da će na novom albumu biti još ovakvih stvari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 Na novom albumu ne da nije bilo takvih stvari - na njemu nije bilo nicega. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 (edited) :) Sta je smeshno? Black metal/trance? Дајте препоруке. Wolves in the Throne Room сам слушао, помените још нешто што ваља. Ne trance elektronska muzika. Vec Trance denotes a variety of processes, techniques, modalities and states of mind, awareness and consciousness. Trance states may occur involuntarily and unbidden. Tako da nije samo Psychodelic Trance jedina tance muzika, svaka grupa koja ima izrazitu psihodeliju u sebi. To sam ja neshto izmislio, tako jest palo mi je na pamet dok sam gledao Krallice uzivo ljudi upadnu u neki trans dok sviraju, a i ono ponavljanje rifova te prosto uvuche u muziku. Kao sto rekoh ranije na ovoj temi to je otprilike sve pochelo sa Weakling-om, koji su meshali black metal sa prog rockom iz 70ih koji je prepun psihodelije. A onaj IXXI kako sam chuo iz one pesme nemaju veze sa Black metalom. Ako bash odete u ekstreme ovo je dark ambient/trance. Edited June 5, 2009 by Lunar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 (edited) A onaj IXXI kako sam chuo iz one pesme nemaju veze sa Black metalom. Pa i nemaju, osim činjenice da su black metal bend koji svira black metal većinu vremena. Inače, smešno je što si napisao "USBM bend iz Amerike", pa čim je USBM, podrazumeva se da je iz Amerike Edited June 5, 2009 by Gojk O))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 (edited) E moj moderatore na kurac te nabijem - USBM - United states black metal. edit: ulete mi Gojko (no homo) Edited June 5, 2009 by Grobodan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 (edited) Pa i nemaju, osim činjenice da su black metal bend koji svira black metal većinu vremena. Inače, smešno je što si napisao "USBM bend iz Amerike", pa čim je USBM, podrazumeva se da je iz Amerike Vidish to nisam znao, greshka. A sto se tiche IXXI mislio sam na tu pesmu, na jutubu sam chuo josh neshto i ta jedna pesma se razlikuje od celog albuma. Ja sam pomislio da kad vec preporucuju Kuruzu album onda preporucuju grupu koja zapravo svira tu neku mehsavinu trensa i black metala. Edited June 5, 2009 by Lunar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carnal Malefactor Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 Nezna decko jos neke stvari, sta dase ra di. Skinuh ja ovaj Anaal, i veceras ima da ga cepam pred spavanje (album, naravno) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 Gre'ota te zagrade, konstrukcija je bila sjajna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 Možemo mi da zanemarimo zagradu lako. Mada mi je prva rečenica zanimljivija. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carnal Malefactor Posted June 6, 2009 Report Share Posted June 6, 2009 Zagrada je usrala stvari Dobar je novi Anaal Nathrakh, da ne kazem odlican. Kratko i jebitacno pakovanje, u rangu prethodnih albuma. Definitivno cu se ovome posvetiti u narednom periodu. Pored toga, cini mi se da i ovaj Horde of hell ima potencijala, slusao sam prvih nekoliko pjesama i dobro zvuci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted June 6, 2009 Report Share Posted June 6, 2009 (edited) Zagrada je usrala stvari Dobar je novi Anaal Nathrakh, da ne kazem odlican. Kratko i jebitacno pakovanje, u rangu prethodnih albuma. Definitivno cu se ovome posvetiti u narednom periodu. Pored toga, cini mi se da i ovaj Horde of hell ima potencijala, slusao sam prvih nekoliko pjesama i dobro zvuci. Slažem se sa svim rečenicama. (Uključujući i prvu) Jedino mi je krivo što nema tekstova za AN. Mislim da bi doživljaj bio upotpunjeniji. Edited June 6, 2009 by Brynhildr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN-iz Batajnice Posted June 6, 2009 Report Share Posted June 6, 2009 Dajte neki klasican blek metal i ne prdite mnogo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted June 6, 2009 Report Share Posted June 6, 2009 Klasičan black metal je mrtav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted June 6, 2009 Report Share Posted June 6, 2009 Odavno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted June 6, 2009 Report Share Posted June 6, 2009 bolje je tako,muzika treba da evoluira. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carnal Malefactor Posted June 6, 2009 Report Share Posted June 6, 2009 Slažem se sa svim rečenicama. (Uključujući i prvu) Napredujemo @Satan-iz-P.M. Kakav klasicni black zelis, mozda Mayhem ili Darkthrone? Idi slusaj Legion of doom, ionako nisi za nesto bolje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts