Brynhildr Posted June 6, 2009 Report Share Posted June 6, 2009 Ma, to je sve propalo. Zna se šta vredi sada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4R15 Posted June 6, 2009 Report Share Posted June 6, 2009 šta to ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted June 6, 2009 Report Share Posted June 6, 2009 Chaining The Katechon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted June 6, 2009 Report Share Posted June 6, 2009 Mislim da je to od onih pesama koje možeš danima vrteti u krug i neće ti dosaditi. Čisto savršenstvo, po mom mišljenju i najkompleksnija pesma Black Metala. Ako ne i najbolja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted June 6, 2009 Report Share Posted June 6, 2009 (edited) Mada i izlazi iz okvira black metala, ja je dao ortaku koji sluša power/prog i jazz. U početku mu ništa nije bilo jasno, ali posle par slušanja se oduševio. Edited June 6, 2009 by Gojk O))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted June 6, 2009 Report Share Posted June 6, 2009 Nevena, sad ga malo pretera... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted June 6, 2009 Report Share Posted June 6, 2009 Nije losha pesma, ali definitivno ima mnogo boljih tih long runner pesama. Odma chim pomislim na to pada mi na pamet change of Seasons i Crimson, i cela ta zamisalo Chaining da je neko remek delo pada u vodu. Mada daleko da je losha pesma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted June 6, 2009 Report Share Posted June 6, 2009 Mada i izlazi iz okvira black metala, ja je dao ortaku koji sluša power/prog i jazz. U početku mu ništa nije bilo jasno, ali posle par slušanja se oduševio. Ja ne znam da li bi iko mogao reći išta loše. @Natasha - Pa, ono, tako je ja doživljavam. I Gojko, očigledno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted June 6, 2009 Report Share Posted June 6, 2009 Ne kažem ništa loše, naravno. Ja samo imam neki zatucan mozak pa ništa što je novije ne može ni da priđe nekim starim albumima/pesmama... Ne znam zašto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted June 6, 2009 Report Share Posted June 6, 2009 Pa dobro, ne doživljavamo svi sve isto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted June 6, 2009 Report Share Posted June 6, 2009 Ne kažem ništa loše, naravno. Ja samo imam neki zatucan mozak pa ništa što je novije ne može ni da priđe nekim starim albumima/pesmama... Ne znam zašto... Zato što gubiš vreme na Džastina Timberlejka dok Noevdia čeka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted June 6, 2009 Report Share Posted June 6, 2009 Njah. Uvek radije slusam hitove kao sto su Krieg i Skald av Satans Sol. Ovo novo nije pravi bm. Samo do 99'. Posle toga 5 albuma priznajem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 pa dal' majku mu jos uvek gledate tako na stvari sta je pravo a sta ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Novi Kult Ov Azazel. Koliko vidim, tu je i obrada "Hang The Pope". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 pa dal' majku mu jos uvek gledate tako na stvari sta je pravo a sta ne Očigledno da je nekima to bitno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Pa šta je drugo bitno, ako to nije? I samo da kažem - nabijem ja na kurac onog ko je izmislio mod preview pri otvaranju tema ovde, urnebesno smešno :) :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 DSO су далеко од савршенства. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Može biti, ali su svakako najbliži dotičnom, što se mene tiče. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Мени Armada (као да то не знате :) ) и IX Equillibrium. Данима бих могао само та два албума да слушам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Pa šta je drugo bitno, ako to nije? I samo da kažem - nabijem ja na kurac onog ko je izmislio mod preview pri otvaranju tema ovde, urnebesno smešno :) :) Ne znam,ovde sam primetio da se muzika dozivljava kao neko bozanstvo.I misljenja sam da ako je nesto dobro ne treba da bude bitno da li je tru ili nije jer to stvara prilicna ogranicenja u glavi pa ljudi postaju debili.Ne samo u vezi muzike vec u vezi svega.Najbolji primer je kad neko tvrdi da je jugo najbolji auto na svetu a nikad se nije vozio u mercedesu,vec ce da se drzi samo oprobanog Mislim logika je ubi boze :) :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 (edited) Ко тврди да је Југо најбољи ауто на свету? Брус Вилис? Edited June 7, 2009 by Куруз Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Mnogo njih tvrdi,koji naravno nikad nisu nista bolje vozili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 Ajmo, zene, stigao novi Arckanum! :) http://mediaportal.ru/mp3/152333-arckanum-...ga-release.html "ÞÞÞÞÞÞÞÞÞÞÞ" - vece jebanje od naziva albuma odavno nisam video. Kako se ovo cita uopste? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 Pa znaš ti kad je to procurelo? Ima 11 Þ valjda, zato što svaka pesma počinje sa Þ. Jeb'o ga starošvedski. Inače, čita se kao "th" u "thorn", npr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 Jbm li ga, ja tek sad videh. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts