Kumodraski Vo Posted April 3, 2018 Report Share Posted April 3, 2018 Picke.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted April 4, 2018 Report Share Posted April 4, 2018 Pa koliko se secam i jeste bilo pretnji smrcu jednih prema drugima. Najvise je pretio smrcu Euronymous xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted April 5, 2018 Report Share Posted April 5, 2018 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted April 5, 2018 Report Share Posted April 5, 2018 ^^^Pa jbg mora da je jako dosadno tamo na severu.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 7, 2018 Report Share Posted April 7, 2018 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 11, 2018 Report Share Posted April 11, 2018 @ Miilos što napljuva Grand Declaration of War onoliko? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miilos Posted April 11, 2018 Report Share Posted April 11, 2018 To si na NWN video? Jer ga i ovde nisam hvalio. Da sam ja neka vlast, posedovanje, umnožavanje i slušanje tih albuma (koje sam tamo naveo) bilo bi krivično delo i prekršioci bi bili najstrože kažnjavani. Nemam pojma, jesam ja i za eksperimentisanje i sve, ali ono je sramota, najblaže rečeno. Taj bend je trebao da prestane da postoji 10. avgusta '93. a članovi da sviraju šta god im se svira u drugim bendovima, ali ne... Ko je lud da počinje od nule kad se ima takva biografija, kud ćeš bolju reklamu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted April 11, 2018 Report Share Posted April 11, 2018 Sandalozne izjave Malo je bendova koji su se nakon takvih gubitaka reinventovali tako dobro, WLA je odličan, GDoW je dobar ali malo manje snage od WLA, nisu baš mogli da održe taj tempo, Chimera i Esoteric Warfare korektni, a Ordo ad Chao je posebna priča... Mogu da razumem da nekom to nije pravi Mayhem ali je odličan rad i dostojan je imena, a sad jbg bar da je Blasphemer još u bendu, nije pohvalno što dvojica plaćenika sviraju live gitare za DMDS, al' bolje i to nego ništa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazimKazim Posted April 11, 2018 Report Share Posted April 11, 2018 Sandalozne izjave Chimera naibolja, Esoteric Warfare korektni, a Ordo ad Chao je posebna priča... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted April 11, 2018 Report Share Posted April 11, 2018 Jeste sranje Declaration, ovo posle je jos i fino.. Al nista specijalno sve to sem DMDS, koji je ionako niza klasa u ondosu na Burzume, Emperore.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 11, 2018 Report Share Posted April 11, 2018 da, na NWN taj Kataklysm album nisam slušao, oduvek su mi bili dosadni Illud je zabavan album, ali mene zabole za Morbide, pa me nije pogodilo kad je izašao a GDoW mi je albumčina 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miilos Posted April 11, 2018 Report Share Posted April 11, 2018 (edited) @Demon Seed Ne slažemo se po apsolutno ni jednom pitanju. Ljudi brane deci da puše, ja ću mojima da slušaju Mayhem posle 1993 (dobro 1994). I posle su moje izjave skandalozne... Da postoji nešto bolje od Mayhem-a Đavo bi uzeo Varga ili nekoga iz Emperor sebi, a uzeo je Euronymousa. Neko treba i na onom svetu da svira. Prema tome... da, na NWN taj Kataklysm album nisam slušao, oduvek su mi bili dosadni Nemoj ni da slušaš, ni taj album, ni posle njega. A ovo teško da je dosadno. http://www.youtube.com/watch?v=J6CUajgJnKs Edited April 11, 2018 by Miilos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted April 11, 2018 Report Share Posted April 11, 2018 I posle su moje izjave skandalozne: Da postoji nešto bolje od Mayhem-a Đavo bi uzeo Varga ili nekoga iz Emperor sebi, a uzeo je Euronymousa. Neko treba i na onom svetu da svira. Prema tome... Nemam kud protiv takvih argumenata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted April 11, 2018 Report Share Posted April 11, 2018 Illud je zabavan album, ali mene zabole za Morbide, pa me nije pogodilo kad je izašao Svašta će čovek da čuje na ovom forumu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted April 11, 2018 Report Share Posted April 11, 2018 naročito srednji deo, svaki pošten slušalac mora da se klanja Morbidnome Anđelu Altars 10/10 BAtS 9.8 Covenant 10/10 I njega zabole... Doduše mene zabolje za Illud, ne smatram da je uvreda moje familije, kao Grobodan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сале Posted April 11, 2018 Report Share Posted April 11, 2018 Не знам што толко пљујете гранд декларејшн кад је то супер албум. Мало одскаче из тог мејхем шаблона али тај албум убија. Мени је искрено бољи него езотерик. И ја сам га газио али кад сам га слушао мало више сконтао сам да је албум у ствари супер. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted April 11, 2018 Report Share Posted April 11, 2018 Slažem se, možda su oni 'eksperimentalni' pasaži mogli da budu nijansu kraći i bolje uklopljeni u klanje ali album ima fantastičnih rifova i pesama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 11, 2018 Report Share Posted April 11, 2018 grozna je ona Kataklysm pesma gore nijesam baš pokupio deo o đavoljem uzimanju evropski DM >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> američki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сале Posted April 11, 2018 Report Share Posted April 11, 2018 , možda su oni 'eksperimentalni' pasaži mogli da budu nijansu kraći i bolje uklopljeni u klanje Па ти експериментални делови и дају шмек албуму. Мислим да је све феноменално одрађено и искрено ми је жао што онај лудак Манијак више није у бенду. Свим албумима на којима је певао је дао неку карактеристичну болесну црту. А што се тиче оне катаклизм песме мени је тај албум најбољи од свих њихових каснијих радова. Наравно уз она 2 који му претходе. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted April 11, 2018 Report Share Posted April 11, 2018 evropski DM >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> američki Eh pa sad, zajebano je to.. jel se florida nije odvojila? Ipak USA onda, ali tesna borba svakako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 11, 2018 Report Share Posted April 11, 2018 Njujork >>>>> Florida 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted April 11, 2018 Report Share Posted April 11, 2018 Западна или источна обала? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miilos Posted April 11, 2018 Report Share Posted April 11, 2018 (edited) А што се тиче оне катаклизм песме мени је тај албум најбољи од свих њихових каснијих радова. Наравно уз она 2 који му претходе. Kataklysm posle Temple of Knowledge ima veze sa prethodnim albumima koliko i Mayhem posle De Mysteriis Dom Sathanas, a otprilike im je i sudbina ista. Alfa i omega odlazi iz benda, ostali koji su tu bili prosta radna snaga glume da je to isti bend, a ustvari to veze nema i samo se blamiraju. http://www.wearworx....ce/P1050027.JPG Euronymous je pričao kako od milion rifova koje napravi na kraju ostane par najboljih i da su hteli već su 10 albuma mogli da naprave, ali radije će snimiti jedan pa koliko god vremena da treba. Sa svih albuma bez njega ne verujem da bi u tom slučaju 3 rifa preživela, a slušao sam ih, da ne bude da pričam napamet. Ali ko voli, nek' izvoli. Za dobrim konjem prašina se diže, pa neću više ni da ih kudim. Edited April 11, 2018 by Miilos 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted April 11, 2018 Report Share Posted April 11, 2018 Evropski dm sranje.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted April 11, 2018 Report Share Posted April 11, 2018 Njujork >>>>> Florida Sjajna scena, ali ipak neee Evropski dm sranje.. Ne lupetaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts