Talvi Posted November 1, 2009 Report Posted November 1, 2009 Valjano zvuce ovi Madjari, itekako vredi skinuti i poslusati. Quote
HADES Posted November 1, 2009 Report Posted November 1, 2009 (edited) Koldbrann - Russian Vodka/Metalni Bog [single] http://rapidshare.co...009-CRUELTY.rar Edited November 1, 2009 by HADES Quote
Talvi Posted November 1, 2009 Report Posted November 1, 2009 U, rodjak, to bilo pre 100 godina. Quote
morbid god Posted November 2, 2009 Report Posted November 2, 2009 (edited) Al si brz brko Taman krenuo da okacim... Izasao i novi Temple of Baal, samo malo zajebava novi link. Ceka se upload na rapid. dobar kover skida se sporo u picku materinu, bice za pola sata! edit: izasao i novi Throneum,bice zanimljivo nocas i sjutra. Samo da daju neke normalne linkove, ifolder zabagovao zestoko. Edited November 2, 2009 by morbid god Quote
Talvi Posted November 2, 2009 Report Posted November 2, 2009 Da, ifolder se nesto sjebao veceras, neki redizajn mu rade izgleda. Na svu srecu, ukresah iz prve rapid link za Aosoth, jos da mi ne pukne skidanje i eto srece. Quote
morbid god Posted November 2, 2009 Report Posted November 2, 2009 Baalov hram http://www.megaupload.com/?d=1LP1UQ4V Skidam i onaj HOD, ako koga zanima album Serpent 2009 http://depositfiles.com/en/files/qphw6bwco A Aosoth je na 97, skidam ga sa nekog servera ruskog za koji prvi put cujem. Boga pitaj sto je to. Quote
Sadomator Posted November 2, 2009 Report Posted November 2, 2009 (edited) Eh ajmo pizde veceras nema spavanja, prvo na redu Throneum, idemo morbide, ima li linka za Throneum? Evo poslusah dvije pjesme na spejsu, vracaju se korijenima nakon promasaja i Deathmassa bendina! Edited November 2, 2009 by Sadomator Quote
Grobodan Posted November 2, 2009 Report Posted November 2, 2009 Kakav promasaj, Deathmass je super album. Quote
Sadomator Posted November 2, 2009 Report Posted November 2, 2009 Meni nije legao nikako. Aosoth - new cd out now Black Metal / Religious marsh govna gojkova Quote
Grobodan Posted November 2, 2009 Report Posted November 2, 2009 Aj neka neko opširnije javi kakav ja Aosoth (sem Gojka), nešto mi se iskreno ne sluša sad taj fazon, ali ako valja skinuću. Quote
Sadomator Posted November 2, 2009 Report Posted November 2, 2009 (sem Gojka) hahahahaha al temple, sta je ovo, koji kaos Quote
Grobodan Posted November 2, 2009 Report Posted November 2, 2009 Zato što Gojko ima zaduženja prema meni koja mora da ispuni, ne treba da se rasipa sa pričom ovuda. Quote
oʞɾoƃ Posted November 2, 2009 Report Posted November 2, 2009 Jebi se, ovo bi bar moglo da bude kvalitetno. Dobiš sutra ceo paket kad se vratim sa faksa, sad sam preumoran. Quote
Маузер Posted November 2, 2009 Report Posted November 2, 2009 Bio kod Krstana i Toje pa se umorio. Quote
Talvi Posted November 3, 2009 Report Posted November 3, 2009 Aj neka neko opširnije javi kakav ja Aosoth (sem Gojka), nešto mi se iskreno ne sluša sad taj fazon, ali ako valja skinuću. Koliko sam ga ja cuo, totalno crnilo od albuma, valja. Quote
morbid god Posted November 3, 2009 Report Posted November 3, 2009 (edited) Ja sam to sinoc slusao, bas je dobro Gitara reze, a bubnjevi su ko pravi mitraljez. Na momente mi je kroz glavu prolazio Antaues(i to onaj rad sa njihovog splita sa Kthss), a i Katharsis uticaji se osjecaju. Pojave se tu i tamo oni disonantni zvukovi, al u sustini je ovo jedno crno i prljavo izdanje. Nekro. Obavezno probajte. edit: Sadomatore, eve ti Throneum http://www.megaupload.com/?d=8GX8TAHO Edited November 3, 2009 by morbid god Quote
Grobodan Posted November 3, 2009 Report Posted November 3, 2009 throneum je više za DM forum. Btw, nešto spor album... Nije mi baš legao. Jebem li ga. Quote
morbid god Posted November 3, 2009 Report Posted November 3, 2009 Slusaj to jos malo A ovaj Aosoth je bas prijatno iznenadjenje, sve je kako treba: kover, nazivi numera, atmosfera i ono najvaznije - muzika. Album je jebeno zakucavanje, black fuckin' metal Imam osjecaj ko da je ovo nastalo u vrijeme snimanja onog splita Anta/Katharsis, a dodatno su obradili i Antaeus-Inner war, hahahaha! Ko ocekuje moderniji zvuk, nek zaboravi. Quote
oʞɾoƃ Posted November 3, 2009 Report Posted November 3, 2009 I ovi vole da se seku, jeb'o ih Shining samodestruktivne. Quote
morbid god Posted November 3, 2009 Report Posted November 3, 2009 Hahahahahaha. MkM se ne sjece ko pickice iz Shininga, on se kida. Al nije to nista, ko je citao njegove intervjue, skapirao je kolko je chova samodestruktivan i sto je sve volio da radi. Malo mi je smjesno kad ga neko uporedi sa ovima sto se sjeckaju i zhvalave po koncertima. Emo black metal fuck off. Quote
Grobodan Posted November 3, 2009 Report Posted November 3, 2009 Da, on je totalni manijak. Aj skidam i ja ako je tako dobro. Quote
morbid god Posted November 3, 2009 Report Posted November 3, 2009 Logo done by Erik of Watain. Skidaj Grobe, oganj te zapalio. Ovo dodje ko zamjena za Antaeus, obzirom da full lenght doticnog benda izgleda necemo imat prilike da cujemo. LSK je zavrsila u SOTM, ostali su samo MkM i Set kojeg izgleda boli tuki. A i pitanje je kolko ce MkM jos pozivjet, ja svako njegovo novo izdanje dozivljavam kao poslednje Quote
Grobodan Posted November 3, 2009 Report Posted November 3, 2009 Skinuću, vrag ti babu zajahao. Sećam se intervjua sa njim, ima dijabetes ali ne uzima terapiju danima pa bukvalno postane lud od bola, jednom zamalo nije oslepeo. Quote
morbid god Posted November 3, 2009 Report Posted November 3, 2009 (edited) Meni je morbidno kad je pio nekakvo sredstvo za ciscenje na koncertu, bio mrtav pijan i izdrogiran pa odlucio da potegne kakvu varikinu Sve je zivo spalio, nekolko mjeseci je bio sjeban. Manito celjade. edit: ovo me podsjetilo da odem malo slusat Vorkreist, nisam odavno. Ovih dana cu taman proc njihovu francusku scenu, kakvih sve tu albuma ima. Edited November 3, 2009 by morbid god Quote
Recommended Posts