oʞɾoƃ Posted November 3, 2009 Report Posted November 3, 2009 U jebote ala je ovo po pički. Eto kako primitivno može da bude kvalitetno, a ne neki tamo Darkthrone :haha; Quote
morbid god Posted November 3, 2009 Report Posted November 3, 2009 Vidim izasao novi album ceskog Avengera, mozda skinem. Imam na hdd onaj njihov album 'Fall...', ostao mi u finom sjecanju. O jebem ti zivot, toliko toga a nema se vremena. Quote
Talvi Posted November 3, 2009 Report Posted November 3, 2009 Da, tek sad je procureo, a u prodaji je ovde vec nekih mesec dana, to je Rakicev Grom Records izdao. Quote
morbid god Posted November 3, 2009 Report Posted November 3, 2009 http://www.megaupload.com/?d=U3V87H56 Fajl ima 250 MB, 320kpb/s + spot. Jebali su mu majku, al ajd da vidimo. Probajte ovaj njihov album iz 2001e, ja sad skidam ostatak diskografije. Quote
Svart Posted November 3, 2009 Report Posted November 3, 2009 Gledao sam ih na Exitu prosle godine, najjaci im je onaj timpanista koji svakih 10 minuta udari pa jednom a i tad se ne cuje Quote
Grobodan Posted November 3, 2009 Report Posted November 3, 2009 Bezi bre Morbide, ko ce to skidati, evo linka normalnog: http://depositfiles.com/files/k3gt603lk Btw, imam original tape Fall of devotion i gledao sam ih u diskoteci u Odzacima. Top that, fags! Quote
morbid god Posted November 3, 2009 Report Posted November 3, 2009 Jel bre decaci, da nema ko link za kompilaciju 'The wine of satan' vol.1? Trazim to vec neko vrijeme, nema sanse da ga mogu izbunarit. Samo mi izbaca vol.2 i neku knjigu o Boemundu, jednom od vodja I krstaskog rata(koju bih rado nabavio, al to je sad druga prica). Quote
oʞɾoƃ Posted November 3, 2009 Report Posted November 3, 2009 http://www.megaupload.com/?d=8T0EOAD2 Quote
Grobodan Posted November 3, 2009 Report Posted November 3, 2009 A šta ima tu, neke neobjavljene pesme ili...? Quote
Talvi Posted November 3, 2009 Report Posted November 3, 2009 Aj ako imate dajte neki link za te kultne Aosoth intervjue, da mi budu stivo uz detaljnije preslusavanje albuma. Quote
morbid god Posted November 3, 2009 Report Posted November 3, 2009 Mislis Antaeus vjue? http://www.archaic-magazine.com/article.php?aid=42363 Imas na dnu stranice jos 2-3. Fala za satanino vino Quote
Talvi Posted November 3, 2009 Report Posted November 3, 2009 Da, to sam mislio. Zahvaljujem i ja. Quote
morbid god Posted November 3, 2009 Report Posted November 3, 2009 Jel izlazilo ovo cudo: Profanatica - Disgusting Blasphemies Against God Pise 25 oktobar, al nikako da zabodem link. Quote
oʞɾoƃ Posted November 3, 2009 Report Posted November 3, 2009 To čekamo još od juna ja mislim Nema linka još, niti ga Hell's Headbangers prodaje. Neki zajeb se desio. Quote
morbid god Posted November 3, 2009 Report Posted November 3, 2009 Mora da je zajeb usko povezan sa povratkom princa od drkanja na jumetal. E u kurac, radovao sam se Profanatici al nema tu leba. Isto ko i za ovaj Ondskapt, tek 2010. Quote
oʞɾoƃ Posted November 3, 2009 Report Posted November 3, 2009 Mislis Antaeus vjue? http://www.archaic-magazine.com/article.php?aid=42363 Imas na dnu stranice jos 2-3. Kakav očajan intervju, lik je em pozer, em ne zna engleski. Kaže liku "I'm a fundamentalist atheist" a onda na kraju "Ad Maiorem Sathanae Gloriam". Pu. Quote
morbid god Posted November 3, 2009 Report Posted November 3, 2009 Kakav očajan intervju, lik je em pozer, em ne zna engleski. Kaže liku "I'm a fundamentalist atheist" a onda na kraju "Ad Maiorem Sathanae Gloriam". Pu. Brate, fundamentalni ateista je lik sto ga intervjuise. Ako izuzmemo to, jel 'vju i dalje ocajan? A to sto ne zna engleski je plus, svaki pravi bleker ima problema sa gramarom. Vidi samo naseg moderatora. Quote
morbid god Posted November 3, 2009 Report Posted November 3, 2009 Da, vidji stvarno. Penalcina, al ne vidim kakve veze ima sa bendom. Intervju je dobar, ionako vise volim ove direktne umjesto kilometarskih tekstova palamudjenja i kvazi filozofije. Quote
oʞɾoƃ Posted November 3, 2009 Report Posted November 3, 2009 Znam, ali kolika je čast i prestiž dobiti intervju sa Antaeusom, a onda pitaš čoveka ovakve gluposti. Quote
Brynhildr Posted November 3, 2009 Report Posted November 3, 2009 (edited) "This is what real black metal should be about" - ovo me podseća na nekoga. Edited November 3, 2009 by Sigrdr Quote
oʞɾoƃ Posted November 3, 2009 Report Posted November 3, 2009 Čekajte da okačim Belphegor intervju, da vidite vi šta je iskrenost. Quote
Grobodan Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 Znam, ali kolika je čast i prestiž dobiti intervju sa Antaeusom :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: Stvarno bih se usrao od casti da dobijem intervju sa takvom intelektualnom gromadom. Quote
morbid god Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: Stvarno bih se usrao od casti da dobijem intervju sa takvom intelektualnom gromadom. Hahahaha, ovo ko da je Josif smislio. A ne da bi se usrao Grobe, nego ni gacice vise ne bi mjenjao poslije toga! Quote
Grobodan Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 Da pojasnim samo, da ne budem pogrešno shvaćen - apsolutno volim Antaeus, ali svira mi kurac od tog elitističkog proseravanja. Pogledaj samo intervjue koje je Fenriz dao meni, kvazi novinaru iz malog webzina iz Srbije, pa vidiš da čovek nema nikakav kompleks, priča sa mnom kao sa svakim. A što se tiče tih časti - imao sam zakazan telefonski intervju sa Morganom iz Marduka (koji je ipak daleko veće mudo od MkM-a), nisam mogao da odem taj dan do Marka nešto pa sam mu poslao pitanja da on odradi intervju. Ili kad je bio Symphony X u BGu, nisam išao jer je padala kiša a ja stanovao daleko, mrzelo me da se cimam. Sve su to ljudi, ne osećam nikakvu počast niti privilegiju što sam radio intervjue sa njima. Drago mi je kad je dobar intervju i to je to. A da osećam neku čast što radim intervju sa likom koji pije varikinu... hm, pa ne baš. Svaka mu čast na muzičkim dostignućima, ali čovek kao čovek (na stranu to što je lud). 1 Quote
Recommended Posts