Jump to content

Random BM diskusija [If You're a False, Don't Entry]

Recommended Posts

Posted

Jel bre decaci, da nema ko link za kompilaciju 'The wine of satan' vol.1? Trazim to vec neko vrijeme, nema sanse da ga mogu izbunarit. Samo mi izbaca vol.2 i neku knjigu o Boemundu, jednom od vodja I krstaskog rata(koju bih rado nabavio, al to je sad druga prica).

Posted

Kakav očajan intervju, lik je em pozer, em ne zna engleski. Kaže liku "I'm a fundamentalist atheist" a onda na kraju "Ad Maiorem Sathanae Gloriam". Pu.

Brate, fundamentalni ateista je lik sto ga intervjuise. Ako izuzmemo to, jel 'vju i dalje ocajan? A to sto ne zna engleski je plus, svaki pravi bleker ima problema sa gramarom. Vidi samo naseg moderatora.

Posted

Znam, ali kolika je čast i prestiž dobiti intervju sa Antaeusom

:haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

:haha: :haha: :haha: :haha:

Stvarno bih se usrao od casti da dobijem intervju sa takvom intelektualnom gromadom.

Posted

:haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

:haha: :haha: :haha: :haha:

Stvarno bih se usrao od casti da dobijem intervju sa takvom intelektualnom gromadom.

Hahahaha, ovo ko da je Josif smislio.

A ne da bi se usrao Grobe, nego ni gacice vise ne bi mjenjao poslije toga!

Posted

Da pojasnim samo, da ne budem pogrešno shvaćen - apsolutno volim Antaeus, ali svira mi kurac od tog elitističkog proseravanja. Pogledaj samo intervjue koje je Fenriz dao meni, kvazi novinaru iz malog webzina iz Srbije, pa vidiš da čovek nema nikakav kompleks, priča sa mnom kao sa svakim. A što se tiče tih časti - imao sam zakazan telefonski intervju sa Morganom iz Marduka (koji je ipak daleko veće mudo od MkM-a), nisam mogao da odem taj dan do Marka nešto pa sam mu poslao pitanja da on odradi intervju. Ili kad je bio Symphony X u BGu, nisam išao jer je padala kiša a ja stanovao daleko, mrzelo me da se cimam. Sve su to ljudi, ne osećam nikakvu počast niti privilegiju što sam radio intervjue sa njima. Drago mi je kad je dobar intervju i to je to. A da osećam neku čast što radim intervju sa likom koji pije varikinu... hm, pa ne baš. Svaka mu čast na muzičkim dostignućima, ali čovek kao čovek (na stranu to što je lud).

• Upvote 1