Маузер Posted November 17, 2009 Report Posted November 17, 2009 Dobar Urgehal. Ne da je dobar, nego razvaljuje! Quote
Svart Posted November 17, 2009 Report Posted November 17, 2009 Dobro je da slazete vas dvojica. Quote
morbid god Posted November 17, 2009 Report Posted November 17, 2009 Dobar album, definitivno cu ga jos slusat. Taman nesto fino da ubijemo vrijeme do novog Dark Funerala Quote
Svart Posted November 17, 2009 Report Posted November 17, 2009 Taman nesto fino da ubijemo vrijeme do novog Dark Funerala Quote
Grobodan Posted November 17, 2009 Report Posted November 17, 2009 Njah, na foru prethodna dva ali nije mi tako jak. Mada, fin album jeste, to stoji, samo sam malo ocekivao vise. Quote
morbid god Posted November 17, 2009 Report Posted November 17, 2009 Mogli su se potrudit oko kovera. A album je dobar, sve zvuci bas kako treba. Quote
Svart Posted November 17, 2009 Report Posted November 17, 2009 Meni je bas dobar cover. Jednostavan ali ok. Quote
Јарослав Posted November 18, 2009 Report Posted November 18, 2009 фин је албум. а и кавер је до јаја одрађен. што рече Блек, једноставан, али веома добар. Quote
AstralliS Posted November 18, 2009 Report Posted November 18, 2009 Overite ovo: http://www.myspace.com/fornostarnor Izlazi im album 14. decembra i po svemu sudeći, kroz onih nekoliko pesama sa profila, zvučaće... moćno Quote
morbid god Posted November 19, 2009 Report Posted November 19, 2009 Novi Stiny Plamenu http://www.megaupload.com/?d=98H5Y50K Quote
Warner Posted November 20, 2009 Report Posted November 20, 2009 morbid goda za moderatora ovog propalog podforuma...covek ima sjajan ukus...i zna znanje 2 Quote
Brynhildr Posted November 20, 2009 Report Posted November 20, 2009 Realno, najviše zaslužuje tu poziciju. Quote
Talvi Posted November 20, 2009 Report Posted November 20, 2009 Na black metal i na RMF, pa da imamo epsku religijsku dualnost izmedju njega i Aspiriniksa. Quote
oʞɾoƃ Posted November 20, 2009 Report Posted November 20, 2009 Još kad bi ga boleo kurac da se bavi time, pa da i imamo o čemu da raspravljamo. Quote
morbid god Posted November 20, 2009 Report Posted November 20, 2009 Prvo bih banovao Gojka jer propovjeda teoloski satanizam na BM forumu, dok se na RMF previse lize sa shterikanosilasom. Hvala na lijepim zeljama, al jedino fino sto donosi pozicija moderatora na YU metalu jeste sto mozes da hejtujes stolara i njegove nekrofilske slebednike na tom istom RMF-u a da ne popijes ban. Quote
Lunar Posted November 20, 2009 Report Posted November 20, 2009 (edited) Molio bih ako bi mi neko pronasao Nihill - Grond . Album sam trazio ali bezuspeshno, album je izasao 13og oktobra, trebao bi barem negde da se pojavi. Edited November 20, 2009 by Lunar Quote
morbid god Posted November 20, 2009 Report Posted November 20, 2009 Novi album Vociferiana, ja upravo metnuo da se skida zajedno sa jos jednim francuskim bendom Borgia. U poslednje vrijeme sam malo u tom franc. tripu, vidjecemo jesu li cemu. Evo Vociferian linka. http://rapidshare.com/files/309553132/Vociferian_-_2009_-_Glorificia_Bestials_by_nidhogg.rar A Nihil jos nisu kacili na netu, bar da je meni poznato. Slusao sam prosli album, definitivno cu potraziti Grond kad izadje. Quote
Lunar Posted November 20, 2009 Report Posted November 20, 2009 (edited) Album je izasao(13.10.2009), i neki ljudi (koji su ga kupili) su ga vec preslusali. Ali nigde nema link na netu za download. Kazu da se dosta razlikuje od proslog, da ima dosta manje drona a vishe black metala ala Wolves in the throne room. Mene bash zainteresovalo, ali nigde linka. I da poslusao sam oba ta benda. Taj Vociferiana mi je bio uzasno losh, dok je Borgia fenomenalan. Ima neki split iz 2009e, nemogu sada da se setim kako se zove, ali na njemu se ocito vidi da su odlichan novi bend. Edited November 20, 2009 by Lunar Quote
morbid god Posted November 20, 2009 Report Posted November 20, 2009 Meni je Vociferian ona ekonomska klasa raw black metal bendova, al njihova muzika ima nekog smeka i rado je se sjetim. A iz nekog razloga, asociraju me na Peste Noire, bend koji volim. Imaju i kul logo A Borgia upravo sad skidam, naziv mi je dijelovao dekadentno. Vidjecemo na sto lici novi album, pise neki black/death. Quote
Lunar Posted November 20, 2009 Report Posted November 20, 2009 Ih porediti ih sa Peste je malo neumesno, ali dobro. Peste ima La Sanie des siècles - Panégyrique de la dégénérescence , koji je jedan od najboljih Francuskih black metal albuma, a ovi imaju sam osredni raw black metal. Inache uvek se nasmejem kada vidim kako Peste sebe nazivaju, kako ono beshe hooligan black metal. Borgia je fenomenalni death/black iz Francuske. Poslusaj ovaj prvi album, mislim chak da ih je neko vec i kacio. Pokupili su svashta od giganta sa te njihove scene i odsivarli su je na neki svoj death/black nachin. Album zvuchi odlichno, moja preporuka. http://rapidshare.com/files/309427085/Borgia_-_2009_-_Ecclesia.rar.html Morbide: Kako ti se dopada poslednji Peste? Quote
morbid god Posted November 20, 2009 Report Posted November 20, 2009 Nisam ih poredio u muzickom smislu, samo me V. iz nekog razloga odma asocira na Peste N. Ballade je super, ko da su duh samog Bodlera prizvali iz dubina pakla.. Mada su mi Folkfuck folie i La sanie drazi, al sve su to nijanse. Jebote, kako me onaj pocetak albuma F.F. ispuni nekom energijom, sav se najezim. Bend je super, preporucivao sam ih ja jos prije, pravi su 'hate it or love it'. Evo da iskopam ovaj stari intervju, bjese si ga ti kacio. http://diabolicalconquest.com/interviews/peste_noire_english.htm A evo upravo guslam Borgia, dobro zvuci. Definitivno cu im posvetiti paznju. Quote
morbid god Posted November 21, 2009 Report Posted November 21, 2009 (edited) Borgia - Ecclesia http://www.megaupload.com/?d=8WKNG3W2 Stvarno zvuce iskusno, mnogo dobra black/death svirka. Definitivno preporuka Edited November 21, 2009 by morbid god Quote
oʞɾoƃ Posted November 21, 2009 Report Posted November 21, 2009 Imaju i split sa onim bendom Ysengrin koji mi takođe deluje jako zanimljivo Preslušaću oba benda ovih dana. Quote
Recommended Posts