Talvi Posted November 30, 2009 Report Posted November 30, 2009 Nadjoh i linkove: http://rapidshare.com/files/145611748/K_l__xlbvr__st__rbr_-_Cu_S_nge_Rece__1993__nihilistikterrror_by_bereft.rar http://www.mediafire.com/?jnymmtweenj Aj' da cujemo kakvo je. Quote
AstralliS Posted November 30, 2009 Report Posted November 30, 2009 Je l' naziv ovog benda ima neke veze s mozgom? Ako ikad budem svirao neki black metul, nazvaću projekt "ćčšiopšđšč'd glj" Quote
Talvi Posted December 1, 2009 Report Posted December 1, 2009 (edited) Najjaca fora od svega je sto ovo uopste nije lose. Sad skinuh ovaj album iz 1993. i zvuci sasvim ok za ono vreme. Uglavnom je neki sporiji ritam (nesto kao preteca depressive fazona) mada povremeno i ubrzaju, vokal je bas ludacko vristanje a zvuk je vrlo sirov ali cujes sta se desava. Jebes me, ali ovo vredi cuti. Edited December 1, 2009 by Talvi Quote
AstralliS Posted December 1, 2009 Report Posted December 1, 2009 Verujem da ću obrisati čim preslušam, ukoliko uopšte preslušam do kraja Quote
Dead Man Walking Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 Najjaca fora od svega je sto ovo uopste nije lose. Sad skinuh ovaj album iz 1993. i zvuci sasvim ok za ono vreme. Uglavnom je neki sporiji ritam (nesto kao preteca depressive fazona) mada povremeno i ubrzaju, vokal je bas ludacko vristanje a zvuk je vrlo sirov ali cujes sta se desava. Jebes me, ali ovo vredi cuti. 2 Quote
Svart Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 Evo nesto sto odgovara naslovu ove teme u potpunosti: KEEP OF KALESSIN Competing To Represent Norway In EUROVISION SONG CONTEST Norwegian black metal band KEEP OF KALESSIN is one of the artists who are competing to represent Norway in next year's Eurovision Song Contest. On Tuesday (December 1), KEEP OF KALESSIN guitarist and songwriter Obsidian C (real name: Arnt Grønbech) told the Norwegian TV show "Lydverket" that he's looking forward to performing the song "The Dragon Tower" alongside Norwegian pop artists and mainstream songwriters. "I read an interview with Per Sundnes (host of the Norwegian Eurovision finals) where he said they wanted darker and harder songs for the Norwegian Eurovision finals," he said. "At the same time, we had made a song with a catchy chorus, so I just sent it to them." On being called sellout: Obsidian:"I think we are gonna get some reactions from the black metal scene,and lose some credibility. Some people, at least, will call ussellouts, but people saying those things are usually people who have anunderground band themselves but make a living from selling hot dogs ata gas station. I think it's less of a sellout to play in the Eurovision than to sell hot dogs." Quote
oʞɾoƃ Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 (edited) Pa šta? Iskopiraću šta je Erik iz Wataina rekao za Terrorizer: "When we got our first magazine cover, we didn't go out to the pub to celebrate. We just sat by ourselves with an evil smile on our faces. That's why, unlike many others, I wouldn't have any problems seeing Watain on MTV. If it happens, it's not my integrity that should be discussed. It's MTV's problem who had let in all the sudden black rabid dogs in their white halls. We are the enemy, but those white halls of the music industry aren't, they're just new lands to conquer." Najispravniji stav koji black metal bend može da ima. Edited December 2, 2009 by oʞɾoƃ 1 Quote
Talvi Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 Pa da, to sam i ja pricao po pitanju novog Satyricon-a, to je najbolji nacin da se predstavis masama ako vec hoces da im preneses poruku. Ja na ovo ne gledam kao na neku prodaju, cak naprotiv - jedva cekam da ih vidim ali brate, black metal na Evroviziji... Zvuci malo kontroverzno za obe strane, zar ne? Quote
oʞɾoƃ Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 Osim što oni odavno nisu black metal Meni uopšte ne bi bio problem da zamislim jedan Ascendant na Evroviziji. Quote
Talvi Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 Ma dobro, muzicki nisu, ali masi ce delovati tako. Quote
Azaralena Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 I think it's less of a sellout to play in the Eurovision than to sell hot dogs." Vidi se ko je ovde tr00! Ne vidim tu ništa čudno, nije da su smislili nešto što niko nije uradio do sad. Quote
oʞɾoƃ Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 Da ne zaboravim da sve pesme za Evroviziju moraju biti kraće od 3:18, što je dosta kratko za metal, pogotovo KoK pesmu. U prevodu - izuvanje ima da bude Quote
morbid god Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 Pa šta? Iskopiraću šta je Erik iz Wataina rekao za Terrorizer: "When we got our first magazine cover, we didn't go out to the pub to celebrate. We just sat by ourselves with an evil smile on our faces. That's why, unlike many others, I wouldn't have any problems seeing Watain on MTV. If it happens, it's not my integrity that should be discussed. It's MTV's problem who had let in all the sudden black rabid dogs in their white halls. We are the enemy, but those white halls of the music industry aren't, they're just new lands to conquer." Najispravniji stav koji black metal bend može da ima. Nikako. Premala je Erik riba za MTV, ti usminkani pederi su daleko vece zlo od svih black metal hordi zajedno. A nije problem MTV-a ako neko poput njih dodje na charts, zabolje ih dupe dokle god imaju gledanost i broje milione i milione. Kako black metal vise gazi u mejnstrim, tako se gubi ona originalna supstanca zbog koje sam se navukao na njega. Cinjenica da neko puca na mTV,Viva il sl. medijsku kucu, znaci da se otvara prema velikoj gomili fanova koji gutaju trendove, nebitno kakvi su oni. Jel to britni spirs, chamuga 50cent, il neki pejntovani bleker iz svedske koji izgleda kao sotonin sin sa obrnutim krstovima i mrtvim misevima. Ma ajde u kurac, zajebite nas sa tom pricom sirenja zla, i ustvrdite da se primate na popularnost i daleko vise para nego sto dobijate svirajuci u nordijskim bunkerima i podrumima. Podvlacim, nemam ja sad nesto protiv toga da Watain bude na MTV-u, al mi je licemjerno da slusam kako oni idu da kao propagiraju satanizam i bore se protiv vetrenjaca. Mars u kurac. Idete da brojite zelembace Quote
Narsil Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 Pa šta? Iskopiraću šta je Erik iz Wataina rekao za Terrorizer: "When we got our first magazine cover, we didn't go out to the pub to celebrate. We just sat by ourselves with an evil smile on our faces. That's why, unlike many others, I wouldn't have any problems seeing Watain on MTV. If it happens, it's not my integrity that should be discussed. It's MTV's problem who had let in all the sudden black rabid dogs in their white halls. We are the enemy, but those white halls of the music industry aren't, they're just new lands to conquer." Najispravniji stav koji black metal bend može da ima. Da Erik kaže da svi treba da popušimo jedni drugima kurčeve jer je to najispravniji stav black metala, ti bi bio naduven odavno. 3 3 Quote
oʞɾoƃ Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 Ili to, ili se zapravo slažem sa stavovima koje čovek ima. Ali da, tvoja varijanta je definitivno verovatnija. Jebi ga, svestan sam da neću nikad ukapirati napejntanu Dark Funeral esenciju black metala, pa se držim onoga što mogu da pojmim. 1 1 Quote
Sisus Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 Treba bm da počnete da posmatrate kao muziku, jer on to prvenstveno i jeste, pa tek onda kao ideologiju. Jer, ako ćemo po tim nekim merilima undergrounda (shvatite ovo malo elastično, da ne bi opet bilo da sam rekao nešto što nisam), onaj bend koji je u tom fazonu, vi još niste čuli. Ne zato što ne postoji, već zato što se rukovodi tim shvatanjima. Quote
Narsil Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 (edited) Ili to, ili se zapravo slažem sa stavovima koje čovek ima. Ali da, tvoja varijanta je definitivno verovatnija. Jebi ga, svestan sam da neću nikad ukapirati napejntanu Dark Funeral esenciju black metala, pa se držim onoga što mogu da pojmim. Fali Funeral Mist, Aosoth i Xasthur. Bez toga nema daljeg razgovora, a poll je besmislen. Немој да појмиш Dark Funeral, молим те. Edited December 2, 2009 by Narsil 1 1 Quote
oʞɾoƃ Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 Izvini što se neću upustiti u diskusiju u kojoj Funeral Mist pljuje osoba kojoj su Darkthrone i Dark Funeral vrhunac žanra Quote
Narsil Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 (edited) Ни ја са особом која је рекла да следеће године водећи бендови жанра треба да издају албуме, поред овогодишњих издања Immortala, Funerala и компаније. Funeral Mist vs Darkthrone, волео бих да видим ту полемику, али радије не, довољно је смешно и овако. Edited December 2, 2009 by Narsil Quote
Brynhildr Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 Ни ја са особом која је рекла да следеће године водећи бендови жанра треба да издају албуме, поред овогодишњих издања Immortala, Funerala и компаније. Funeral Mist vs Darkthrone, волео бих да видим ту полемику, али радије не, довољно је смешно и овако. Sa ovim se slažem, apsolutno je smešno porediti ta 2 benda. Quote
oʞɾoƃ Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 Sve zavisi šta podrazumevaš pod black metalom. Ako je black metal mazanje lica bojom, ekseri, sekire, naloženost na Tolkina i ostale zmajoobožavatelje, plastični Satana na coverima diskova, ultranacionalizam i ćirilica (dobro, ova dva nisu karakteristike bendova, već tvoje, ali prosto sam morao da ih ubacim u miks, toliko dobro opisuju prosečnog srpskog blekera zajedno sa ovim ostalim), onda definitivno gubim raspravu. Ali evolucija se dešava, šta god ko mislio o tome. 1 1 Quote
Recommended Posts