Jump to content

Random BM diskusija [If You're a False, Don't Entry]

Zen

Recommended Posts

More info sa onog prvog klipa:

The band called The Black Satans was born in the summer of 2005 when Klitors, Heijargh and Naamosh were on a cruise ship. The guys got a glorious drunken idea to form a true Norwegian black metal band. Years went by, and the band hardly progressed at all. Later Masturbørg joined the band because of pity and he became the singing and dancing vocalist of The Black Satans. Still very little was done to advance the band. Then, in the late 2008 the Black Satans sold their souls to Timo Tolkki in order to get this piece of shit done. This is true Norwegian black metal from Finland. The Black Satans.

Sa drugog:

This latest music video made by The Black Satans was shot in the mountains of wintery Norway during the darkest time of the year, except that it was in Finland and in midsummer. Nevertheless this is the evilest and blackest black metal music video ever made by The Black Satans.

Rekoh li ja da je njima dobro! :haha:

Diplomirani sam filmski reziser i scenarista sa Akademije Umetnosti.Kao diplomski sam pokusavao jedno vreme da uradim Lords of Chaos na domacem terenu,ali nisam dobio zeleno svetlo.Sada trenutno sam u fazi prikupljanja informacija za prvi dokumentarac o srpskoj black sceni.Da li bi neki velikodusni devilworshipper ikako mogao da mi sastavi listu svih aktivnih i neaktivnih BM bendova,projekata iz Srbije.Film je vec u fazam preprodukcije i pisu se sinopsisi,takodje svako ko moze da podeli neku informaciju o bilo cemu vezanog za temu nek pise na [email protected] se festivali i trajanje od barem dve chuke.Pozdrav-Djura.

SUPPORT THE SCENE!!!

Sta znam ovde je potreban interdisciplinarni pristup, ne pravi se dokumentarac ovako, nego strukturalno podeliti celine, odluciti se koje grupe gde, pocetke izvore ekspanziju elemente novog talasa itd sve to trereba uociti pa onda na tenane naci bendove.

Ovako ovo nije dokumentarac o Srpskom bm, ili bm na prostoru danasnje srbije vec dokumentarac o Bm u 2009.

Ako vec nemas u glavi celu pricu malo je bezveze da preko foruma trazis bendove, blabla... neozbiljno i jos jednom, razmisli ponovo o cilju filma, i strukturi, pgledaj malo i kao su to stranci uradili. Razliku medju bendovima, ideologiji, socijalnom statusu, statusu na sceni itd..

Speed Dead,hvala na savetima, trenutno u fazi prikljupanja celokupne gradje stvari postaju dosta kompleksne.Dolazi se do nekih informacija koje su dosta fascinantne.Radio sam dokumentarce pre i takodje pogledao vecinu BM norveskih dokumentaraca od SATAN RIR,ONCE UPON A TIME do SATANICE.Veruj mi na svaki od ovih kao reditelj imam zamerke.Ovo ce biti vise kulturoloska studija,gde ce pored muzicara prodefilovati antroplozi kulture,sociolozi,bivsi autori dokumentaraca o rock n roll i okultizmu kao i predstavnici pravoslavne crkve.Studirao sam antropologiju pre rezije i defintivno nameravam da predstavim ovo kao ozbiljnu pricu.Vecina od ravnomernih delova ce imati svoj chapter da bi se stvorio utisk teka price i proticanja vremena.U svakom slucaju,thanx again!

"Млади који слушају ову врсту музике не виде колико она лоше утиче на њихов развој, као и на њихову породицу и околину. Исмевају Бога, одлазе на мрачна места, носе Ђавоље симболе и лоше утичу на своје вршњаке."

Pljuvacina striktno nece biti dozvoljena,znaci samo muzika i ideologija!Period!Necu nikako i ni pod kojim uslovim dozvoliti da se ovo pretvori u Sataninu verziju Svet plusa.To je garancija!

Pa što? To je jedan od objektivnih segmenata naše black scene-gomila nadobudnih seratora koji su ubeđeni da im fanovi duguju nešto i da treba svi da im se klanjaju zbog nekoliko krš albuma koje su, eto, nekim čudom snimili. Treba i to predstaviti, da slika bude što realnija.

• Upvote 2

Guest Alva.Mater.Ceten.Tanan

Samo ne ti Satane .........to ce biti parodija.

AHAHA , ako se ovaj dokumentarac realizuje , to moze biti samo josh samo veca smejurija nego sto je trenutno sad black metal a pogotovo u Srbiji ....

Edited by Alva.Mater.Ceten.Tanan
  • Upvote 1
  • Downvote 3

hm, bice ovo zanimljivo ako se realizuje.. ja kontam da je bethor prvi poceo sa blackom kod nas.. mislim da imam u nekom starom fanzinu intervju sa njegovim bendom leponnex, tako nesto se zvao.. btw, u kikindi imas bend catastrophy (imaju par ok demo snimaka)..

Bethor снима нови албум! :rockdevil:

Ja sam diplomirao na antropologiji, i znam kako se analiziraju socijalne pojave, sab kulture,i socijalni odnosi,i sl

i cisto sumnjam da ovakav dokumentarac moze da se snimi... previse saradnika treba, i materijala samo za teoriju i strukturu a kamoli posle za snimanje..

Tri komada koja imaju bilo kakvo zvanično izdanje. Prvi je Iguman (što bi Rakić rekao, nekro black metal chaos), drugi je Bogalj (thrash death black metal, ne zajebavam se) i treći je Zaimus (totalno neinspirativni pokušaj drugog talasa + Hell Eternal cover rip-off). Sa Milovanom, koji vodi Iguman i Bogalj, može da se napravi vrlo solidan intervju, siguran sam, mogu ti dati kontakt ukoliko te zanima.

A u Zaimus svira basista podgoričkog thrash benda, postmortema. http://www.myspace.com/postmortempg

Još bi samo obratio pažnju na bend Deucalion, koji više ne svira, ali imali su par autorskih stvari, imaš i temu o njima ovdje.

Čisto da znaš, za slučaj da se uputiš za CG sa namjerom da intervjuišeš članove CG BM bendova.