Grobodan Posted December 8, 2009 Report Share Posted December 8, 2009 Sto bi Gojka promovisao kad on nema veze sa nasom BM scenom? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted December 8, 2009 Report Share Posted December 8, 2009 Mozda bi Gojko bio intervjuisan kao novinar koji poznaje materiju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted December 8, 2009 Report Share Posted December 8, 2009 mozda je ovaj dokumentarac promocija za sinod Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted December 8, 2009 Report Share Posted December 8, 2009 mozda je ovaj dokumentarac promocija za sinod Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted December 8, 2009 Report Share Posted December 8, 2009 Mozda bi Gojko bio intervjuisan kao novinar koji poznaje materiju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted December 8, 2009 Report Share Posted December 8, 2009 jel mu to dećko? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted December 8, 2009 Report Share Posted December 8, 2009 jel mu to dećko? 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sha Posted December 8, 2009 Report Share Posted December 8, 2009 Kakav je to režiser kad ide po forumu i raspituje se ovako.To se ide po klubovima,pitaju se muzićari,ćitaju se magazini,kopa se po vhs istoriji,a ne ovako. Pa da si malo iščitao temu pre nego što si počeo da kenjaš, video bi da je čovek sada tek u fazi pripreme, a ta faza podrazumeva prikupljanje podataka. Ne može da juri bendove pre nego što sazna koji bendovi uopšte postoje, a YuM je dobar izvor informacija. 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted December 8, 2009 Report Share Posted December 8, 2009 Alcest & Les Discrets - Alcest/Les Discrets [split] (2009) Исполнитель: Alcest & Les Discrets Альбом: Alcest/Les Discrets Год выхода: 2009 Страна: Франция Жанр: Black Metal/Shoegaze | Atmospheric Metal/Shoegaze Качество: 192 kbp/s Размер: 40 мб Треклист: Alcest: 1. Percées De Lumière (6:32) 2. Circe Poisoning the Sea (3:03) Les Discrets: 3. L'Échappée (4:11) 4. Après l'Ombre (6:39) 5. Song for Mountains (Demo) (6:39) http://ifolder.ru/15310170 http://rapidshare.com/files/316237366/Alcest_Les_Discrets_by_Wiseman_mediaportal.ru.rar e lepo novi alcest,bas divno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted December 8, 2009 Report Share Posted December 8, 2009 Pa da si malo iščitao temu pre nego što si počeo da kenjaš, video bi da je čovek sada tek u fazi pripreme, a ta faza podrazumeva prikupljanje podataka. Ne može da juri bendove pre nego što sazna koji bendovi uopšte postoje, a YuM je dobar izvor informacija. Sine,YUM ćini 50% napaljene klinćurije koja zna o sprskom black metalu koliko i ja o vlažnosti pićke tibetanske kurve. Izvor informacija,tako što će pola njih da mu predloži da ubace njihove nazovi bendove u film.Ajde molim te. Reko je lepo Tombba, Da se daju Atila,Žmegi i Ćora u film,pa ondak i momci iz Introitusa, pa Hemoroida i ostalih.Ajde i ovi may result,stone i triumfall,bethor manje više,ako se uljudi.Oni neka prićaju o sceni,a ne ovi Prognani,Pogani,Sinodi,izrodi i ostala post-pubertetska odojćad. Jedini problem je što me naslov podseća na ''vidimo se u ćitulji'', i mogu već zamisliti scenu: Kozeljnik: Jedan Euronymus je moro biti prekoljet,samo da bi Varg bio glavini baja. Mene je dobro poznato,kad se Jon besio,samo se on obesio,i niko više. *** Kozeljnik: Dead...za mene je on bežanje u neki zdrav razum.Hiljade pokopavanja,sećenja kamom,trćanja gologuz po šumi... 5 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted December 8, 2009 Report Share Posted December 8, 2009 usput cisto da te informisem taj simbol je simbol jedne partije u rusiji 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted December 8, 2009 Report Share Posted December 8, 2009 Sine,YUM ćini 50% napaljene klinćurije koja zna o sprskom black metalu koliko i ja o vlažnosti pićke tibetanske kurve. Izvor informacija,tako što će pola njih da mu predloži da ubace njihove nazovi bendove u film.Ajde molim te. Reko je lepo Tombba, Da se daju Atila,Žmegi i Ćora u film,pa ondak i momci iz Introitusa, pa Hemoroida i ostalih.Ajde i ovi may result,stone i triumfall,bethor manje više,ako se uljudi.Oni neka prićaju o sceni,a ne ovi Prognani,Pogani,Sinodi,izrodi i ostala post-pubertetska odojćad. Jedini problem je što me naslov podseća na ''vidimo se u ćitulji'', i mogu već zamisliti scenu: Kozeljnik: Jedan Euronymus je moro biti prekoljet,samo da bi Varg bio glavini baja. Mene je dobro poznato,kad se Jon besio,samo se on obesio,i niko više. *** Kozeljnik: Dead...za mene je on bežanje u neki zdrav razum.Hiljade pokopavanja,sećenja kamom,trćanja gologuz po šumi... axxaxaxaxa xaxaaxxa xaxaxaxa xaaxaxx axaxaxa dobar dobar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sha Posted December 8, 2009 Report Share Posted December 8, 2009 (edited) @ Razbijač Zašto bi bile obuhvaćene samo starije generacije? Naravno da će da stavi i pripadnike mlađe generacije black metala i nove black bendove. Kultne figure scene moraju biti u filmu, sa tim se slažem, ali bi film svakako bo nepotpun bez novijih bendova jer jedino ako i njih uzme u obzir, može da pokaže genezu razvoja scene od njenih korena do danas. Edited December 8, 2009 by Sha 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted December 8, 2009 Report Share Posted December 8, 2009 (edited) Jedini problem je što me naslov podseća na ''vidimo se u ćitulji'', i mogu već zamisliti scenu: Kozeljnik: Jedan Euronymus je moro biti prekoljet,samo da bi Varg bio glavini baja. Mene je dobro poznato,kad se Jon besio,samo se on obesio,i niko više. *** Kozeljnik: Dead...za mene je on bežanje u neki zdrav razum.Hiljade pokopavanja,sećenja kamom,trćanja gologuz po šumi... :haha: Generalno se slazem, mnogo je dobra ideja za Atilu i ostale - mozda Nesu iz Bombardera (posto su i oni itekako imali uticaja), a ljudi iz Introitusa bi svakako trebali da dobiju pocasno mesto u tome - em su bili prvi black bend, em su prvi izdali album u inostranstvu. I plus drugi bendovi koji zaista vrede, Simargal npr. A od novijih treba izdvojiti one najkvalitetnije po pitanju same muzike, nevezano za neku tematiku "kultnosti". Na primer, i momci iz Wolf's Hunger bi mogli tu da se nadju. Edited December 8, 2009 by Talvi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted December 8, 2009 Report Share Posted December 8, 2009 Reko je lepo Tombba, Da se daju Atila,Žmegi i Ćora u film,pa ondak i momci iz Introitusa, pa Hemoroida i ostalih.Ajde i ovi may result,stone i triumfall,bethor manje više,ako se uljudi.Oni neka prićaju o sceni,a ne ovi Prognani,Pogani,Sinodi,izrodi i ostala post-pubertetska odojćad. Бубњар Triumfall-a је из Introitus-a. Prognan је из Хрватске бенд. Bethor је највећи UG, човекова Potonja је нешто најгоре икад снимњено на сцени, а са друге стране његов tribute Bathory-ju је нешто најбоље што сам чуо. May Result, The Stone - бендови који носе целокупну српску сцену (БЛЕК), волели - не волели, тако је. Скапирао сам твоју поенту, али није баш да на форуму има људи који су у гурању својих бендова јер управо чланови не долазе на форум, а они који долазе постују веома ретко. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted December 8, 2009 Report Share Posted December 8, 2009 Бубњар Triumfall-a је из Introitus-a. Prognan је из Хрватске бенд. Bethor је највећи UG, човекова Potonja је нешто најгоре икад снимњено на сцени, а са друге стране његов tribute Bathory-ju је нешто најбоље што сам чуо. May Result, The Stone - бендови који носе целокупну српску сцену (БЛЕК), волели - не волели, тако је. Скапирао сам твоју поенту, али није баш да на форуму има људи који су у гурању својих бендова јер управо чланови не долазе на форум, а они који долазе постују веома ретко. Nisi me baš skapiro baća.Ono što ja oću da kažem,pojedine budaletine,vide ovo kao proguravanje svojih ''projekata'', a što se tiće ozbiljnih muzićara,sumnjam da će iko od njih da se kurobeca po ovoj temi.Imaju svoje sajtove,spejsove,fejsove,nek ih režiser kontaktira,objasni im situaciju i udri. Mada po meni,bolje da se pravio film o celokupnoj istoriji sa prostora bivše yu,jer tu ima mnog više a i zanimljivijeg materijala,nego samo da se posvete domaćem blacku,i nije nešto živahan u nas.Kad to kažem,mislim na koncerte,kontinuvitet izdavanja albuma i promociju žanra. Bolje da uradi film o metalu,di bi se našli paklena pomoraća,gordi,divlje jagode,heller,bombarder,epidemic zone,rapid force,skate zombie,svarog,mortuary,bloodbath,acroholia,viš...pun kurac grupa smo imali... Introitus su bili zanimljivi za ono vreme pošto u nas i nije bilo nekih black metal bendova.Sećam se,da sa tad slušao emperor i prve dimmu borgire kad su se oni pojavili.neke slike ko ćarobnjaci nešto...bilo simpatićno.i drugaćije,kad se godinama naslušavaš thrasha i crossovera, Introitus ti dođu ko osveženje. Ja mislim da su njih pojedinci potcenjivali,jer nisu bili Beograđani,pa kao šta oni black metalci i to.ali i dan danas,ti koji su prićali o njima,za kurac mogu da ih capnu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted December 8, 2009 Report Share Posted December 8, 2009 (edited) Nisi me baš skapiro baća.Ono što ja oću da kažem,pojedine budaletine,vide ovo kao proguravanje svojih ''projekata'', a što se tiće ozbiljnih muzićara,sumnjam da će iko od njih da se kurobeca po ovoj temi.Imaju svoje sajtove,spejsove,fejsove,nek ih režiser kontaktira,objasni im situaciju i udri. Mada po meni,bolje da se pravio film o celokupnoj istoriji sa prostora bivše yu,jer tu ima mnog više a i zanimljivijeg materijala,nego samo da se posvete domaćem blacku,i nije nešto živahan u nas.Kad to kažem,mislim na koncerte,kontinuvitet izdavanja albuma i promociju žanra. Bolje da uradi film o metalu,di bi se našli paklena pomoraća,gordi,divlje jagode,heller,bombarder,epidemic zone,rapid force,skate zombie,svarog,mortuary,bloodbath,acroholia,viš...pun kurac grupa smo imali... Introitus su bili zanimljivi za ono vreme pošto u nas i nije bilo nekih black metal bendova.Sećam se,da sa tad slušao emperor i prve dimmu borgire kad su se oni pojavili.neke slike ko ćarobnjaci nešto...bilo simpatićno.i drugaćije,kad se godinama naslušavaš thrasha i crossovera, Introitus ti dođu ko osveženje. Ja mislim da su njih pojedinci potcenjivali,jer nisu bili Beograđani,pa kao šta oni black metalci i to.ali i dan danas,ti koji su prićali o njima,za kurac mogu da ih capnu. Па, да, то и рекох само мало другачијим речима (мислим за ове пројекте), нико озбиљан се неће дркати по форуму и расправљати са било ким о свом бенду. За ово друго се потпуно слажем, само што бих ја ипак волео да видим како би испао овакав пројекат и ко би шта рекао. Занимљиво делује, а не слажем се са тобом да баш не одише. Јесте, Introitus има одличан албум, али просто у њему одише Dissection. Али не мења чињеницу да је добар. Edited December 8, 2009 by Narsil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoidberg Posted December 8, 2009 Report Share Posted December 8, 2009 (edited) i znaš kako bi to ispalo? Kad bi ga ovaj što pravi film pitao: Jovane, što je uticalo na te da poćenš slušati black metal? Jovan: SAMO SATANA Filmađija: dobro Jovo, kakvo je bilo tvoje detinjstvo? Jovan:SAMO SATANA http://www.youtube.c...h?v=puwllq0fBLs Edited December 8, 2009 by Zoidberg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted December 8, 2009 Report Share Posted December 8, 2009 May Result, The Stone - бендови који носе целокупну српску сцену (БЛЕК), волели - не волели, тако је. i zato je scena sranje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted December 8, 2009 Report Share Posted December 8, 2009 Jedini problem je što me naslov podseća na ''vidimo se u ćitulji'', i mogu već zamisliti scenu: Kozeljnik: Jedan Euronymus je moro biti prekoljet,samo da bi Varg bio glavini baja. Mene je dobro poznato,kad se Jon besio,samo se on obesio,i niko više. *** Kozeljnik: Dead...za mene je on bežanje u neki zdrav razum.Hiljade pokopavanja,sećenja kamom,trćanja gologuz po šumi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted December 8, 2009 Report Share Posted December 8, 2009 a ti ovo kao slusas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted December 8, 2009 Report Share Posted December 8, 2009 Narsile,te slike idu u slike clanova foruma,ne ovde.. Provala godine na forumu, definitivno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Prince of Dorkness Posted December 8, 2009 Report Share Posted December 8, 2009 @Razbijac Napokon,da je neko ukapirao referencu na Vidimo se u Citulji.Jebote,upisao sam se od smeha dok sam citao ovo.Covece,ti bi trebalo da pises svoj materijal.HAHAHAHA GENIJALNO...bezanje u zdrav razum...do jaja!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomba La Bomba Posted December 8, 2009 Report Share Posted December 8, 2009 Ko je old school on i moze da povuce paralelu sa Vidimo se u citulji. Pitanje i predlozi sugestije opet za filmadziju...u redu slazem se da ima svestenika koji ce pristati da ti gostuju al da znas da pre svega to nisu ljudi od vere nego masoni. Predlozio sam ti da nahvatash Atilu , Razbijac je predlozio i ostatak Hellera...a Talvi ti je lepo rekao i Nesu Bombardera ( posto i njihovi tekstovi su vishe black nego speed definitivno )... Odatle kreni, pa preko Introitusa do danasnjih dana...cak mozes i ove mladice i cure iz Sinoda ( mada je svakom jasno da je Sinod zezanje, da je to nesto ozbiljno pa imali bi makar 3-4 pesme a ne samo intro koji nije ni odsviran ) ali nikada se ne zna mozda sutradan i oni i Vozd Jovan Prorok Pogani dozive planetarni uspeh, ili im neko izda cd u inostranstvu kao sto je slucaj sa onim crnogorskim Igumanima... Ali ni izdavanje cda nije samo po sebi dovoljan razlog da se bilo ko nadje u tom tvom dokumentarcu.... Jer osnovna razlika izmedju benda i onog sto nije bend ne lezi u materijalu koji bend ima ( ili u izdanjima ) vec u cinjenici da li bend svira uzivo ili ne svira uzivo, da li ima nastupe ili nema nastupe ( sto bi reperi rekli postoje gangsteri i studio gangsteri, tako i u ovom slucaju postoje blackeri i studio blackeri )... a poenta benda je da svira zar ne, pa ces na to morati da obratis posebnu paznju i da odmah ili takve odstranis iz svog projekta ( jer evo mogu i ja sad da napravim projekat one man band koji nigde nece svirati i to ne znaci da sam ja uspeo vec to znaci da ja nemam band ) ili da jasno naznacis da taj i taj bend je samo studijski projekat i da nema nastupe uzivo ( ocigledan primer za ovo sto sam ti pisao...je "bend" Iguman...tacno je da imaju i demo snimke i izdanje na stranoj etiketi, ali gde ti ljudi sviraju...imaju li nastupe negde ??? Nemaju, znaci nisu band nego su studio projekat , dok je recimo Heller imao i vise nego redovne nastupe sa sve direktnim tekstovima ko onaj svecu ti palim grob cu ti razvallim ili adam je peder eva je kurva bla ) Znaci ako hoces ozbiljnost u projketu i da tvoj projekat ima nivo uradi slobodno kako sam ti predlozio i kako su ti predlozili Razbijac , Talvi i jos neki ozbiljniji ljudi... A slazem se i ja da bi bilo bolje da pravis dokumentarac o celokupnoj metal sceni kod nas a ne da se posvecujes izkljucivo black metalu...jer kao sto Srbija nije niti ce biti zapadna Evropa pa da ovde uspe gejparada tako Srbija nije niti ce biti Skandinavija pa da se u njoj primi black metal u toj meri da bi ti napravio jedan iole ozbiljan dokumentarac o tome - na nivou norveskih dokumentaraca , ali ako uradis kako smo ti savetovali mozda i bude nesto dobro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted December 8, 2009 Report Share Posted December 8, 2009 Znaci,i black metal dobija svoju "zeldi znaci brate" verziju...brate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts