Jump to content

Random BM diskusija [If You're a False, Don't Entry]

Zen

Recommended Posts

Guest Razbijač-NAAĆI

Bob Mitchell

Glad: Sviramo mi u smederevu,i lik mene kamenom,ja krenem ka njemu,on opet,ja nastavim dalje,on u koleno,ja reko...šta tu,nemoj ti taj kamen...nabijem...u...(pokazuje djavolje rogove)

Glad:bili mi na open hell festu,i pridje meni onaj iz Judas Iscariot,i na nemaćkom mi kaže ''black metal ist krieg'',ja nisam znao šta to znaći,pa ga nabodem...i ajde...natrag u srbiju.

Usud: To su strašne stvari,pljuvanje po bini,kamenovanje u smederevu,ccp uradi loš font u knjižici...kad sam to prićao,ljudi su mislili da ja lažem.

Bethor: Sinod? to je iditiozam, kretenizam...

• Upvote 2

@NAACI

brate,dobro ubedio si me posle ovoga snimam film o tebi.samo,voleo bih da povucem paralelu sa novim primitivizmom-samo u tvom slucaju vojvodjanski ekscentrizam!Da li si zainteresovan da cukas bubnjeve(nije vazno da li znas,u tome je poenta)u black metal obradi "Slovenske" od Balasevica.Kad budemo svirali uzivo,dobijes sat i po slobodnog vremena da uvredis sve prisutne u sali!Underground!!!

Jubilarni 3928. put da to objasnjavam na ovom forumu. :haha:

Kliknes na link/natpis "сюда" u tekstu i on te vodi na linkove ka stranicama sponzora. Otvoris bilo koji od tih linkova i za 30 sekundi ti se otvara link za download. :da:

Edited by Talvi

pazi,meni se isplati visestruko,samo znanje cinjenice za jedno deset godina da sam uradio tako nesto ce mi doneti vecu satisfakciju nego ugovor sa warner brosom.inace,nemam mainstream ukuse,veruj mi i verovatno ih nikad nece biti.mnogi ljudi koje znam idu u korak sa vremenom,ali barte ja sam tip coveka koji tvrdi da je poslednji dobar metallica album and justice for all...znam mnoge ljude koji su nekada bili metalci,ili su danas vikend metalci,jer su pre tri godine poceli da sviraju stvari tipa ruzmarin na splavovim to make ends meet.nova muzika mi se nesto ne dojmi,vise volim trenutno da pustam stvari od Germsa i MC5.mislim da su danas vrednosti koje su vladale 80-ih cak i 90-ih razvodenjene do stupidnosti,a ovaj dokumentarac je moj take na beskompromisnost i sticking to your guns.Jer na kraju dana to je sve sto imas!

Људи, све смо то јебено апсолвирали, све приче су прошле кроз овај форум небројано пуно пута, сморили смо се као они у Кенгуру кад им Гангула узме даљинац. Овај филм је већ искритикован и снимљен 100 пута за ове 4 стране, али зато ни помена од почетка рада или сличног. Мање смарајте по форуму, без уреде било коме, а више радите, интервјуишите, јебите блек метал дроље и слушајте Judas Iscariot!

Edit: Има 11 страна. Страшно.

Edited by Narsil
  • Upvote 1

pazi rad je uveliko poceo,a to je sama preprodukcija.veruj mi,jedina stvar koju radim trenutno je prikupljanje informacija i pisanje za ovaj film i jos pisanje scenarija za razne filmove koji nisu moji.kontaktiram ljude,ugovaraju se vidjenja.ne mogu cisto da pocnem snima film,ako ne vidim koliko realnost odudara od mog koncepta.kad sam snimao diplomski,sama preprodukcija za diplomski je trajala dva i po meseca.u pravu si,bitna je egzekucija-a da pocnem sve na brzaka mnogo toga bi se izostavilo i bilo bi uradjeno na brzinu.Audrey Ewell koja je radil Until the light takes us je samo dve godine zivela u Norveskoj.Bice sve na mestu,veruj mi-a inace pored svog podjebavanja na forumu skupio sam dosta dobrih i korisnih informacija.Tomba dobija zahvalnicu na kraju filma.

apsolutno,crna gora-republika srpska.nosim kameru na slavic swords i jos uz pomoc gomile drugih ljudi dolazim do informacija.sada trenutno trazim informacije o bendovima iz 80-ih.zahvaljujuci bethoru saznadoh za neki bend po imenu elizabeta koje su radili prvi talas.mora da se napravi koncizna i striktna hronologija dogadjaja,jer nisam cove koji radi stvari sa pola srca.

Jubilarni 3928. put da to objasnjavam na ovom forumu. :haha:

Kliknes na link/natpis "сюда" u tekstu i on te vodi na linkove ka stranicama sponzora. Otvoris bilo koji od tih linkova i za 30 sekundi ti se otvara link za download. :da:

zamisli samo da je ovo pakistanski forum sta,kako i koliko bi puta to objasnjavao.

Guest Alva.Mater.Ceten.Tanan

"kopanje " koje ti radis ce da ti traje vise od godinu dana.

Bolje je uraditi dokumentarac o metla ( metal ) sceni u Srbiji i Eks Ju

Edited by Alva.Mater.Ceten.Tanan

Kollias je bolji od Frosta.

P.S. I Dissection je death metal.

slejer

i mesuga je probala da noting snimi sa nekim kastom osmozicanim gitarama,ali to nije islo pa su svoje vec postojece sedmozicare prestimovali.

i radomir belacevic je bio 26 dana u herceg novom.