Jump to content

Random BM diskusija [If You're a False, Don't Entry]

Zen

Recommended Posts

ti si toliko aseksualan da fantaziraš o karanju neke tamo onesvešćene ribe na trotoaru... da si stvarno to čime se toliko hvališ na sve strane (a neko normalan bi se stideo toga (mislim naravno na aseksualnost a ne na pokojnu magičnu prababu-projekat)) ne bi ti ni palo na pamet to što si rekao... nisam siguran da je "aseksualnost" prava reč koju tražiš... možda "seksualno isfrustriran"... vrlo verovatno "aseksipilan"... možda si kupio "asics" tike pa si "asicsualan"... ali teško aseksualan...

Ne fantaziram ja, već moj umetnički alter-ego, koji jednostavno mora da mašta o svemu, lošem-dobrom, verovatnom-neverovatnom. Kao za cimerku moje bivše. Uz to, ova riba je sama kriva što je udarila glavu, gde se juri tako... Kao da će kita da joj pobegne. :mhihi:

aha, nisi to bio ti... ima smisla...

Jesam ja, ali to je samo fantazija, što ne znači da bih ja i postupio po takvoj fantaziji da imam priliku. Već sam citirao King Diamond-a šta kaže o mislima i postupanju po istim, da se ne ponavljam, oni koji imaju The Graveyard CD original znaju. Ili, svojevremeno kad su rekli Sokratu da on po svom izgledu odaje utisak propalice, klošara, razvratnika i siledžije, sve pre nego filozofa, on je odgovorio: "Upravo bih bio takav kad se ne bih uzdržavao". Mislim, ja bih mnoge ribe pojebao, teoretski, ali sam praktično rešio da se uzdržavam, čak i kad mi se same nameštaju. Sa ovog yumetala bih pojebao sve cure, čak ni najružnijima ne bih oprostio (s nekim od tih rugobnih sam već probao), ali u praksi s njima više ne bih ni razgovarao, a kamoli nešto više. :mhihi:

Šta beše tema? Da, dokumentarac o black metalu. Pa šta da kažem, taj što hoće da snimi to, neka pita za iskustva nekih sličnih poduhvata u inostranstvu, pa neka vidi kako je najbolje prikupljati informacije. Putem yumetala, na kome caruju Iguman/Bogalj/Prorok/Sinod fanovi, neće ih puno prikupiti.