José Luis Chilavert Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 Човече Божији ово је форум и ти се даш испровоцирати до те мере да мораш људима које не познајеш да демантујеш неке детаље из приватног живота. Ајде то него што сваку тему спамујеш приватним животом.Као да је некога брига,само ствараш подлогу да те људи још више зезају.Самим тим и ја направих спам сада. Живи били. Једноставно га игнориши. Ако се сви праве да не виде његове постове, пре или касније ће престати. Он се храни постовима као што је тај твој. Quote
morbid god Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 Човече Божији Mr. Inferno? Princ of drkanjes? Quote
johnnyzzz Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 Човече Божији ово је форум и ти се даш испровоцирати до те мере да мораш људима које не познајеш да демантујеш неке детаље из приватног живота. Ајде то него што сваку тему спамујеш приватним животом.Као да је некога брига,само ствараш подлогу да те људи још више зезају.Самим тим и ја направих спам сада. Живи били. sve je to još davno utvrđeno... stručni termin koji se koristi je "princovanje"... takođe, razmatra se uvođenje osnovne merne jedinice [Prince] kojom će moći da se ocene postovi članova, mimo trenutne metode ocenjivanja... naravno, upotrebne jedinice će biti reda veličine [nanoPrince] t.j. [nP]... nešto slično kaznenim poenima u novom zakonu o bezbednosti u saobraćaju... Једноставно га игнориши. Ако се сви праве да не виде његове постове, пре или касније ће престати. Он се храни постовима као што је тај твој. The greatest trick Price of Darkness ever pulled was convincing the YUM to convice itself he didn't exist. And like that, poof. He's gone. ("The Usual Suspects", yum edition) Quote
Divlji Tigar Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 Koliko bre vi na blek forumu imate spam tema(randoma)? Quote
Lunar Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 Ovo je pocela kao ozbiljna tema, ali YUM ima kolko oces spamera.... ali ko sto se zna iz ranijih primera oni su nedodirljivi i nesmeju se kaznjavati. Quote
Narsil Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 Yum је врло неозбиљно место. Овај подфорум је био милина. Varg, Azaralena, Natasha, Gavrosaurus и grave тј.сада Grobodan и ја. Дискутовање, зезање, нико никоме мајку јебао није, било је супер. Недостају ми ти дани. 2 2 Quote
Grobodan Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 Ne fali ništa stalnim posetiocima BM foruma ni danas, problem su ovi sa strane 2 3 Quote
johnnyzzz Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 izvinjenje sa moje strane što vam zagađujem black, ni sam ne znam kako sam se ovde našao... 1 Quote
Svart Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 Ne fali ništa stalnim posetiocima BM foruma ni danas, problem su ovi sa strane Tako je, i zatvarajte ovu temu. Quote
Azaralena Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 Yum је врло неозбиљно место. Овај подфорум је био милина. Varg, Azaralena, Natasha, Gavrosaurus и grave тј.сада Grobodan и ја. Дискутовање, зезање, нико никоме мајку јебао није, било је супер. Недостају ми ти дани. Ah, kad se samo setim onih legendarnih spamovanja i mog izjavljavanja ljubavi Natashi! i Smorock... Those were the days... 1 Quote
Narsil Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 Ne fali ništa stalnim posetiocima BM foruma ni danas, problem su ovi sa strane Нисам ја ни рекао да фали људима ништа. СА Гојком могу кад +оћеш да причам, FM vs DT, у пола ноћи. Морбидни је кул, такође. Ah, kad se samo setim onih legendarnih spamovanja i mog izjavljavanja ljubavi Natashi! i Smorock... Those were the days... Управо тако. Сећам се када смо једну тему, напунили једно 100 страница само смајлијима. 1 1 Quote
Маузер Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 BM podforum je bio spas od gmazova sa s&s. Sada su se infiltrirali odje. 4 3 Quote
Narsil Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 Јебеш то, постоји black metal форум. Quote
oʞɾoƃ Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 Primetio sam danas dok sam prolazio kroz Antaeus i Aosoth diskografiju da MkM ima najgori engleski koji sam ja čuo u black metalu ikad Recimo, deo kad sam peva u "Words As Weapons" peva "vrd ez vipon", nigde S, kao pravi Francuz Ili "ejšiz ov ejndžl" Quote
Narsil Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 Je l' slušao neko ove Slovence što dolaze na USS? Bleeding Fist. Ja preslušah album i odličan mi je. Quote
~SilentWarrior~ Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 O cemu biste pricali kad bi samo jedan broj osoba postovao ovde? 1 Quote
Narsil Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 О музици. Не о Принцу, не о политици, не о фудбалу, балету, већ о музици. 1 3 Quote
Svart Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 (edited) I to crnoj muzici propasti tvoje Edited December 12, 2009 by BLACK Quote
~SilentWarrior~ Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 Pitam se sta vas sad sprecava... 4 4 Quote
Grobodan Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 izvinjenje sa moje strane što vam zagađujem black, ni sam ne znam kako sam se ovde našao... Nećeš zagađivati ako budeš pričao o ovome: О музици. Не о Принцу, не о политици, не о фудбалу, балету, већ о музици. Pitam se sta vas sad sprecava... Smarači koji prenose spam sa Summertime random ovde. Ispostavlja se da je Lunar bio debelo u pravu za ona pravila sa banovima, ali rđavome kurcu i dlake smetaju 3 Quote
Brynhildr Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 Primetio sam danas dok sam prolazio kroz Antaeus i Aosoth diskografiju da MkM ima najgori engleski koji sam ja čuo u black metalu ikad Recimo, deo kad sam peva u "Words As Weapons" peva "vrd ez vipon", nigde S, kao pravi Francuz Ili "ejšiz ov ejndžl" Ja se uvek setim onog intervjua sa Morganom i Mortuusom. Kakve tek oni naglaske imaju. Quote
~SilentWarrior~ Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 Не о Принцу, не о политици, не о фудбалу, балету, већ о музици. Pa i vi sami pricate o svemu tome Quote
Brynhildr Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 Ne fali ništa stalnim posetiocima BM foruma ni danas, problem su ovi sa strane Couldn't agree more. Kad ja ne zalazim na, recimo, sport ili thrash zato što me to ne interesuje, ne znam zašto bi tako neki pojedinci zalazili ovde. Sem da bi davali minuse, naravno. (Ova gomila koja je data npr. Grobu ili Narsilu - to je bila retkost na ovom podforumu do skoro, mislim da je retko ko ovde nekome davao te gluposti) Da, pričamo mi o svemu i svačemu, ali se mahom sve vrti oko muzike, uvek se i vratimo na tu temu. Quote
Recommended Posts