Jump to content

Recommended Posts

Posted

jel slusao neko mozda 'virgin speed' iz 90-te? osim vokala koji na momente iritira, produkcija je dobra, svirka takodje, a na momente me podsecaju na gothic slam.

Posted

Fora Gothic Slam kazes?... Works for me.

Imas li mozda neki link ka albumu, upravo i sam trazim na soul seeku al nista...

Posted
Fora Gothic Slam kazes?... Works for me.

Imas li mozda neki link ka albumu, upravo i sam trazim na soul seeku al nista...

ne, nemam link, imam taj album u mp3 formatu.

pa, javlja se na momente to neko 'horsko urlanje' (:)), sto me asocira na gothic slam.

Posted

То је бар нормална реч из енглеског језика и има значење. Ово је најобичније свирање курцу.

Posted

Никад то не бива разлог. У крајњој линији, име увек може да се промени.

Posted
Aggressive Agricultor

Е, ово је дефинитвно најглупље име које сам чуо икад!

Posted

Само због имена бих их у старту заобишао. Иза таквог имена не може да се крије ништа добро.

Posted

Napokon si shvatio.O tome vam ja pricam mesecima.Ali nista bolji nisu ni Toxic Holocaust,Energetic Crusher i Blood Tsunami.Ali na ovu listu definitivno dodajem i Agressive Agricultor.

Posted

pa donekle...ono, po jedna/dve ql stvari na albumu, ali nikad nisu nesto posebno postigli tom muzickom pogledu, ipak je tu furka na prvom mjestu..volim ih ja svejedno, nemoj da me pogresno shvatis

Posted
Napokon si shvatio.O tome vam ja pricam mesecima.Ali nista bolji nisu ni Toxic Holocaust,Energetic Crusher i Blood Tsunami.Ali na ovu listu definitivno dodajem i Agressive Agricultor.

Нисам схватио, зато што ти назви мени указују шта бенд свира. Aggressive Agricultor или Erotikill су једноставно дебилна имена. К'о кад би хтео да назовеш треш метал бенд Нервозни Поштар. Не иде!

Posted

ja se izvinjavam, ali najgore sto neko moze da uradi je da nazove bend po nekom clanu, licnosti i sl! sela sam na dupe kad sam pre par godina provalila da postoji bend koji se 'ladno zove joe thrasher :udri: