Kali Agna Posted July 2, 2007 Report Posted July 2, 2007 jel slusao neko mozda 'virgin speed' iz 90-te? osim vokala koji na momente iritira, produkcija je dobra, svirka takodje, a na momente me podsecaju na gothic slam. Quote
М Posted July 2, 2007 Report Posted July 2, 2007 Fora Gothic Slam kazes?... Works for me. Imas li mozda neki link ka albumu, upravo i sam trazim na soul seeku al nista... Quote
Kali Agna Posted July 2, 2007 Author Report Posted July 2, 2007 Fora Gothic Slam kazes?... Works for me. Imas li mozda neki link ka albumu, upravo i sam trazim na soul seeku al nista... ne, nemam link, imam taj album u mp3 formatu. pa, javlja se na momente to neko 'horsko urlanje' (), sto me asocira na gothic slam. Quote
lemmy sixx Posted July 2, 2007 Report Posted July 2, 2007 Ја глупа ли имена! Slazem se.Uzasno ime. Quote
RNA Posted July 2, 2007 Report Posted July 2, 2007 То је бар нормална реч из енглеског језика и има значење. Ово је најобичније свирање курцу. Quote
Kali Agna Posted July 2, 2007 Author Report Posted July 2, 2007 valjda je bitnija muzika od imena, zar ne? uostalom, mozda su se bas zbog imena tako brzo ugasili Quote
RNA Posted July 2, 2007 Report Posted July 2, 2007 Никад то не бива разлог. У крајњој линији, име увек може да се промени. Quote
Angelystor Posted July 3, 2007 Report Posted July 3, 2007 Uz Aggressive Agricultor najgluplje ime koje videh... nadam se da im 'zika barem bolja od AA. Quote
RNA Posted July 3, 2007 Report Posted July 3, 2007 Aggressive Agricultor Е, ово је дефинитвно најглупље име које сам чуо икад! Quote
Angelystor Posted July 3, 2007 Report Posted July 3, 2007 Francuzi ako se lepo secam..HC/thrash, zaobici u shirokom luku Quote
RNA Posted July 3, 2007 Report Posted July 3, 2007 Само због имена бих их у старту заобишао. Иза таквог имена не може да се крије ништа добро. Quote
lemmy sixx Posted July 3, 2007 Report Posted July 3, 2007 Napokon si shvatio.O tome vam ja pricam mesecima.Ali nista bolji nisu ni Toxic Holocaust,Energetic Crusher i Blood Tsunami.Ali na ovu listu definitivno dodajem i Agressive Agricultor. Quote
kuruz Posted July 3, 2007 Report Posted July 3, 2007 Мудро збориш, човек. И Iron Maiden звучи малоумно, а таква је и музика. Quote
MudriPanj Posted July 3, 2007 Report Posted July 3, 2007 pa donekle...ono, po jedna/dve ql stvari na albumu, ali nikad nisu nesto posebno postigli tom muzickom pogledu, ipak je tu furka na prvom mjestu..volim ih ja svejedno, nemoj da me pogresno shvatis Quote
RNA Posted July 3, 2007 Report Posted July 3, 2007 Napokon si shvatio.O tome vam ja pricam mesecima.Ali nista bolji nisu ni Toxic Holocaust,Energetic Crusher i Blood Tsunami.Ali na ovu listu definitivno dodajem i Agressive Agricultor. Нисам схватио, зато што ти назви мени указују шта бенд свира. Aggressive Agricultor или Erotikill су једноставно дебилна имена. К'о кад би хтео да назовеш треш метал бенд Нервозни Поштар. Не иде! Quote
lemmy sixx Posted July 3, 2007 Report Posted July 3, 2007 Jednostavno,meni ne postoji nikakva razlika izmedju Aggressive Agricultor i Energetic Crusher.I jedno i drugo je uzas. Quote
Kali Agna Posted July 3, 2007 Author Report Posted July 3, 2007 ja se izvinjavam, ali najgore sto neko moze da uradi je da nazove bend po nekom clanu, licnosti i sl! sela sam na dupe kad sam pre par godina provalila da postoji bend koji se 'ladno zove joe thrasher Quote
Vlaja Buraz Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 Ti se stidiš svog krštenog imena? Joe se ne stidi. Quote
lemmy sixx Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 Bolje Joe Thrasher nego Toxic Holocaust. Quote
Kali Agna Posted July 4, 2007 Author Report Posted July 4, 2007 Ti se stidiš svog krštenog imena? Joe se ne stidi. hocu da kazem da nije fer prema ostalim clanovima benda, jer tako gradi ime sebi, a ne bendu! Quote
Recommended Posts