RNA Posted July 2, 2007 Report Posted July 2, 2007 Наравно, амерички треш метал бенд, у почетку су свирали врло добар пауер. До скора су званично имали објављен само један ЕП "The Year Of The Tyrants", а пре извесног времена је бенд сам објавио компилацију својих каснијих демо радова који су више него одлични. То је већ био стандардан амерички треш, али на врло завидном нивоу и изнад просека. Quote
Angelystor Posted July 3, 2007 Report Posted July 3, 2007 (edited) E vidish da ti nisi danas otvorio temu ko zna kad bi' ja ovo ubacio u listu, a ko zna od kad ga imam...al dva demoa+EP, ne zvuci primamljivo. No kad mene navuko vec prvi demo, sta da pricam Anyway, ja bi ti radije ovo na heavy forum. Blize je ovo nekom us power-u/heavy-u nego thrashu. Prvi demo ima thrashersku "Kill or be killed", ostalo je melodicnije, da ne kazem "blaze", "Aim To Please" pesma bas ima neku NWOBHM crtu. Drugi demo je vec chista thrasherica, ali me i najmanje impresirao. Ali zato EP, prejak materijal! Prvi demo ima manu u zvuku koji je mocan, al ne najchistiji, EP ima josh mocniji zvuk i chistiji! "Jack The Ripper" i "Reign Of Terror" su mi najjache pesme, od kojih mu prva dodje heavy, a the latter krljachki thrash Ne znam ni ja de bi turio temu, haha... Vokal je veliki plus, lik me sa vriskovima podseca na Riveru, a po stilu malko i na Erica iz Flotsama...mocan vokal. Sheeeeeeeee....She's the one for me!!!! Edited July 3, 2007 by Angelystor Quote
RNA Posted July 3, 2007 Author Report Posted July 3, 2007 Вокал је Ренди Барон, бивши певач бендова Winterkill и Spirit Web, значи прогресив пауер звук оба бенда. Треба да ћапиш ону компилацију, чиста трешерица, веруј ми на реч. И то баш добра трешерица! Quote
Angelystor Posted July 3, 2007 Report Posted July 3, 2007 Pojurice se to sigurno, samo mi to fali. A ni Winterkill ni ovaj drugi nemam..ako kazes da vrede, pasce i to kad tad. Al' ovaj EP ima da ulet na telefona nece da izadje for a long time... RoT kako ima pochetak, 5-10 puta je vec obrnuh svaki put sam morao da zamlatim glavom na onaj start.. Quote
RNA Posted July 3, 2007 Author Report Posted July 3, 2007 Winterkill и ђене-ђене, има досадних делова, али Spirit Web је одличан бенд. ЕП је кева, чист амерички пауер. Набавио сам га на плочи, али не оригинално издање (оно кошта бога оца) него бразилски бутлег пикчр диск кад је изашао, а рађен је у 100 комада. Quote
Angelystor Posted July 3, 2007 Report Posted July 3, 2007 Winter Kill ladno ime albuma Sluter Xstroyers, znam da imam i te drugare negde na diska, ali mi se nesto nisu posebno svideli..zanimljiva postavka Spirit Weba, a nadam se da Rendi cepa danas ko pre 20 godina, ah sto ne bi... Quote
RNA Posted July 3, 2007 Author Report Posted July 3, 2007 Sluter Xstroyers Ехм, бенд се зове Slаuter Xstroyes, немој да вређаш непризнате величине. Quote
Angelystor Posted July 3, 2007 Report Posted July 3, 2007 lapsus calami jebote...ispalo a u putu...kasno... Quote
Angelystor Posted July 3, 2007 Report Posted July 3, 2007 Ma "Fade Away" je bas fina balada, a ti sa ti tvoji gramatichki oftopici....zavrsicu rechenicu ujutru. Quote
RNA Posted July 3, 2007 Author Report Posted July 3, 2007 Граматички офтопици? Мислиш правописни? Quote
Angelystor Posted January 29, 2008 Report Posted January 29, 2008 ..i tako ode tema u kurac anyway, pustio sam malo Have Mercy, vidim imaju samo demoe i jedan EP ljudi..i pokushavam pola sata da se setim koji beshe jaki bend ima isti taj fazon...it's Tyrant's Reeiiiiign kaki ludaci... Quote
RNA Posted January 30, 2008 Author Report Posted January 30, 2008 Али имају и одличну компилацију на коју су убацли ремастероване демо снимке и звучи сјајно, скоро да се може сматрати албумом. KILL OR BE KILLED! Quote
Angelystor Posted August 16, 2011 Report Posted August 16, 2011 Da dignem malo temu, evo linka za EP jedini, vredi bend kol'ko volis. http://www.mediafire.com/?dgdnghnznmn Quote
Recommended Posts